تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: هنگ کردن بی دلیل سیستم من!!!!!!!

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

اگه مشکلم از پاور و هارد دیسک باشه پس باید تو Xp هم این مشکلاتو داشته باشم دیگه نه...!!!
    99%
    پاورم سیلوراستون 650 وات هست سیستمم اونقدی ازش استفاده نمیکنه یعنی اینو گرفته بودم واسه کراسفایر کردن ولی هنوز یه گرافیک دارم
    مطمعن هستی پاورت ریل است؟

از پاورت از 3 زاویه عکس بگیر و اپ کن اگه وقت کردید وزنش هم کن
    رم سیستم 2 گیگ پتریوت 1333 که در بیشترین حالت 1.7 گیگ اشغال میشه(بازی های سنگین)
    ربطی نداره.
    اتفاقا پاتریوت خرابیش زیاد بود تو رم.
    تست کردن ضرر نداره.
    و فقط تو 7 هنگ میکنه بیشتر موقعی که میخوام یه برنامه باز کنم و تو بازی ها....
    که میتونه به خاطر بیشتر مصرف کردن رم باشه و البته پاور هم باید تست بشه.
    چجوری بفهمم بد سکتور داره یا نه؟
    نرم افزار hdd regenerator تحت داس تهیه کن و بدسکتور گیری کنید مشخص میشه.

2. 2 کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

مطمئنم پاورم ریئل هست 150 تومن خریدمش یک سال ونیم پیش، کارت گارانتی و این بساطا هم داشت از آشنا گرفتم
    چجوری رمو تست کنم حالا؟؟؟؟!!!

پس چرا تو اکس پی مشکل ندارم!!!! داستانی شده ها الانم که کامپیوترو روشن کردم بعد از یه بار رفلش کردن دقیقا 30 ثانیه هنگ کرد یعنی همیشه همینطوریه دقیقا 30 ثانیه هنگ میکنه و درست میشه با برنامه orbot هم که کار میکردم اینطوری بود 30 ثانیه هنگ میکرد 10 15 ثانیه درست بود تا وقتی که برنامه باز بود همین بساط بود
    بااین اوصاف منم به رم شک کردم(ولی چرااا فقط تو ویندوز 7)

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

بااین اوصاف منم به رم شک کردم(ولی چرااا فقط تو ویندوز 7)
    7 مصرف بیشتری داره.
    البته با اطمینان نمیشه گفت و باید تست بشه.

یه رم دیگه از دوستی ...... بگیر جایگرین کن.{اسلت رو هم با تینر بشو و خبر بده}

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

....

....

در مورد هارد در صورتی که هارد وسترن داشته باشید {از سری گرین هم اگر باشه} احتمال پایین اومدن سرعت بالاست.
    که با الاین حل میشه
    سلام. هارد سیستم من وسترن سبز و 500 مگ هست ولی یادمه دوستان می گفتند که 500 گیگش مشکلی نداره و ترابایتش مشکلساز می شه.
    من هم دقیقاً با آنتی ویروس دچار مشکلم و وقتی از دست انتی ویروس خلاص می شم، مشکل هم حل می شه ولی به شرطی که upgrade نکنم و کاملاً ویندوز رو عوض کنم. سیستم با وجود آنتی ویروس، بدجوی قاطی می کنه. من از دو رم یکسان و 2 گیگ استفاده می کنم یعنی رویهم 4 گیگ و پردازنده هم فنوم و 4 هسته ای است البته از 2 هسته ای به 4 هسته ای ارتقا پیدا کرده.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

سلام. هارد سیستم من وسترن سبز و 500 مگ هست ولی یادمه دوستان می گفتند که 500 گیگش مشکلی نداره و ترابایتش مشکلساز می شه.
    من این حرف رو منطقی نمیدونم.

من هم دقیقاً با آنتی ویروس دچار مشکلم و وقتی از دست انتی ویروس خلاص می شم، مشکل هم حل می شه ولی به شرطی که upgrade نکنم و کاملاً ویندوز رو عوض کنم. سیستم با وجود آنتی ویروس، بدجوی قاطی می کنه.
    ایا ویندوز ع.ض کردید؟

از چه انتی ویروسی استفاده میکنید؟

با انتی ویروس های دیگر هم چنین مشکلی دارید؟

در شرایطی هستید که بتوانید هاردیسک رو فرمت کنید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بله. حدوداً 2 هفته پیش بود که ویندوز رو عوض کردم. من اولین بار و حدوداً 3 هفته پیش از نود 32 استفاده کردم و اون رو اپدیت کردم. فردای اون روز، مشکلات شروع شد که با تعویض ویندوز، مشکل کاملاً حل شد.

حدوداً یک هفته پیش، آویرا رو نصب کردم و آپدیت کردم و فردای اون روز همین اتفاق ها افتاد. ولی فعلاً ویندوز نصب نکردم که ببینم مشکل از کجاست.

رم ها رو هم یکی یکی امتحان کردم که بسیار عالی کار کردند و دوباره دو تا رم رو با هم گذاشتم و خدا رو شکر فعلاً مشکلی نیست. حالا فردا که اومدم و سیستم رو روشن کردم معلوم می شه که مشکل همچنان هست یا نه.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به دبنال یه برنامه بودم برای نصب که پیشنهاد داد، قبل از نصب، اجازه بده که سیستم رو اسکن کنیم. من این اجازه رو دادم و این پیغام رو داد:
    The Problem

Have you noticed that the longer you have your computer, the slower it runs and the more it crashes? Often this phenomenon is caused by problems in the registry that accrue over time. Installing and uninstalling programs leave behind fragments — stray files, orphaned startup tasks, corrupted drivers. Over time the registry starts to get bogged down and conflicts emerge. Left unchecked, your system will become increasingly unstable, run more slowly and crash more frequently.
    The Solution

RegistryBooster is the easy answer to registry problems. It conducts deep scans of your registry to check for errors and conflicts, then repairs and optimizes the registry to peak performance and stability. Periodic scans will keep your registry "clean" and will greatly enhance your system's performance and stability. You'll see immediate increases in speed and decreases in system conflicts.
    من الان دارم RegistryBooster رو دانلود می کنم. این مساله، ربطی به مشکل من نداره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

بچه ها جدیدن یه چیزیو متوجه شدم گفته بودید شاید مشکل از پاور باشه درسته؟؟ من وقتی پاورو از برق میکشم وقتی دوباره میزنمش به برق سیستم روشن نمیشه چراغ روی مادبورد روشن میشه ولی سیستم روشن نمیشه باید چندبار از برق بکشمش و وصل کنم تا روشن شه با این اوصاف میتونه مشکل از پاور باشه که کامپیوترم هنگ میکنه..؟؟؟؟
    پاورم سیلوراستون 600 هست... بیشتر وقتی میخواد یهو کارای سنگین کنه هنگ میکنه هنگ کردنشم از 10 تا 30 ثانیه طول میکشه و تو بازی های سنگین بیشتر هنگ میکنه و بعضی موقع ها مجبور به ریست میشم
    راستی از نرم افزار hdd regenerator هم استفاده کردم و هارد مشکلی نداشت اصلا
    با تشکر که وقت میذاریو جواب میدید
    Last edited by Pedram_mrn; 05-11-2011 at 23:46.

داره خودمونی میشه kafepaeto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز مشکل از کرک (فعالساز) ویندوز سون می باشد شما از سایتهای مربوطه لطفا" یک لود ویندوز سون را دانلود کرده و ویندوز خویش را فعال سازید مشکلات حل میشود و هیچ ربطی به سخت افزار ندارد !

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

سلام
    من ویندوزم فعال هست و با Windows 7 Loader v2.0.6 By Daz فعالش کردم......
    حالا اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید شاید متوجه شدم منظورتون چیه تو این برنامه یه سری تنظیمات داشت ولی چون نمیدونستم چیه به هیچکدوم دست نزدم شاید منظورتون اینه که باید تنظیماتو عوض کنم.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •