تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: پیشنهاد درباره سیستم انتخابی

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

چون کم پیش میاد که موقع ارتقا عین همون رم رو گیر بیاریم .
    چرا کم پیش میاد؟ اگه از برند های مشهور تهیه کنید مشکلی ندارید...

2. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه New Solid Snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    R.a.i.N C.i.t.Y

پيش فرض

من با نظر حامد موافقم چون موقع ارتقا بهتره همه رمها عوض بشه (یکسان باشند) پس همه اسلاتهارو پر میکنیم چون کم پیش میاد که موقع ارتقا عین همون رم رو گیر بیاریم . الان 4*1G و موقع ارتقا مثلا 4*2G
    منم تو همین فکرم چون قبلا دو تا رم با ظرفیت یکسان و باس یکسان کنار هم گذاشته بودم ولی فقط برندها با هم فرق میکرد واسه سیستم مشکل پیش اومده بود وبعد از یه کم کار کردن سیستم، اون صفحه آبی معروف ظاهر وسیستم ری استارت میشد حالا شاید عوامل دیگه هم موثر باشند که من نمیدونم مثل سرعت تاخیرو....
    حالا منم دیگه با 8 گیگ رم با باس 1600 وپر کردن تمام اسلات ها نمیخوام آپولو هوا کنم همین کافیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم تو همین فکرم چون قبلا دو تا رم با ظرفیت یکسان و باس یکسان کنار هم گذاشته بودم ولی فقط برندها با هم فرق میکرد واسه سیستم مشکل پیش اومده بود وبعد از یه کم کار کردن سیستم، اون صفحه آبی معروف ظاهر وسیستم ری استارت میشد حالا شاید عوامل دیگه هم موثر باشند که من نمیدونم مثل سرعت تاخیرو....
    حالا منم دیگه با 8 گیگ رم با باس 1600 وپر کردن تمام اسلات ها نمیخوام آپولو هوا کنم همین کافیه
    منظورم این بود که مثلا دو سال دیگه که 4 گیگ رم معمولی میشه 8 گیگ بزاری .اونم تازه مثلا چون شاید اصلا ارتقا ندادی و کل سیستم رو عوض کردی .

چرا کم پیش میاد؟ اگه از برند های مشهور تهیه کنید مشکلی ندارید...
    برندها رمهای متفاوت میزنند و دایم جدیدتر . پارسال یک رم دیده بودم نخریدم امسال کمیاب شده و احتمالا سال دیگه نایاب .

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

4

تولید گرما و فشار رو هم قبول ندارم حامد جان!

موفق باشید.
    اما من امتحان کردم. نتیجه تا 5 درجه هم فرق داشته.
    تست با 4گیگ باس800بود. البته در حالت آورکلاک این کار انجام شد.

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پر کردن تمام اسلات های مادربرد در خرید اول کار اشتباهیست، چون امکان ارتقا رو میگیره، در مورد فشار و گرما و استفاده از پهنای باند (!) هم لطف کنید منبع معرفی کنید.
    این رو هم باید اضافه کرد که در اورکلاک پایدار کردن سیستمی با 4 ماژول رم سخت تر از 2 ماژول هست ...

7. 3 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

پر کردن تمام اسلات های مادربرد در خرید اول کار اشتباهیست، چون امکان ارتقا رو میگیره،
    در این مورد با شما کاملا موافقم.

پ
    در مورد فشار و گرما و استفاده از پهنای باند (!) هم لطف کنید منبع معرفی کنید.
    این رو هم باید اضافه کرد که در اورکلاک پایدار کردن سیستمی با 4 ماژول رم سخت تر از 2 ماژول هست ...

دوست عزیز من تجربه شخصی رو به منابع خارجی و سایتهایی که تنها کارشان کپی کردن هست رو بیستر ترجیح می دم.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    R.a.i.N C.i.t.Y

پيش فرض

حامد جان یه بار میگی همه اسلات ها رو پر کن یه بار میگی نه؟
    در مورد تجربت که بحثی نیست ولی میگی منابع خارجی و سایتا کارشون کپی کردن هست این حرف خوبی نیست همه که کپی نمیکنن!

10. 2 کاربر از New Solid Snake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    R.a.i.N C.i.t.Y

پيش فرض

درودی دوباره
    از تمامی دوستان به خاطر راهنمایی هاشون متشکرم
    یه مشکل دیگه برام پیش اومده، من میخواستم کارت msi gtx 560 ti twin frozr رو بگیرم ولی چون تو شهرستان هستم گیر نمیارم و دنبال گرافیک gtx 560 فقط از برند gainward با مدل های زیر گیر آوردم که قیمت تک تکشون رو واستون مینویسم حالا بهم میگین کدوم قیمت از این مدل واقعی تره وکدوم مدل رو بگیرم بهتره وپول اضافی بابت 2g دادن به صرفه هست؟
    gtx 560 gs-1g=280
    gtx 560 phantom-1g=300
    gtx 560-2g=330
    gtx 560 ti-1g=360
    gtx 560 ti phantom-2g=390
    یا اگه کولینگ msi gtx 560 ti twin frozr از همه اینا بهتره همین msi رو سفارشی بیارم؟
    Last edited by New Solid Snake; 27-09-2011 at 20:32.

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درودی دوباره
    از تمامی دوستان به خاطر راهنمایی هاشون متشکرم
    یه مشکل دیگه برام پیش اومده، من میخواستم کارت msi gtx 560 ti twin frozr رو بگیرم ولی چون تو شهرستان هستم گیر نمیارم و دنبال گرافیک gtx 560 فقط از برند gainward با مدل های زیر گیر آوردم که قیمت تک تکشون رو واستون مینویسم حالا بهم میگین کدوم قیمت از این مدل واقعی تره وکدوم مدل رو بگیرم بهتره وپول اضافی بابت 2g دادن به صرفه هست؟
    gtx 560 gs-1g=280
    gtx 560 phantom-1g=300
    gtx 560-2g=330
    gtx 560 ti-1g=360
    gtx 560 ti phantom-2g=390
    یا اگه کولینگ msi gtx 560 ti twin frozr از همه اینا بهتره همین msi رو سفارشی بیارم؟
    دوست عزیز بنچمارک ها ثابت کرده در کارت 560 مدل های اور شده چندان تفائتی با مدل رفرنس ندارند، پس بهتره به اونها پول ندید.

توی این ها من gtx 560 ti-1g=360 رو بهتر میبینم، هرچند 60 تومنی گرونتره. اما msi twin frozer واقعا" عالیه و اگه خیلی بالا در نیاد به نظرم سفارش بدید براتون بیارن.

13. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    R.a.i.N C.i.t.Y

پيش فرض

دوست عزیز بنچمارک ها ثابت کرده در کارت 560 مدل های اور شده چندان تفائتی با مدل رفرنس ندارند، پس بهتره به اونها پول ندید.

توی این ها من gtx 560 ti-1g=360 رو بهتر میبینم، هرچند 60 تومنی گرونتره. اما msi twin frozer واقعا" عالیه و اگه خیلی بالا در نیاد به نظرم سفارش بدید براتون بیارن.
    ممنون دوست عزیز همون msi رو سفارش میدم، برتری twin frozr نسبت به همتای gainward یا evga چی هستش؟
    Last edited by New Solid Snake; 27-09-2011 at 23:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •