تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: این سیستم رو یک فروشگاه پیشنهاد داده. ببینید چطوره؟

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

دوست عزیز همونطور که میدونید آنلاک کردن کاملا شانسیه و هیچ تضمینی نداره.
    هارد وسترن گرین به دلیل سرعت پایین فقط به درد آرشیو میخوره و اصلا برای همین کار ساخته شده.برای بوت ویندوز وسترن سری بلک رو داره که به دلیل قیمت بالا خریدش توصیه نمیشه.حرفتون درباره سیگیت در سطح این فروم نیست و اگه سیگیت برند بدی بود تو همین انجمن به دفعات پیشنهاد نمیشد.
    سیگیت باراکودا بقیه نداره و من برند و مدل رو کامل نوشتم.
    قیمت ازراک 870 95 تومنه.این مین غیر از +AM3 بودن از نظر امکانات هم بهتره.در ضمن شما از کجا مطمئنی که بولدوزر به دردش نمیخوره شاید بعدا ایشون بخوان سیستمشون رو ارتقا بدن و یه سیستم حرفه ای جمع کنن.
    PHENOM 560 تا اونجایی که ما میدونیم 2 هسته داره.اگر هم به حرف من در مورد قویتر بودن G840 شک داری میتونی ریویو هاش رو ببینی.
    شما که تا حالا تست نکردی . مردم میگن آنلاک 100% نیست . پس چرا هر کی میاد سیستم از ما میگیره و آنلاک میکنیم براش 100% میشه ؟ نگاه کردن یه Stepping کار خیلی سختیه ؟
    تو خودت باشی میای پردازنده 250 300 تومنی رو روی یه سیستم 500 تومنی بندازی ؟ اگه این آقا پول این چیزا رو داشت از الان میگفت . اگه اون مدلی که شما میگی ارزون تره خب چه بهتر همونو بگیره من اونو ندیده بودم .
    چرا میگی هارد وسترن واسه آرشیو ساخته شده ؟ این حرفا رو کی بهت گفته ؟ چرا الکی از خودت حرف در میاری عزیز من ...
    توی تست های مختلف هارد ها متفاوت عمل میکنن . تو یه سری تست ها که WD بهتر از همه بوده
    Operations per sec
    توی دیتا ترنسفر ریت ها که قبول دارم Seagate 7200.12 ها بهتر از WD عمل کردن ولی بازم از Samsung F1 بهتر بوده خیلی جاها .
    این افکار پوسیده رو از سرتون بیرون کنین ! . اگه این آقا دلش میخواد Seagate بگیره یا همه میگن خوبه کسی جلوشو نگرفته . نظر شخصی من WD هست که اگه بتونن Black بگیرن که دیگه تقریبا هیچ هاردی رو دستش بلند نمیشه .

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

WD Caviar Green کاملا برای آرشیو و این مسائل ساخته و طراحی شده... در موردش قبلا بحث های بسیاری شده...

هارد بنده همین الآن WD caviar Green هست و واقعا کلافم کرده! سرعت بسیار پایین در همه‌ی زمینه ها...

موفق باشید.

3. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما که تا حالا تست نکردی . مردم میگن آنلاک 100% نیست . پس چرا هر کی میاد سیستم از ما میگیره و آنلاک میکنیم براش 100% میشه ؟ نگاه کردن یه Stepping کار خیلی سختیه ؟
    تو خودت باشی میای پردازنده 250 300 تومنی رو روی یه سیستم 500 تومنی بندازی ؟ اگه این آقا پول این چیزا رو داشت از الان میگفت . اگه اون مدلی که شما میگی ارزون تره خب چه بهتر همونو بگیره من اونو ندیده بودم .
    چرا میگی هارد وسترن واسه آرشیو ساخته شده ؟ این حرفا رو کی بهت گفته ؟ چرا الکی از خودت حرف در میاری عزیز من ...
    توی تست های مختلف هارد ها متفاوت عمل میکنن . تو یه سری تست ها که WD بهتر از همه بوده
    Operations per sec
    توی دیتا ترنسفر ریت ها که قبول دارم Seagate 7200.12 ها بهتر از WD عمل کردن ولی بازم از Samsung F1 بهتر بوده خیلی جاها .
    این افکار پوسیده رو از سرتون بیرون کنین ! . اگه این آقا دلش میخواد Seagate بگیره یا همه میگن خوبه کسی جلوشو نگرفته . نظر شخصی من WD هست که اگه بتونن Black بگیرن که دیگه تقریبا هیچ هاردی رو دستش بلند نمیشه .
    شما از کجا مطمئنی که من تست نکردم؟استپینگ فقط شانس آنلاک رو بیشتر میکنه.

من هم مگه پردازنده 250 300 نومنی پیشنهاد دادم؟

در مورد هارد هم من و دوستمون عرفان خان توضیح دادیم.

افکار پوسیده؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

5. این کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

WD Caviar Green کاملا برای آرشیو و این مسائل ساخته و طراحی شده... در موردش قبلا بحث های بسیاری شده...

هارد بنده همین الآن WD caviar Green هست و واقعا کلافم کرده! سرعت بسیار پایین در همه‌ی زمینه ها...

موفق باشید.
    بله شما کاملا درست میگی ! وسترن اصلا خودش تو سایتش گفته من فقط هارد آرشیو میزنم که عکس های 10 سال پیشتون رو یه گوشه نگه دارین !!
    کم نبود از F1 Samsung خیلی بهتره و از بقیه هارد ها کمتر خرابی داره ...

---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------

شما از کجا مطمئنی که من تست نکردم؟استپینگ فقط شانس آنلاک رو بیشتر میکنه.

من هم مگه پردازنده 250 300 نومنی پیشنهاد دادم؟

در مورد هارد هم من و دوستمون عرفان خان توضیح دادیم.

افکار پوسیده؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
    درست متوجه نشدی .
    میگم این آقا وقتی 500 پول سیستم میده نمیاد فردا بلدوزر 300 تومنی بندازه ! منم گفتم اگه مین AM3+ زیر 100 تومن هست چه بهتر اونو بگیره ! بد گفتم ؟

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بله شما کاملا درست میگی ! وسترن اصلا خودش تو سایتش گفته من فقط هارد آرشیو میزنم که عکس های 10 سال پیشتون رو یه گوشه نگه دارین !!
    چه قدر دقیق میخونید پست ها رو... بحث ما سر سری CAVIAR GREEN هست نه کل هارد های WD...

8. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

چه قدر دقیق میخونید پست ها رو... بحث ما سر سری CAVIAR GREEN هست نه کل هارد های WD...
    عزیز برادر ! Caviar Blue واسه آرشیو هست که 16 مگابایت بافر داره !

شما که به تامز اعتماد داری ! بیا این تست هارو ببین . Access Time ها و operation ها
    و به قسمت Read هم برو . Seagate که بهتر بوده ولی بازم بعضی مدل های WD G از F2 Samsung بهتر بودن و هیچ مدلی کمتر از F1 نبوده !!
    شما که حرف منو قبول نداری تست رو ببین دیگه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

کد:
    اینم یه سری تست دیگه که به این فکر مسخره که وسترن گرین واسه آرشیو هست پایان بدین !

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

عزیز برادر ! Caviar Blue واسه آرشیو هست که 16 مگابایت بافر داره !

شما که به تامز اعتماد داری ! بیا این تست هارو ببین . Access Time ها و operation ها
    و به قسمت Read هم برو . Seagate که بهتر بوده ولی بازم بعضی مدل های WD G از F2 Samsung بهتر بودن و هیچ مدلی کمتر از F1 نبوده !!
    شما که حرف منو قبول نداری تست رو ببین دیگه
    کد:

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

کد:
    اینم یه سری تست دیگه که به این فکر مسخره که وسترن گرین واسه آرشیو هست پایان بدین !
    دوست عزیز من از گذاشتن بنچ پرهیز میکنم چون قبلا به طور مفصل در مورد هارد ها بحث شده فقط شما تاپیک زیر رو مطالعه بکنید به نتایج خوبی میرسید.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

اون بنچ مارک ها که معلوم نیست مال کدوم سایته . هر سایتی یه چیز میگه من یا باید بیام به حرف تامز گوش بدم یا اینا . به گفته تامز که هارد های گرین در سطح خوبی قرار دارن . ولی به دلیل ارزون تر بودم 7200.12 ها و سرعت بیشتر از این به بعد 7200.12 پیشنهاد میدم مگه اینکه سیستم از 1500 بیشتر باشه که وسترن بلک پیشنهاد بدم . اینم تست من از 2 تا هارد WD Green Raid0
    مشکل خاصی توشه ؟
    بازم میگم هارد های WD Blue مخصوص آرشیو هستن و گرین ها مخصوص سیستم های معمولی و بلک ها برای High end ها طراحی شدن !

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

بحث اصلی من سر اینه که شما وقتی سیستم میبندین فقط یه هارد واسه طرف میبندین و من همیشه Raid0 میبندم ! بهترین هارد دنیا رو هم بیاری بازم در حد 2 تا هارد معمولی Raid0 نمیشه .

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

رید چه ربطی به بحث ما داره برادر من.شما کی از رید حرفی زدی؟

بررسی هایی که تو اون تاپیک انجام شده کاملا معتبر هست و هر بنچ و بررسی که گذاشتن منبعش رو هم نوشتن ولی شما انگار با دقت نخوندی.

شما که میگفتی سیگیت بره بمیره بهتره؟پس چی شده که از این به بعد میخواین سیگیت پیشنهاد بدین؟

تو اون بررسی ها 7200.12 حتی از خاویار بلک هم بهتر عمل کرده.

14. این کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •