دوستان کار من بیشتر افترافکت و 3دی مکسه. بنابراین حتما ویندوز 64 بیتی خواهم ریخت. ولی در مورد کارت گرافیک باید بگم اصلا بازی نمی کنم. اما می ترسم اگه از گرافیک آنبرد استفاده کنم هنگام رندر گرفتن فیلم های فول اچ دی بخشی از قدرت پردازنده رو بگیره و سرعت رندر بیاد پایین.
من و دوستان دیگه قبلا شمارو راهنمایی کردیم و بارها بست های و سوال های شمارو جواب دادیم ولی شما بر اشتباهتون تاکیید دارید رم بسیار زیادی برای سیستم انتخاب کردین باره ها گفتم حتی برنامه های بسیار حرفه ای و قوی بازی سازی هم بیشتر از 8 گیگ نمیخواد و حالا حالا ها احتیاج بیشتر از 8 گیگ ندارید اگر باشه بعدن اضافه میکنید 150 هزار تومان هزینه هیچ میکنید
در مورد گرافیک در چندین تایبک شما گفتم اگر جواب نداد میرید یک گرافیک میخرید اگر جواب بده که من 100% مطمن هستم هزینه که برای کارت گرافیک کردین اضافی بوده قبلا هم گفتم برای کار تدوین گرافیک مجتمع 3000 خیلی قویتره از گرافیک معمولی هست و در همه سایت های تولید کننده مادربرد اومده که 3 برابر در تدوین فیلم از 580 قویتره این هم بنچمارک:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد SSD هم 60 گیگ برای کار شما کم هم هست چون خود ویندوز 7 30 تا 40 گیگ حجم میبره و برنامه های کادربردی شما هم باید نصب بشه فیلم هها هم روی SSD باید باشه میبینید کم هم هست 120 گیگ بهتره و وقتی SSD هست نیاز به RAID نیست چون احتمال از دست دادن اطلاعات بالا میره و امکانش زیاده به دردسر بیوفتید و اطلاعاتتون بر نگرده
اگر هم میخواید دوتا مانیتور داشته باشید یک گرافیک 560TI بهتره و مناسبتر از 460 هست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید