مشکل همینه که ویندوز نمی شناسدش! اشتباه من این بود که با نرم افزار خودش قفل گذاریش کردم و بعد این بلا سرم اومد! احتمالاً همون قفله باعث همه این هاست. فقط اگه بتونم با یه نرم افزار قوی که بتونه بشناسدش فرمتش کنم دیگه طرف نرم افزار خودش نمیرم!![]()
مشکل همینه که ویندوز نمی شناسدش! اشتباه من این بود که با نرم افزار خودش قفل گذاریش کردم و بعد این بلا سرم اومد! احتمالاً همون قفله باعث همه این هاست. فقط اگه بتونم با یه نرم افزار قوی که بتونه بشناسدش فرمتش کنم دیگه طرف نرم افزار خودش نمیرم!![]()
اگر اطلاعات براتون مهم نیست،با سی دی ویندوز فرمتش کنید.
پس بگو قضيه از چه قراره . رفيق ، مكانيسم قفل گذاري هارد وسترن گردن كلفته تا زماني كه پسورد رو ندي امكان نداره كه بتوني به پارتيشن دسترسي داشته باشي و عمرا بتوني فرمتش كني .
بايد پسورد بدي تا باز بشه
آخه پسورد رو نمی گیره! مسئله اینه!
یعنی CD ویندوز ممکنه بشناسدش؟ چون با CD هایرن کلی نرم افزار بوت امتحان کردم هیچکدوم نشناختنش.....اگر اطلاعات براتون مهم نیست،با سی دی ویندوز فرمتش کنید.
دوست عزیز سی دی ویندوز رو که قرار دادی مراحل ابتدایی طی شد، هنگامی که باید درایوها رو برای نصب انتخاب کنی،
به طور کامل فرمت کن.
امتحان می کنم، انشالله که جواب بده..............
منتظر اعلام نتیجه هستم...
يه راه ديگه رو امتحان كنيد
طبق عكس زير از قسمت setting وارد قسمت security بشيد و پسورد رو برداريد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه وارد اون قسمت ها نمیشه که........
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
نشد حامد خان، Setup ویندوز میشناسدش اما میگه که اجازه دسترسی بهش رو نداره....![]()
عزیزم ، من گفتم که امکان نداره بتونی فرمتش کنی تا زمانی که هارد lock باشه .
فکر کنم باید ببری بیرون تا توسط متخصصین پسورد رو بردارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)