بیشتر قیمتا درستن.
چون am3+ هست؟؟
بیشتر قیمتا درستن.
چون am3+ هست؟؟
ولی فکر میکنم شما آشنا نباشید نه بنده که دو سال هست دارم پیشنهاد سیستم میدمدارم میگم خرید هم 48 نیست شما مث اینکه با روال بازار آشنا نیستید نماینده شهرستان و تهران قیمتش یکیه عزیز برادر.
کدوم هارد بود و با کدوم گارانتی؟
همین سیگیت بود و سیگیت هم با گارانتی سازگار ارزه میشهکدوم هارد بود و با کدوم گارانتی؟
فکر میکنم فرق سیگیت رو با سایر برندها بدونم
من نمیدونم مشکل شما سر همین 3 هزار تومن هست؟
بله ولی بازاریهای با انصاف که خیلی کم پیدا میشهبازاریا قیمت ندن پس کی قیمت بده؟؟
بله عرض کردم چون فقط با همین شرکت ها کار میکنید فکر میکنید بهترین خدمات و قطعات رو ارائه میدن در صورتی که اینطور نیستشما معتبر تر از سازگار - آواژنگ - ویستا - شرکت معتبرتری نام ببرید؟ با همه شرکتی که ما کار نمیکنیم.
و شرکتهایی دیگری هم هستند که قطعات و خدمات خوبی رو به مشتریهاشون ارائه میدن
بازهم که بدون دلیل مطلبی رو گفتید قبلآ هم گفتم اگر مدرکی دارید که ازارک پایداری نداره بگید تا ما هم بدونیمازراک رو شما در مقابل گیگا یا ایسوس پیشنهاد میکنید؟ ازراک پایداری گیگا یا ایسوس رو داره . ؟؟
بله ولی خودتون میگید در مسابقات جهانی و برای ثبت رکورد نه برای استفاده یک کاربر معمولی با کاربرد روزمرهایسوس یا گیگابایتی که مسابقات اورکلاک جهانی برگزار میکنه و مادربرداشون بهترین مادربردا شناخته میشن ، به نظر شما برا اینطور سیستمی نباید در مقابل ازراک پیشنهاد داد؟
البته بیشتر رکوردها هم با همین مین های کم نام و نشان مثل ازراک و بایواستار زده میشه
نه گیگا و ایسوس که در بعضی موارد قیمتشون در برابر کاراییشون قابل توجیه نیست
به شما هم مثل خیلی از دوستان پیشنهاد میکنم وقتی دلیل و مدرکی بر علیه یک برند ندارید بی دلیل اتهام بی کیفیتی به اون برند نزنید عده ای زیادی مثل شما اومدن و گفتن که ازراک خوب نیست و کیفیت نداره ولی همونها دارن ازارک پیشنهاد میدن
من با صحبت های جناب حامد موافقم و کاملا تایید میکنم.
ایشون اینجا باید قیمت های کف رو بدن تا دوستان بدوننند تا چه حد فروشنده های سرشون کلاه میذارند!
فروشنده به هر طریقی دنبال فروش با بالاترین سوده و در ایران نظارتی نیست که ..
اینجا باید حداقل قیمت ها داده بشه
این حداقل ها نیز قابل اثباتتند ،حتی با اندک جستجویی در نت!
در مورد مین هم نه تنها من بلکه اکثر دوستان اهل فن مین Asrock و یا برند هایی از این دست که سعی میکنند با ارائه حداقل قیمت ،دارای حداکثر کیفیت و امکانات رو داشته باشند تایید میکنند.
در اینجا دوستان سعی میکنند بدون تعصب کالایی رو معرفی کنند که حداقل قیمت و حداکثر کیفیت رو داشته باشه
معرفی مین های ایسوس و گیگا چه بسا آسان تر و ساده تر باشه برای این عزیزان ، اما دوستان به فکر کاربرانند نه جیب فروشنده ها..
Last edited by AMIRHJ; 15-09-2011 at 16:19.
بله چون am3+ هست
در رابطه با ازراک بگم که ازراک برند خوبی هست فقط به خاطر گارانتی نه چندان خوبش(شاب)یه خورده گوشه نشینه
قیمت گیگا هم در سطح جهانی زیاد با ازراک فرق نداره ولی متاسفانه شرکت آواژنگ گارانتی کننده ی گیگا گرون به نمایندگی یا مصرف کننده میده در حالیکه شرکتی مثل شاب به یه قیمت عادلانه محصولاشو عرضه می کنه
اتفاقا منم اول مثل شما فکر می کردم برند بدیه ولی بعدا فهمیدم علت ارزونیش گارانتی نسبتا بده که اونم از نظر من زیاد مهم نیست
![]()
Last edited by playstation 3; 15-09-2011 at 18:22.
خب کلیه برندها الان am3+ رو تولید کردن.
شما زیر قیمت خرید فروشنده قیمت دادید که این از عدم اطلاع از قیمتاست
نمونش دیجیتال که ایسوس گارانتی میکرد . الان دیگه خدمات ایسوس نمیده. این شرکتا یه چند وقتی میان و دوام نمیارن و تغییر کاربری میدن
حالا مثلا ما مدرکی نداریم شما یه مدرک بیار که پایداری داره و مین خوبیه
عزیز من نماینده سازگار هستم و ویستا . قیمت خرید هم این نیست . قبول دارم باید کف قیمت داده بشه . من که اینجا فروش ندارم که بخوام قیمت بالا یا پایین بدم. هارد الان حداقل 51 فروش همکار تهرانه . یه فروشنده که قیمت خرید نمیده به مشتری؟ مالیات رو در نظر میگیره - سود خودشو در نظر میگیره
سی پی یو و گرافیک هم زیر قیمت خرید قیمت داده . قیمت باید طوری بدید که دوستان بتونه براساس بودجش خرید کنه . نه بره برا خرید و قیمتا رو به فروشنده بگه و فروشنده بهش بگه برا ما هم بیار تا بخریم.
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
انصافا اگه با گارانتی سازگار داری 48 تومن بدی بخدا میخرم ازت
نمیدونم چرا باید حرفامو چندین بار تکرار کنم و شما بازهم حرف خودتون بزنید گفتم بنده دیروز قیمت گرفتم 48 بود حالا اگر امروز شده 51 دیگه من اطلاعی ندارم فکر نمیکنم این مسئله(3 هزار تومن) اینقدر هم مسئله مهمی باشه که شما زوم کردی روششما زیر قیمت خرید فروشنده قیمت دادید که این از عدم اطلاع از قیمتاست
ربط این مسئله به موضوع بحثمون و مطلبی که نقل قول کردید متوجه نشدمنمونش دیجیتال که ایسوس گارانتی میکرد . الان دیگه خدمات ایسوس نمیده. این شرکتا یه چند وقتی میان و دوام نمیارن و تغییر کاربری میدن
دقیقآ اگر خودم بخوام این قطعات رو بخرم با همین قیمتها میخرم حالا دوستان دیگه حوصله ندارن در بازار بگردن و اولین مغازه ای که بهشون قمیت میده و از همون خرید میکنن اون دیگه به خودشون مربوطهسی پی یو و گرافیک هم زیر قیمت خرید قیمت داده . قیمت باید طوری بدید که دوستان بتونه براساس بودجش خرید کنه . نه بره برا خرید و قیمتا رو به فروشنده بگه و فروشنده بهش بگه برا ما هم بیار تا بخریم.
عرض کردم که فروشنده نیستمانصافا اگه با گارانتی سازگار داری 48 تومن بدی بخدا میخرم ازت
احتمالآ مطالبی که در این پست گفتم در پست بعدی هم باید بهش اشاره کنم چون شما حرف خودتون رو میزنید
در آخر هم این آخرین پست بنده در مورد قیمت در این تاپیک هست
چون فکر نمیکنم قیمت در حد 5-4 تومن موضوع مهمی باشه که بخوام به خاطرش پست بدم
Last edited by H.A.M.E.D; 15-09-2011 at 20:04.
Delete.........
Last edited by H.A.M.E.D; 15-09-2011 at 20:05. دليل: دو بار ارسال شدن پست
بالای یک هفتس قیمتش اینه . وقتی قیمت خریدش 3 تومن اختلاف داره ، فروشش 7 تومن اختلاف داره . و همینور بقیه قطعات
منظورم شرکتایی که شما عرض کردید .
عیب نداره بگیر ازت میخریم سودت هم محفوظ. نمیخواد برام بفرستی . آدرس شرکت میدم ازت نقدی بخرن . اگه هم نمیتونی تلفن فروشنده رو به ما بده تا بخریم.واقعا ممنون میشم ای کار رو بکنی
اختلاف قیمت شما با بازار حدود 60 تومنه
Last edited by farhad moradi; 16-09-2011 at 11:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)