تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مودم ام هـ_کــــ شده !! ( کــــمـــکــــــــ )

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من KAV + Comodo Firewall رو نصب کردم !

فعلا خدا رو شکر مشکلی ندارم !

از همگی ممنون

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام دو سوال لطفا تجربیاتتون رو در اختیار منهم بگذارید:
    یه دفعه یک ازخدا بی خبری مودم ما روهک کرد وقتی که فهمیدم پسورد ها رو عوض کردم و هم چنین مک فیلتر رو هم اعمال کردم در filter mac adres، اما علی رغم اعمال و وارد کردن مک فیلتر لپتاپ و موبایلی که بهمودم وصل میشیم، با کمال ناباوری چند وقت پیش در پیجمودم قسمت interface setup قسمت
    DHCP table
    میبیبم که یک مک ادرس غریبه در جدولهست !!!! مجدد به بخش s مراجعهکردم در filter mac adres اما اون قسمت دقیقا همون طوری بود که خودم قبلا تنظیم کردم- دوستان میشه لطفابگید چه طوری هم چین چیزی اتفاق افتاده???? مگه فیلترینگ به این معنا نیست کهفقط دستگاه های مشخص شده قابلیت اتصال به مودم واستفاده اینترنت دارن پس چررا اون مک غربیه در اونجدول هست????

سوال دوم:
    بعد از -- ، پسور ها رو عوض کردم و مک فیلتر رو هم اعمال کردم که در سوال بالا گفتم که خیلی خوب کار نکرد !!!!چون یک بار مورد حمله قرار گرفته بودیم و اون هکر ادرس مک های ما رو اگر ذخیره کرده باشه ، آیا حتی با عوض کردن ادرس مک سیستمش به مک سیستم ما، امکان دارد دوباهره در -- موفق شود ?????
    لطفا راهنماییم کنید - خیلی اعصابمو خورد کرده چون دفعات قبلی کلی از حجم نت ما استفاده کرده بود
    مرسی

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوست عزیز خیالت راحت
    فقط از اینترنتت استفاده کرده
    از طریق ip scanner آی پی مودمتو پیدا کرده یا استفاده کرده یا فقط اسمشو گذاشته رو مودمتــ عقده ای بوده

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سه راهکار برای بالا برد امنیت
    1- نوع رمزنگاری رو به wpa2 تغییر بدین (الگوریتم wpa مشکل داره و به راحتی قفلش شکسته میشه)
    2- ssid مودمتون رو مخفی کنید تا کسی با سرچ کردن نتونه شبکه شما رو ببینه
    3- گزینه MAC FILTER رو هم Enable کنید
    اینجوری -- کردنتون خیلی سختتر میشه البته بعضی احتیاطها هم لازمه مثلا مودمتون رو وقتی احتیاجی به نت ندارید خاموش کنید مخصوصا اگه به مدت طولانی(مثل دوستمون) بهش دسترسی ندارید و یا انتخاب پسورد و عوض کردن اون به صورت دوره ای و هر چند روز یکبار

5. این کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

2- ssid مودمتون رو مخفی کنید تا کسی با سرچ کردن نتونه شبکه شما رو ببینه
    سلام و تشکر بابت پاسخ- یه سوال- اگر من ssid رو مخفی کنم، در این صورت دو عدد لپ تاپی و یک موبایلی که ازطریق وایرلس به موددم من وصل می شوند، ایا می توانند به فعالیت خود با وایرلس ادامه دهند یاخیر??? یا هر دفعه وفتی روشنشان می کنم باید بروم و قابلیت نمایش SSID رافعال کنم???مرسی

داره خودمونی میشه hamed473's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوست عزی
    آره اونایی که قبلا به مودمت وصل بودن میتونن هنوز به فعالیتشون ادامه بدن و نیازی نیست که همیشه ssid رو وارد کنن
    بنظرم اول ssid مودمتو هاید و عوض کن بعد پسورد وای فای رو هم با الگوریتم wap2 تغییر بده چون امنیتش بالا تره موفق باشی

8. این کاربر از hamed473 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام و تشکر بابت پاسخ- یه سوال- اگر من ssid رو مخفی کنم، در این صورت دو عدد لپ تاپی و یک موبایلی که ازطریق وایرلس به موددم من وصل می شوند، ایا می توانند به فعالیت خود با وایرلس ادامه دهند یاخیر??? یا هر دفعه وفتی روشنشان می کنم باید بروم و قابلیت نمایش SSID رافعال کنم???مرسی
    کافیه یبار کانکت شین و بعدش مخفی کنین در ضمن فک کنم با تایپ کردن نام شبکه بتونین بهش متصل شین و برای غریبه ها این خودش مثله یه پسورده خیلی قویه!

10. این کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •