پاور سیستم معرفی شده توسط جناب خوشنویس هم کافیه چون گرافیک مین آنبرده واسه این سیستم کفایت میکنه .
پاور سیستم معرفی شده توسط جناب خوشنویس هم کافیه چون گرافیک مین آنبرده واسه این سیستم کفایت میکنه .
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
Last edited by ALI4A; 10-09-2011 at 02:13.
دوست عزیز میشه به جای مادر برد گیگا یه برد ایسوس با همین امکانات گیگا معرفی کنید ؟ نظر شما در مورد مادر برد ایسوس چیست ایا داوم و طول عمرشون از گیگا بیشتر نیست؟؟
در ضمن من این سیستم را برای کار با برنامه فتوشاپ و تری دی مکس میخوام .کارم تهیه کلیپ و روتوش عکس برای فیلمبرداران مجالس است..سیستم از صبح تا شب روشن میمونه..به نظر شما این هارد و رم و پاور که گفتید برای این کار مناسبه؟؟// اگر قیمت سیستم یه کم بیشتر بشه اشکال نداره فقط میخوام سیستم خوبی باشه که چند سالی بشه باهاش کار کرد....
از شما دوست عزیز و تمام دوستان که من را راهنمایی کردن متشکرم....
main: ASUS P8Z68 V PRO
میتونی چند تا کارت گرافیک روش ببندی
داداش من که بحثی روی کفایت نکردم.
گفتم برندهای بهتری هم هست که کارایی بهتری دارن و صدا و نویز کمتری تولید می کنن.
سلام دوست عزیز اینم پیشنهاد من
INTEL CORE I5 2500K=260
main=GA-Z68AP-D3 214
POWER:MEMONEX MOD EX GAME 600W REAL=80
RAM:Corsair XMS3 4Gb 1600 CL9 (2x2Gb) 70
VGA:SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5=260
Green-Magnum2=47
ODD:LITEON=24
HDD:SAMSUNG 1TB HDHG=70
ALL=1000
Last edited by playstation 3; 10-09-2011 at 14:11.
سلام گلم
این سیستم عالی هست. ولی نیاز به دو تا اصلاحیه داره:
اول پاور: این مدل پاور دارای یک کابل برق 6 پین برای گرافیک هست و کارت پیشنهادی شما دارای دو سوکت 6 پین برق هست.
پیشنهاد من:
GREEN - GP585B....120.000T
Cooler Master 500W - Silent Pro...115.000T
یا اینکه اگه بودجت کمه کارت رو عوض کنی و یدونه SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIEبخری.
دوم کیس:
این کیس دارای عمقی 180mmهست که کارت 6870 شما با طول 240.1mmنمی تونه خودش رو داخل این کیس جا کنه.
پیشنهاد من:
Green-Magnum2...50.000T
Green-X3...85.000T
در مورد کابل برق هر گرافیکی که نیازمند دو کابل یاشه خودشون دو تا تبدیل توش میگذارند مثل 6870 که من خریدم خودشون توش تبدیل گذاشته بودندپس مشکلی از این بابت نیست
در مورد کیس این 6870 های جدید کوچکترند ولی حق با شماست بهتره ریسک نکرد و بزرگتر خرید
ممنون
در ابتدا باید به شما بایت یک چیز تبریک بگم:
در مقابل پست من جبهه گیری و جهت گیری غلط نکردید و با دلیل و منطق جواب من رو دادید.
که این مورد کمتر داخل انجمن دیده میشه!!!
در مورد کابل برق هم من با شما موافقم. ولی من خودم این کارو کردم نتیجه هم خوب بود.
ولی یه چیزی خیلی اذیتم کرد! اون صدای پاور در حالت افزایش فشار بود.
در هر حال ممنون از حسن توجهت![]()
سلام دوست عزیز
من بین این مادربوردی که شما پیشنهاد دادین با مدل GA-z68xp-ud3 واسه خرید موندم
این یکی گرونتره اما آیا اونی که شما معرفی کردین قابلیت اور،SLI و Raid رو پشتیبانی می کنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)