6199 همچی خیلی جدید هم نیست که تو بازار کم باشه یا گیر نیاد خیالت راحت
Asus N55SF و Lenovo Y570 هم کانفیگهای مختلفی دارند فقط گرافیک همه gt555 هستش
6199 همچی خیلی جدید هم نیست که تو بازار کم باشه یا گیر نیاد خیالت راحت
Asus N55SF و Lenovo Y570 هم کانفیگهای مختلفی دارند فقط گرافیک همه gt555 هستش
دوست عزیز آیا معنی کانفیگ یعنی کاراییهای مختلفی داره و شماره و کد مخصوصی دارند مثل پسوندهای 6199ee ) 6199 )؟ و آیا مدل HP DV6 - 6199ee درایور بلوری دیسکش به صورت بلوری رایت میکند و یا فقط بلوری میخواند و به صورت دی وی دی رایت میکند؟
کانفیگ (پیکربندی) یعنی مشخصات لپ تاپ: cpu,ram ,hdd,writer,vga و در مورد hp این مورد با پسوندی مثل 6199ee مشخص میشه که پارت نامبر هم محسوب میشه
6199 فقط بلو ری میخواند این هم کانفیگ دقیق:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني من از فروشنده دقيقا اين اسم را (HP Pavilion dv6-6199ee Entertainment Notebook PC (LX218EA) - Specifications) درخواست كنم ؟ یا به این صورت کافی هست{(HP Pavilion dv6-6199ee (LX218EA} چون میخوام این اسم رو با موبایل به برادرم که در تهران هست پیامک بدم تا اون لپتاپ رو بخره و اگر فروشنده نداشت بايد چه كار كنم؟
Last edited by hot_boys2005; 14-09-2011 at 00:58.
.
.
.
.
شما پارت نامبر رو چک کن همون رقم داخل پرانتز رو میگم.....اگه فقط خریدت اینه مدله میخوای داداشت یادش نره بگو HP DV6- 6199ee بخره...اما اگه میخوای با پارت نامبرسایت HP چک کنی عدد داخل پرانتز رو هم بهش بده
Last edited by mehdi666lp; 14-09-2011 at 13:01.
یک نکته ای یادم رفت بگم سری اول 6199 با هارد 1 ترابایت به بازار اومد (کانفیگی که در سایت میبینی) و به علت
اینکه هاردش مشکل داشت سری جدید با هارد 750 گیگ به بازار اومده پس توصیه میکنم همین را بخری.
در مورد لپ تاپهای hp هم هر مدل نامبری (مثلا 6199ee) کانفیگش مشخصه و یک پارت نامبر هم دارد
پس خودتو گیج نکن فروشنده را هم گیج نکن و فقط دنبال HP dv6 6199ee باش.
Refurbished این لپتاپها رو چه جوری جک میکنید؟ مثلا من قبل از اینکه مادربرد اچ پی بخرم اول برم سریال نمبرش رو تو چه سایتی چک کنم که بدونم قبلا خراب نبوده؟
لپ تاپ hp اگر ریفر باشه روی برچسب سرویس تگ زیر لپ تاپ حرف R به انتهای product number اضافه شده
مثلا لپ تاپ نو اینطور بوده NB234UA#ABA و بعد ریفر شده و به اینصورت در آمده NB234UAR#ABA
فکر کنم اگر ریفر باشد در بخش Warranty Check سایت هم اطلاعاتی در این مورد میدهد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by F R E E M A N; 14-09-2011 at 19:40.
.
.
.
از جای معتبر بخر ریفر باشه برچسب میخوره اگه نکنن این مغازه دارها بعد هم تو سایت چک کن.....بهت توی توضیح میگه تو سایت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)