بهترين آنتي ويروس حال حاضر چيه :P
بهترين آنتي ويروس حال حاضر چيه :P
این تاپیک رو درست کردم که چنین سوالی نکنین
آنتی ویروس کاملا سلیقه ای نیست اما به سلیقه ربط داره
بستگی به مصرف شما داره. برا محل کار یا خانه یا برای سرور و اگر برای مصرف خانگی هست برای کامپیوتر قوی یا ضعیف که برای کار یا بازی و یا غیره هست
این تاپیک به شما کمک میکنه که از تجربه ی بقیه استفاده کنی و بهترین رو برای خودت انتخاب کنی
ما كه ههنوز هم ميگيم NORTON ANTIVIRUS 2005![]()
![]()
![]()
منم اولش فقط می گفتم مکافی 2005و بس.اما وقتی بیت دیفندرو دانلود کردم،دلمو برد :oops: :lol:
مكافي توپه توپه ولي من با 2004 كه كار مي كردم اگه ويروس مي گرفت از كار مي افتاد ولي با 2005 مشكلي ندارم
در ضمن من به دارندگان مكافي توصيه مي كنم كه يه نورتون هميشه داشته باشن محض احتياط
سلام
من خودم از طرفداران پرو پا قرص مك آفي بودم. الان هم مي گم جزو 2-3 تاي اول تو آنتي ويروس هست
اما وقتي تمام تاپيك هاي مربوط به آنتي ويروس رو مطالعه كردم به اين نتيجه رسيدم كه كاسپرسكي بهترين و قوي ترين آنتي ويروس هست. هم تعداد ويروس هايي كه مي شناسه خيلي زياده و هم آپديت هاش خيلي راحت و هر 3 ساعت 1 بار هست. البته خيلي مزاياي ديگه اي داره كه بهتره به تاپيك هاي مربوطه مراجعه كنيد. بعد از كاسپرسكي هم بيت ديفندر و مك آفي رو بهتر مي دونم از بقيه. البته به نظر من مك آفي حتي از كاسپرسكي كمتر سرعت رو كم مي كنه. حداقل در مورد 2-3 كامپيوتري كه من روشون امتحان كردم كه اينطور بوده. در ضمن من 5-6 آنتي ويروس رو خودم چك كردم . با اين كه نمي دونم چرا از نورتون خوشم نمي آد اما اينطور كه مي گن سرعت رو پايين مي آره به نظر من نبود و خيلي سرعت رو كم نمي كرد. . البته ممكنه به رم و سي پي يو دستگاه مربوط باشه. راستي در مورد مك آفي هم اينهايي كه مي گن آپديت نمي شه من خودم مك آفي اينترپرايس 8 رو داشتم و استفاده مي كردم و مك آفي پروفشنال 9 رو نصب نكرده بودم اما فكر كنم اينترپرايس بهتر هست و در ضمن اصلا مشكل آپديت نداره و هم خيلي راحت آپديت مي شه و هم اين كه مي تونيد آپديت هاشو ذخيره كنيد روي هارد و هر موقع كه ويندوز رو دوباره نصب مي كنيد و يا روي دستگاهي كه به اينترنت وصل نيست مك آفي رو نصب مي كنيد اون آپديت رو اضافه كنيد. ولي خب در مقابل آپديتهاي 50-60 كيلوبايتي كاسپرسكي يا بيت ديفندر خب آپديت هاي 6 مگي مك آفي يك مقدار مشكله با خط هاي ايران. ولي من خودم تو محل كارم كه سرعت بسيار بالاست خيلي راحت در عرض چند ثانيه دانلود مي كردم و روي سي دي رايت مي كردم و در خانه كه سرعت پايين بود از همون استفاده مي كردم. اما در مجموع و با در نظر گرفتن جميع جهات فقط كاسپرسكي پرو زندگيه.
این کاسپرسکی فایروال هم داره یا نه و آپدیت هم میشه؟
:roll: پس اين بنده خدا نيم ساعته چي ميگه ؟!آپدیت هم میشه؟
...و هم آپديت هاش خيلي راحت و هر 3 ساعت 1 بار هست...
فايروال هم داره. اما فايروالش جداست و تو آنتي ويروسش نيست. البته در مورد فايروال به نظر من و بيشتر دوستان زون آلارم پرو بهترينه. خيلي هم راحت رجيستر مي شه.
در مورد آپديت كاسپرسكي هم همونطور كه نويد جان نوشته من كه 2 ساعت همينو توضيح دادم كه. خودش خيلي راحت آپديت مي شه. يعني به طور پيش فرض هر 3 ساعت 1 بار آپديت مي شه كه مي شه ساعتشو تغيير داد. در ضمن مي شه از روي سايتش آپديتش رو دانلود كرده و هر موقع كه خواستي به طور دستي آپديت كني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)