دوست عزیز اگه منبع پایه میخوایی میتونی کتابهایی که در سایت پایین هستت رو دانلود کنی
aghazeh.com/graficke-computer.html
دوست عزیز اگه منبع پایه میخوایی میتونی کتابهایی که در سایت پایین هستت رو دانلود کنی
aghazeh.com/graficke-computer.html
دوست عزیز
برای یادگیری فتوشاپ بهتره ابتدا یک دوره آموزش ابتدایی رو ببینید تا با ابزارها و طرز کارشون آشنا بشید
کتاب ها و مقاله های زیادی موجوده که حتی به رایگان می تونید دانلود کنید ولی از اونجایی که گفتید خوندن کتاب از حوصله شما خارجه بهترین راه کلاس حضوریه ، بعد از کلاس هم فقط تمرین زیاده که می تونه به شما کمک کنه
+
من قسمتهایی از مجموعه آموزشی پرند رو دیدم ، خیلی جالب توضیح داده ؛ می تونید از اون هم استفاده کنید![]()
آموزش تصویری فتوشاپ.مهندس امید باوی![]()
با سلام به همه
منم تازه عضو شدم به این امید که بتونم از بقیه در مورد فتوشاب چیزی یاد بگیرم تا حالا که موضوعات خوبی دیدم ولی کد خیلی ها برای من فعال نیست تا دور ه اموزشی پاس نکنم باز نمی شن![]()
دوست عزیز منم آموزش های شرکت پرند رو بهت پیشنهاد میکنم
از صفر میگه .........................
ميشه لينكي قرار بديد كه مشخصاتي ازش داشته باشه
ديگه برا سطح صفر داشتم از ويديو ها نا اميد ميشدم و به كلاس فكر ميكردم
Man ham chenan niaz mand rahnamayitoom hastam
ببین دوست عزیز شما اول باید یه آموزش خیلی ساده و مبتدی که فقط یه سری از ابزارارو آموزش میده از نت بگیری که یه چیز کلی دستت بیاد بعد بری سراغ آموزشایی که جزیی تر توضیح دادند در آخر بری سراغ آموزشهای شرکت لیندا که در بازار و نت موجودند تا اینجای کار شما فقط ابزار یاد گرفتی که نصف راهو رفتی بقیه رو باید خودت با سلیقه و صبر و تمرین خودت با ترکیب ابزار ها و خلاقیت و دیدن عکس های مختلف کاراهاتو انجام بدی
مهمترین رکن پشتکاره وگرنه آموزش فتوشاپ تو نت ریخته
اگه پشتکار نداشته باشی خودت تدماس نول همم بیاد نمیتونی یاد بگیری که مطمءنم پشتکارت زیاده
فقط خیلی دنبال مننبع نگرد زود شروع کن که اگه بخوای دنبال منبع بگردی هیچ وقت شروع نمیکنی
موفق باشی و سربلند
حرفتون كاملا درسته
يه ماهي هست كه دنبال سورس ميگردم ولي هيچي به هيچي ...
بايد به فكر كتاب باشم
شما كتاب خاصي سراغ دارين ؟
اصلا فارسي زبان ها با هم فرق دارن ؟
شما از این کتاب استفاده کن برای شروع خیلی خوبه.
پسوردشم همون سایت آغازهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)