بله درسته لبه های دوربین تیز شدند . مرسی از توجه دوستان . و اینکه چرا نمیشه فایل به پستم پیوست کنم ؟ چون عضو جدید هستم نمیشه ؟
بله درسته لبه های دوربین تیز شدند . مرسی از توجه دوستان . و اینکه چرا نمیشه فایل به پستم پیوست کنم ؟ چون عضو جدید هستم نمیشه ؟
كار زيبا و با مشقتي هست خسته نباشي
واير كار رو از مكاني دگر ديدم.بيش از حد هاي پلي هست و دليلي كه باز باعث شده بعضي جاهاش تيز شه استفاده از اج لوپ زياد و نزديك بهم هست.اون قسمتاي دور لنز رو به جاي مدل كردن ميشه ديسپليس كرد
در كل كار خوبي هست.به نظرم رندر هم خيلي عالي هست
موفق باشي
مرسی دوست خوبم . به هر حال هر کار تمرینی هست و تجربه برای کارهای بعدی که نظرات مفید دوستان رو در کارهای بعدی استفاده کنم.
نه کلا برای کاربرای عادی پیوست و لینک دادن بسته اس
کم و کاستی های کار رو بچه ها گفتن ولی بذار منم نظر خودم رو کلی بگم.
معایب
1- نورپردازی نباید از پشت آبجکت باشه.
2- چون آبجکتت یه آبجکت کوچیک و پر جزئیاته بهتره که از روبرو رندر بگیری و یا اگه میخوای هنری بگیری معمولا آبجکت های کوچیک رو از نمای مورچه میگیرن و معمولا نماهای خارجی و ساختمون رو از نمای بالا میگیرن
3- آبجکت هایی که وقت گذاشتی روشون نباید blur کنی چون فقط وقت خودت رو تلف کردی برای مثال اون عینکی که اون پشت هست رو اگه یه آبجکت خیلی ساده و لی تو همون سایز بسازی و بلورش کنی یه همچین چیزی درمیاد.
حالا جذابیت های کارت
1- مدلینگت خیلی عالی شده و مهمترین چیزی که رعایت کردی تناسب هستش. ( از بلوپرینت استفاده کردی؟ )
2- متریال هات کاملا واقعی هستن ولی بدلیل نورپردازی هم رنگ دیده میشن
3- جزئیات رو خیلی خوب پیاده کردی
بازم منتظر رندر دومتم![]()
سلام
مدل سازی خوبه ، گرچه یکمی ابعاد ها غیر عادی بنظر میرسه
رندر سایه ها عالی شده
آفرین
فقط احساس میکنم مدل دوربین اگه توی نور باشه بهتر جلوه کنه و بعقیه جاها کم نور
blur مدل های پر جزئیات پشتو خیلی کم جلوه کرده ، حیفه
ممنون دوست خوبم
نورپردازی از پشت آبجکت نیست از دو منبع نور یکی در بالا یکی روبرو استفاده شده .و فکر میکنم بهتره بجای استفاده از نماهای معمول کمی سنت شکنی کنیم و باز هم تاکید میکنم من میخواستم رفرنسم رو شبیه سازی کنم چون کارم رو از روی یه عکس ساختم . رندر دیگه ای هم از این کار قرار میدم که در نمای روز هست .
از دو عکس دوربین برای تنظیم کلی مقیاس کار استفاده کردم .
چون کار سیاه و سفید هست درجات رنگی متریال ها یکسان میشه و این امر طبیعی هست .
سپاس از توجه شما دوستم
ممنونم از شما و اینکه مدل های پشت خیلی ساده و کم جزئیات هستند .
بزودی رندر جدید رو هم قرار میدم . تشکر بابت نظر دهی شما دوست خوبم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)