راستي يادم رفت اين از همه ي همه مهمتره به خاطر همينه اصلا دارم گوشيمو عوض ميكنم.باطری هم زود به زود خــالی میکنه.
دوستان يكمم در باره ي نوكيا بگيد اشكال نداره كه اندرويد نيست مثلا c5-03 چيجوريه؟
راستي يادم رفت اين از همه ي همه مهمتره به خاطر همينه اصلا دارم گوشيمو عوض ميكنم.باطری هم زود به زود خــالی میکنه.
دوستان يكمم در باره ي نوكيا بگيد اشكال نداره كه اندرويد نيست مثلا c5-03 چيجوريه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه در حال حاضر نقطه ضعف نوکیا ، عدم استفاده از سیستم عامل Android هستسیمبیان خیــلی قدیم شده دیگه!
وگرنه نوکیا حــتی 1100 اش هم بهـــترینه![]()
اخه با اين قيمت يه گوشي خوب كه بخواد اندرويد بخوره نيست.کلیــه مشخصاتش
متاسفانه در حال حاضر نقطه ضعف نوکیا ، عدم استفاده از سیستم عامل Android هست سیمبیان خیــلی قدیم شده دیگه!
وگرنه نوکیا حــتی 1100 اش هم بهـــترینه
مشخصاتشو ديدم ممنون
نظرت كامل راجع به xperia x10 mnini pro چيه؟
کـــلا من با سونی اریکــسون مشکل دارم! هیـــچ نظری راجع بهش نمیــدم! چون چند ماه صبر کنی قیمتش از این هم کمتر میــشه!
همون galaxy gio عاقلانه ترین انتخابه!
اخه سامسونگ من زياد تعريف ازش نشنيدم به نظر شما خوبه؟همون galaxy gio عاقلانه ترین انتخابه!
عالیه نسبت به قیمتش شک نکن
ما يكي از فاميلامون داشت حتي نرم افزارهاي خوده گوشي رو نميخورد مدلشو نميدونم چي بود البته 2 يا 3 سال پيش بودخريد.عالیه نسبت به قیمتش شک نکن
نمي دونم يعني كاملا به سامسونگ اعتماد كنم؟
يا به ايكس 10 سوني اريكسون؟
شما خودتون گالاگسي رو داشتيد؟
از گالاكسي منظورتون گالاكسي مينيه؟
ما يكي از فاميلامون داشت حتي نرم افزارهاي خوده گوشي رو نميخوند مدلشو نميدونم چي بود البته 2 يا 3 سال پيش بودخريد.عالیه نسبت به قیمتش شک نکن
نمي دونم يعني كاملا به سامسونگ اعتماد كنم؟
يا به ايكس 10 سوني اريكسون؟
شما خودتون گالاگسي رو داشتيد؟
از گالاكسي منظورتون گالاكسي مينيه؟
Last edited by meto_895; 16-09-2011 at 11:43.
جیو خداتا نرم افزار میخوره یه سر به تاپیکش بزن
x10 از این بهتره
پس يعني ايكس 10 ميني بهتره؟جیو خداتا نرم افزار میخوره یه سر به تاپیکش بزن
x10 از این بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)