به نظر من صبر كن تا 2012 تا نسخه دوم اينتل با نام ايوي بريج بيايد كه از ترانزيستورهاي سه بعدي هم استفاده مي كند. البته نسخه دوم بولدوزر در اواسط 2012 و نسخه سوم آن هم در سال 2013 مياد (اعلام رسمي خود شركت)
به نظر من صبر كن تا 2012 تا نسخه دوم اينتل با نام ايوي بريج بيايد كه از ترانزيستورهاي سه بعدي هم استفاده مي كند. البته نسخه دوم بولدوزر در اواسط 2012 و نسخه سوم آن هم در سال 2013 مياد (اعلام رسمي خود شركت)
با درود
دوستان آیا کسی میدونه که CPU های بولدوزر وارد بازار شده یا نه؟من شنیدم که قرار بوده برای اول سپتامبر بیاد؟
ممنون
متاسفانه تا 12 اکتبر تاخیر خورده من الان موندم چیکار کنم با این سیستم گازوئیلی که رو دستم مونده تا یک ماه دیگه
![]()
امروز تو یه سایت خارجی قیمت تایید شده توسط amdبرای پردازنده های بولدزر که حالا قراره12اکتبر عرضه بشند رو دیدم جا خوردم244ذلار برای8150و204دلاربرای8120وبرای شش هسته ای هم قیمت177دلاروزده
موندم وقتی میخواد تو ایران وارد بشند با چه قیمتی به فروش میرند دیگه خودتون میدونید که تو این ایران پهناور ما اوضاع از چه قراریه
امیدواریم فاصله با قیمت جهانی تفاوت چندانی نکنه![]()
به نظر من هم ارزش صبر كردن رو داره
اينطوري يه نسل جلوتر مي افتي
موندم وقتی میخواد تو ایران وارد بشند با چه قیمتی به فروش میرند دیگه خودتون میدونید که تو این ایران پهناور ما اوضاع از چه قراریه
امیدواریم فاصله با قیمت جهانی تفاوت چندانی نکنه
بله اوضاع خيلي خرابه
اميدوارم قيمت ها واقعي بشن
میگم من میخوام یه مین با ساپورت am3 بخرم این سری که میخواد بیاد س.کتش چه مدلیه ؟یهنی الان مینی نیست اینم ساپورت کنه؟
چرا از برند های گیگا و ایسوس و ازراک چند مدلی هست
گیگا که کلا گرونه نمیخوام
ازراک چطوره ؟چند مدلشو دیدم خوب بودن امکاناتش نسبت به قیمت اما جای ساتا 1 دونه توی برد بود!
ایسوز چنتاشو زیر 150 معرفی کنید ممنون
اگه شرکت AMD بد قولی نکنه فردا چهارشنبه باید این پردازنده های جدیدش رو لانچ کنه(12 اکتبر).من که بی صبرانه منتظرم
Last edited by mm_toraby; 11-10-2011 at 18:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)