سلام.. دوست عزیز بین اون 3تا گوشی باید ویواز رو حذف کنید.. چون اول اینکه اصلا از طرف سونی اریکسون پشتیبانی نمیشه. و -- هم نمیشه و خیلی از برنامه ها روش کار نمیکنه.. در ضمن ورژن سیستم عامل هم قدیمی هست.. s60v5 ... خب ویندوز فون 7 هم سیستم عامل خیلی خوبی هست الان یکسری محدودیت ها داره که با اپدیت mango اون محدودیت ها رفع میشه... اگه میتونید فعلا با محدودیت هاش کنار بیای بخر... ولی من جای شما بودم E7 رو بر میداشتم.. من چند روز پیش این گوشی رو برای پسر خالم خریدم.. باید بگم گوشی فوق العاده خوش دستی هست.. خیلی کیفیت ساختش بالاست... در ضمن ال سی دی بزرگ 4 اینچ با رزولیشن nHD و AMOLED و توانایی نشان دادن 16 ملیون رنگ کیفیت ال سی دیش عالیه... به خصوص زیر نور خورشید. 16 گیگ حافظه داخلی. دوربین 8مگاپیکسلی و فیلم برداری HD . صفحه کلید حقیقی فوق العاده!!!! صدای بلند و با کیفیت. پشتیبانی از DVIX به صورت پیشفرض. تا فیلم با حجم 2 گیگ پشتیبانی میکنه. در اپدیت ANNA از زیر نویس هم پشتیبانی میشه. و سیستم عامل سیمبین ANNA خروجی TV. و USB HOST و...... در ضمن ساپورت بازیش عالیه.. بازی های HD و گرافیکی مثل ASPHALT 6. avatar . و همینطور بازی معروف angry birds و... رو به راحتی اجرا میکنه بدون کوچیکترین لگ... در ضمن کی گفته سیمبین دورش تموم شده؟ یک سری به بخش بازی و نرم افزار موبایلستان بزنید. ویا همین سایت خودمون بازی های و نرم افزار اختصاصی سیمیین 3 وANNA رو ببینید. واقعا از لجاظ ساپورت چیزی کم نذاشتند. درسته از لحاظ تعداد و تونع به اندروید نمیرسه ولی من که 3تا گوشی قبلیم اندروید هست الان سیمبین دارم (C6-01) واقعا کمبودی احساس نکردم... نمونه دیگه از پشتیبانی همین ورژن جدید سیمبین با نام ANNA بود که مشکلات و باگ های سیمبین 3 رو حل کرد و صفحه کلید و مرورگر جدید هم اضاف شد که طبق گفته خود سایت ها هم فوق العاده خطاب کردند.. ولی خب همه چیز حل شد فقط موند اصلا رابطه کاربری. که اونو تا حدود 2ماه دیگه با یک اپدیت دیگه با نام Belle ارائه میده.. من کلیپ هاش و تصاویرشو دیدم. برای n8 نسخه بتاش هست .. واقعا اصلا با اندروید هیچ فرقی نداره!!! مطمئنن دوستانی که میگن دوره سیمبین شده با سیمبین 3 و یا ANNA کار نکردن و هامون سیمبین S60V5 رو در نظر میگرفتن دقیقا مثل خودم.. ولی وقتی بعد از اندروید امدم سراغ سیمبین دیدم واقعا زمین تا اسمون S60V5 با سیمبین 3 یا ANNA فرق میکنه. و خوشبختانه تا الان اصلا کمبودی احساس نکردم.. سیمبین 3 کمی باگ های ریز داشت. ولی در ANNA اصلا از اون باگها خبر نیست البته من E7 نداره c6-01 دارم سخت افزار و سیستم عامل یکی هست ولی E7 واقعا غولی بود برای خودش!. برای اطلاعات بیشتر در مورد سیمبین به اینجا مراجعه کنید ببینم بازم کسی میگه سیمبین مرده یا نه!:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید