ممنون ولی به خاطر وزنش که می خوام حمل کنم خیلی اذیتم میکنه.
asus n55 هم که میگن بک لایت نداره!lenovo y 570 بک لایت داره؟با چه کانفینگو قیمتی تو بازار ایران اومده؟
ممنون ولی به خاطر وزنش که می خوام حمل کنم خیلی اذیتم میکنه.
asus n55 هم که میگن بک لایت نداره!lenovo y 570 بک لایت داره؟با چه کانفینگو قیمتی تو بازار ایران اومده؟
.
.
.
نه بک لایت نداره دوست عزیز........کانفیگش تو سازگار هست با قیمت 1.400
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم مدل DELL XPS 15Z هم انتخاب خیلی مناسبی برای شما باشه
ولی نمیدونم تو بازار هست یا نه![]()
.
.
.
آره هستش اما گرافیکش پایین هست....قیمت حدود 1.700
لپ تاپ MSI GX680 الان تو ایران هستش؟با چه کانفینگی و چه قیمتی؟بک لایت هم داره کیبوردش؟
از کجا میشه تهیش کرد؟گارانتی چی؟اگه اینم جواب بدید ممنون میشم
لطفا اگه میشه یکم سریع تر جواب منو بدید فردا صبح می خوام برم لپ تاپو بگیرم.
MSI GX680 تو بازار هستش الان؟با گارانتی ماتریس؟چون تو سایتش نوشته موجودی ندارن.
asus n55 lenovo y570 msigx680 هر سه تاشون جا دارن بتونم یه هارد(هارد خودش)+اس اس دی بزارم توش؟اس اس دی لپ تاپ با کامپیوتر فرق داره؟لطفا اگه توصیه برای خرید فردام دارید خوشحال می شم کمکم کنید.ممنون
آره msi تو بازار هست با گارانتی و من خودم ازش دارم ولی شما لطف کن کانفیگی ک full hd هستش رو خریداری فرمایید.
.
.
.
.بله هستش.......گرافیکش Geforce GT 555M GDDR5 هستش و روش 12 گیگ رم هستش و DVD / RW داره.....
.
بک لایت کیبورد نداره.........قیمت 1.495.000 ............از نمایندگیش ماتریس
بچه ها من تا یکی دو ساعت دیگه دارم میرم بازار نظرم رو مدل sony vaio f 227 هستش.مدل بهتری تا 2 تومن دیگه نیستش؟مدلی دیگه از سونی هستش همین مدل باشه قیمتش پایین تر باشه؟هاردش کمترم شد برام فرقی نداره.لطفا اگه توصیه ای برای خرید هم دارید لطفا بگید
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
asus g73sw یا asus g53sw تو بازار هستش الان؟چنده؟
.
.
.
جواب دادم بهت که.....زیر 2 از سونی میخوای برو Sony VPC - F223 بخر..........بهتر از 227 و 226 از سونی نیستش....215 هست که یکم بالاتره........خیلی خفن میخوای پول بیشتر بده بهتر بردار
.
.
Asus هم که بهت جواب دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)