من کلا با این افسانه حال میکنم
حیف که اینترنتمون قد نمیده
به نظر قشنگ میاد
در ضمن معمولا بازیهای این شرکت از بعضی سرورهای wow شلوغ تر میشه
من کلا با این افسانه حال میکنم
حیف که اینترنتمون قد نمیده
به نظر قشنگ میاد
در ضمن معمولا بازیهای این شرکت از بعضی سرورهای wow شلوغ تر میشه
داداش کی میگه؟؟؟ شما میرید سرور فری بازی می کنید میگید از WoW شلوغ تره نه!
ابدا به Blizzard و Molten نمی رسه!
تا اخر عمر که پیکان سوار نمیشیمباید یه ماشین جدید بگیریم.
wow هم مثل پیکان![]()
والا wow چون بیشتر از چند صد سرور داره پلیرها پخشن
والا من که یکی از بازیهای این شرکت به اسم jade dynasti رو بازی میکردم از مولتن به نظرم شلوغتر میومد (اون جاهاییش رو که دیدم)
والا سرور blizzard رو ندیدم اما فکر نکنم به شلوغیه bliizard بشه
من خودم با wow خیلی حال میکنم
اما به قول بالایی دیگه دوره wow داره سر میرسه
(حالا بیخیال این بحث جاش اینجا نی)
نگفتم بده
ولی ارزش دانلودش رو نداره!
سلام
بعد از مدتها بالاخره hero شدم .تصمیم گرفته تاپیکو به روز کنم.
می خوام درباره سیستم تجارت بین گیمر ها براتون بگم که به نظر من خیلی عالیه دراین بازی به راحتی میتونید با باز کردن Inventory ,و کلیک بروی آیکون Vending مغازه خودتون رو در هر جای که هستین بر پا کنین.در پنجره باز شده می توانید ایتم های را که قصد فروشش رو دارین قرار بدین و در پنجره کناریش نام ایتم هایی که قصد خریدشان را دارید قرار بدین.پس از انجام این کار تمام آیتم های فروشی و همجنین ایتم های که نیاز دارین در لیست کلی تجارت قرار میگیرد.اگر گیمر ایتمی از شما بخواهد انرا خریده و اگر ایتمی که شما نیاز دارید را داشته یاشد وقیمت پیشنهادیتان مناسب باشد انرا به شما می فروشد.
برای راحتی کار realm 4 توسط خوده گیمر های برای تجارت انتخاب شده و شما میتونین به اونجا رفته و ایتم های رو که لازم ندارین بفروشین یا اون ایتمی رو که نیاز دارین بخرین. برای دیدن ایتمهایی که توسط هر گیمر برای فروش گذاشته شده لازم نیست که تک تک مغازه ها رو بگردین. در inventory روی آیکون خرید کلیک میکنیم و بعد لیست تموم آیتم های فروشی و همچنین ایتم هایی که بعضی گیمر ها خریدارند ظاهر میشود.بادوبار کلیک بروی هر ایتم به صورت خودکار به سمت مغازه فروشنده حرکت می کنید.من خودم حدود 50g که البته خیلی زیاد نیست به وسیله Vending بدست اوردم.
در ضمن نوع دیگری از تجارت به نام(ingot= واحد پول برای خرید از فروشگاه اینترنتی بازی) Ingot Trade در بازی وجود دارد . در این تجارت گیمر های که با پول واقعی Ingot خریداری کرده اند. ingot های خود را به فروش می گذارند.این وِیژگی به گیمر های که به هر دلیل توانایی خرید ingot با پول وافعی را ندارند(مثل خوده من)این امکان را می دهد تا با استفاده از پول مجازی در بازی ingot بدست بیاورند.
10Ingot = 8$
خرید یک Fashion set = 10ingot
خرید یک اسب سریع = 15ingot
من بدون خرج کردن حتی 1$(اگه میتونستم خرج می کردم) این ایتم ها رو بدست میارم.(البته خیلی طول میکشه تا بدستشون بیارم.)
خوب در آخر چندتا اسکرین شات از کارکترم... خوش باشین دوستان
![]()
سلام
امروز در وب سایت Hotk با دیدن این حبر شوکه شدم...
اونا تصمیم گرفتن که سرور های دو بازی Hotk و Loma تا یه ماه دیگه از کار بندازن
چی بگم دوماه بازی مداوم شد دوماه وقت تلف کردن...
لطفا این تاپیک رو ببندین.............................
ببخشید که سرتونو درد اوردم..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)