پیشنهاد من این مدل هاست :
Acer Aspire 5742G-B
samsung RV511-A03
dell Inspiron 5110-H
asus K43B
پیشنهاد من این مدل هاست :
Acer Aspire 5742G-B
samsung RV511-A03
dell Inspiron 5110-H
asus K43B
با نظر دوستان راجع به نسبت کارائی/قیمت در ایسر موافقم واسه همین هم حداقل دو تا از ایسرهائی رو که گفتین بهش پیشنهاد میکنم. (کمی از کیفیتش شک داشتم که امتحان میکنیم ببینیم چی میشه)
آخرین سوال برای مشخص کردن کاندیدها از برندهای دیگه:
1. توی مارک ایسوس شما چی رو پیشنهاد میدین؟
2. سامسونگ شرکت خوشنامی هست، لبتاب هاش چطورن؟ به کیفیت ایسوس میرسه؟ توی لیست بذارمشون؟
.
.
.
از Asus بخوای برداری کانفیگ مناسبی پیدا نمیشه با این قیمت
ایسوز چیز خاصی که ارزش داشته باشه تو این قیمت نداره.
در مورد سامسونگ فقط یه جمله میتونم بگم. وقتی مارک های خوش نام و امتحان پس داده ای باشه چرا باید سراغ چیزی رفت که جزء اولین نفرهایی باشیم که امتحانش میکنیم؟
اگر بخوایی با این بودجه برداری باید از سری های قدیمی برداری مثل K52 F و . . .1. توی مارک ایسوس شما چی رو پیشنهاد میدین؟
ولی اگر از سندی بریج بخوایی باید یه 30 الی 40 تومن بذاری رو 750 تومن و مدل K53 SJ و یا K43 SJ رو برداری که کانفیگش با ایسر اصلا قابل مقایسه نیست .(پایینه)
سندی بریج خوبه ولی وقتی گرافیک مستقل هم باشه، به نظر من یکی از مهمترین مزیت هاشو از دست میده، مزیت عمده ی دیگه فناوری ساختش هست که بیشتر باعث مصرف کمتر انرژی میشه....راستش از جهت معماری پردازنده با توجه به نوع کار خیلی اهمیتی واسم نداره، اما فکر کنم به جمع بندی رسیدم....
چند تا گزینه ی بیخود رو حذف میکنم و نتیجه رو میذارم...
ضمنا به نظر میاد لبتابهای سامسونگ از کیفیت خوبی برخوردار باشند (هم ارز ایسوس)
خوب من لب تابهای ایسری رو که گفتین بهش معرفی کردم....+ 4530 اچ پی ولی ظاهرا کارت گرافیک میخواسته باشه حتما (محکم کاری)
+ یه مدل از اچ پی 1138 که کانفیگ خوبی داشت : پردازنده ی i3 سندی بریج و کارت گرافیک و ... (720تومن)
+ چند ایسوس x42JY که به بودجه ش میخورد و شرایطشو داشت
من نظرم روی اچ پی بود کمی ولی بهش گفتم که اچ پی گارانتیش ضعیفتره از بقیه
نتیجه: Asus K43 S با پردازنده ی i3 سندی بریج، کارت گرافیک جیفورس (فکر کنم GT530 با حافظه ی یک گیگ) و ....
قیمت: 800 تومن
ظاهرا اونجا فروشندهه راضیش کرده بود 50 تومن بیاد بالا
فکر کنم انتخاب خوبی بود، البته تا 800 یه ایسر i5 بود که اینو انتخاب کرده (با توجه به کیفیت بهتر ایسوس و کاری که طرف داره انتخاب بدی نبوده)
حالا نظر دوستان چیه با 800 آیا میتونست انتخاب بهتری هم داشته باشه؟
کانفیگش تقریبی اینه:
i3(SandyBridge) / 4GB,DDR3/ 640GB/ GT530M 1GB/ DOS
من برای کارهای بورس و اینتر نت میخوام asus 1215 بگیرم نظر دوستان چیه؟
.
.
.
خوبه 12 اینچ واست کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟کوچیک نیست؟؟؟؟؟
والا من که متوجه نشدم آخر چی خرید
فکر کنم بد خوندم
مدلی که خریده چیه ؟
کانفیگ ؟ گارانتی ؟
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
سلام
بهتره تو این سمت بپرسی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)