که منم این جریان رو رد کردم . نگاه بفرمایید همون صفحه رو .
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
بنده هم همین رو میگم ولی نمیخوان قبول کنن
که منم این جریان رو رد کردم . نگاه بفرمایید همون صفحه رو .
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
بنده هم همین رو میگم ولی نمیخوان قبول کنن
Last edited by BZ7; 16-09-2011 at 23:32.
به همین سادگی...که منم این جریان رو رد کردم . نگاه بفرمایید همون صفحه رو .![]()
عزیز دل مگه من گفتم فریم ریتش کمه که برای من بنچمارک فریم ریت میزاریتو اکثربنچمارکها که خوب جواب داده عرفان جان این کراس فایر 6870 .من میگم به علت به وجود اومدن لگ و تیک در برخی عنوان ها در کل بهتره GTX 560 SLI رو با همین قیمت و با پرفرمنس پایدار تر تهیه کنیم!
موفق باشید.
اولی خیلی بهتره ولی پاورش زیاده 885 یا حتی 785 هم کافیه
AMD بود ارزون تر در میومد . و کاش رم های بهتری هم بنویسی .
دیگه مغزم کار نمیکنه بخوام خودم از اول بنویسم
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
به همین خوشمزگی
منم گفتم هیچ ساتی در مورد لگ چیزی نگفته چطوریه که تامز فقط لگ توش میبینه در حالی که فریم اصلا زیر 90 نیومده ؟ خب لگ یعنی چی ؟ فرضا من نمیدونم شما به من بگو . مگه نباید برای لحضاتی فریم زیر 30 بیاد یا مثلا فریم 10 باشه که بازی یه لحظه گیر کنه ؟ اگه لگ غیر از اینه به من بگو .عزیز دل مگه من گفتم فریم ریتش کمه که برای من بنچمارک فریم ریت میزاریمن میگم به علت به وجود اومدن لگ و تیک در برخی عنوان ها در کل بهتره GTX 560 SLI رو با همین قیمت و با پرفرمنس پایدار تر تهیه کنیم!
موفق باشید.
شما بیشتر موفق باشید
عزیز در همون تاپیک توضیح میدم!منم گفتم هیچ ساتی در مورد لگ چیزی نگفته چطوریه که تامز فقط لگ توش میبینه در حالی که فریم اصلا زیر 90 نیومده ؟ خب لگ یعنی چی ؟ فرضا من نمیدونم شما به من بگو . مگه نباید برای لحضاتی فریم زیر 30 بیاد یا مثلا فریم 10 باشه که بازی یه لحظه گیر کنه ؟ اگه لگ غیر از اینه به من بگو .
شما بیشتر موفق باشیدلطفا کمی آرومتر و راحت تر بحث رو ادامه بدیم... تا مسیر خودشو حفظ کنه و به بی راهه نره!
ممنونم!
موفق باشید.
ای بابا مگه من حرفی زدم ؟ منفی میگیری حرفا رو عرفان جان .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)