تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: تاثیر باطری برعملکرد کولر خودرو

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

منم امتحان کردم ها
    هم با پژو و هم با پراید
    وقتی ماشین روشن هست اگه باطری رو جدا کنیم بازم به کار خودش ادامه میده
    سیم کشی هم توی تامین برق ماشین خیلی موثره
    دینام به بدنه
    دینام به باطری
    و باطری به بدنه
    به اصطلاح همون بیگ 3 خودمون
    سلام
    امیرجان توضیح دادم
    در زمانی که باتری هست ابتدا باتری شارژ میشه بعد میره تو وسایل مصرفی و در مواقع افت ولتاژ دینام هم میاد تو کار که البته دوستمون هم توضیح دادن به وسیله یک آفتامات و ... برقش یکسو میشه! البته تو ماشین های قدیمی هم بود و نه فقط جدیدها.
    اما بالا هم توضیح دادم ماشین هایی که پیشرفته تر هستن خیلی بیشتر نیاز دارن!
    اون جریان دوستم هم بود توضیح کامل شاید ندادم! قطعا از خیلی قبلتر سر باتری جدا شده بود!اما دقیقا یادم هست این دوست ما سیستم بسته رو ماشین! همین ولوم رو برد بالا ماشین هم تو حرکت بود یهو خاموش شد

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

قابل توجه دوستان عزیز
    باطری یا باید شارژ بشه یا باید شارژکنه
    یعنی در یک لحظه یا باید باطری خروجی داشته باشه یا ورودی و نمی شه در حالی که داره به مصرف کننده های نصب شده روی خودرو برق می رسونه شارژ هم بشه

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در اینکه وظیفه ی اصلی باتری تأمین برق ماشین اعم از استارت و اتاقک احتراق گرفته تا پخش که ابهامی نباید باشه.نمیدونم هست؟
    من همین الان دم دستم یک پراید 89 و یک 206 مدل 90 هست.پراید چون سیستم ساده تری داره و قبلاً روی اون امتحان کردم هیچ.ولی روی 206 برای خاطر دوستان چند تا آزمایش در حالت درجا انجام دادم.
    در حال روشن،باتری رو از مدار خارج کردم صدای موتور قدری افزایش پیدا کرد میتونه بخاطر کاهش آمپراژ کلی برق باشه.طبعاً در این حال احتراق قوی نداریم و نتیجه ی منطقیش مصرف هم به تیع بالا میره.ولی در همین حال اونچه از وسایل برقی که تونستم رو روشن کردم کولر با درجه ی3 پروزکتورها و مه شکن و... با وارد مدار کردن هر کدوم بطور محسوسی فشار روی موتور بیشتر میشد.
    میخوام نتیجه بگیرم که دینام در نبود باتری بعله.. بزحمت میتونه برق ماشین رو تأمین کنه اما وجود باتری باعث میشه از نوسانات و عدم پایداری برق ماشین جلوگیری بعمل بیاد.
    یادتون باشه اگه غیر از زمان استارت قرار بود برق ماشین فقط از دینام تأمین شه و باتری بی استفاده بمونه که خیلی زود مستهلک و خراب میشد.برداشتم اینه که باتری دائماً باید در حال کار باشه(شارژ و دشارژ) یعنی تا نیاز به برق بیشتریه بدون تأخیری کمک میکنه و هر وقت نیاز نباشه شروع میکنه به شارژ شدن.نباید فاصله و وقفه ای بین ایندو حالت متصور شیم.

4. 2 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

میخوام نتیجه بگیرم که دینام در نبود باتری بعله.. بزحمت میتونه برق ماشین رو تأمین کنه اما وجود باتری باعث میشه از نوسانات و عدم پایداری برق ماشین جلوگیری بعمل بیاد.
    یادتون باشه اگه غیر از زمان استارت قرار بود برق ماشین فقط از دینام تأمین شه و باتری بی استفاده بمونه که خیلی زود مستهلک و خراب میشد.برداشتم اینه که باتری دائماً باید در حال کار باشه(شارژ و دشارژ) یعنی تا نیاز به برق بیشتریه بدون تأخیری کمک میکنه و هر وقت نیاز نباشه شروع میکنه به شارژ شدن.نباید فاصله و وقفه ای بین ایندو حالت متصور شیم.
    اگه ممکنه لطف کنید بگید کدام قطعه از خودرو بشکل هوشمند می فهمه نیاز به برق بیشتری هست و بدون تاخیر باطری رو بکمک دینام می فرسته ؟
    در اینکه وظیفه ی اصلی باتری تأمین برق ماشین اعم از استارت و اتاقک احتراق گرفته تا پخش که ابهامی نباید باشه.نمیدونم هست؟
    همونطور که قبلا هم گفتم باطری نمی تونه هم شارژ بشه هم برق به قطعات دیگه بده بخصوص قطعاتی مثل دلکو که جریان زیادی می کشن پس نمی تونه تامین کننده اصلی برق ماشین باشه باضافه اینکه با برداشتن باطری موتور عملا بکارش ادامه می ده و خاموش نمی شه
    البته تو ماشین های قدیمی هم بود و نه فقط جدیدها.
    تو ماشین های جدید بجای دینام از الترناتور استفاده می شه
    Last edited by mefmef; 13-09-2011 at 13:03.

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگه ممکنه لطف کنید بگید کدام قطعه از خودرو بشکل هوشمند می فهمه نیاز به برق بیشتری هست و بدون تاخیر باطری رو بکمک دینام می فرسته ؟
    سوال خوبی بود.توی پست قبلی اشاره ای داشتم.بنظر من هر دو همزمان داخل مدارن.یعنی هم دینام و هم باتری همزمان دارن در تنظیم و هدایت برق ماشین همکاری و دخالت مستقیم میکنن.نمیدونم برای شما پیش اومده دینامتون بسوزه؟ یا بخاطر پاره شدن تسمه، دینام از مدار خارج شه؟برای من هر دوش چند سال قبل پیش اومده و شما اصلاً متوجه خروج دینام از مدار نمیشین چرا؟چون بطور موازی با دینام،باتری داره باهاش همکاری میکنه و گاهی این جور اون رو میکشه و گاهی اون جور این رو.تا وقتی که باتری در نبود دینام سالم خالی شه و شما وسط بیابون بمونید چون نه دینام دارین نه باتری و به هیچ رقم ماشین روشن بشو نیست مگه اینکه مشکل یکی از ایندو رو به شکلی حل کنین.
    پس بنابراین نتیجه میگیریم که نیاز به قطعه ی بقول شما هوشمندی برای شیفت کردن در این وسط منتفیه.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان بگذریم
    سوال من بین جوابها گم شد
    سوالم این بود
    تاثیر باطری برعملکرد کولرچیه؟

8. این کاربر از mefmef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوستان بگذریم
    سوال من بین جوابها گم شد
    سوالم این بود
    دوست عزیز اتفاقا من میخواستم همین رو بگم که خودتون گفتین!
    من که جوابتون رو دادم یکی دیگه از دوستان هم جواب داد ! خودتون اصرار به بحث دارین و میگین که نه تاثیر نداره باتری رویه اجزایه الکتریکی!
    اگر که حرف خودتون مطمعن هستین دیگه برای چی میپرسین!
    بازم میگم در صورت معیوب بودن و یا کم بودن آمپر بله تاثیر منفی داره!
    البته همه این ها ممکنه رویه یه مدل ماشین تا ماشین دیگه متفاوت باشه! اما این اصل رویه اکثر ماشین های جدید به همین صورت هست

10. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز توی این چند پستی که دادم و دوستمون هم گفتن اونقدر شرح و بسط فنی دادم و دادن که شما حوصلت سر رفت و گفتی:
    دوستان بگذریم
    سوال من بین جوابها گم شد
    !!!!!
    اگه طبق مطلب زیبای داخل امضاتون تشنگی کافی و حوصله ی شنیدن توضیحات فنی رو ندارین همون اول که گفتن تأثیرش چیه و دیگه لازم نبود اینقدر ادامه بدی!

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنون از همگی

13. این کاربر از mefmef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من خودم چند وقت پیش باطری فابریک لوگان رو با باتری 74 امپر پوما عوض کردم.
    با تعویض باطری متوجه شدم دیگه اون افت محسوس قدرت تو لوگان هنگام کولر گرفتن به وجود نمیاد.
    همچنین احساس کردم شتاب ماشین هم یه مقدار کمی بهتر شده بود.

15. این کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •