تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین انتخاب بین سه گوشی نام برده شده؟

راي دهنده
20. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • htc 7 pro

8 40.00%
  • nokia e7

10 50.00%
  • sony ericsson vivaz pro

2 10.00%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: htc 7 pro or nokia e7 or sony ericsson vivaz pro

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام.
    به نظر من طرف سیمبین نرو یکی از دوستام X10 داشت فروخت رفت N8 خرید اما چی شد به نظرت ، یه شب قبل خواب گوشیو خاموش کرد و صبح که خواست روشن کنه دید روشن نمیشه و کلی روش هزینه کرد اما درست نشد گوشی ای که 600 تومن خرید 80 تومن فروخت و دوباره رفت سمت همون X10 و خیلی هم ازش راضیه.
    دوره نوکیا و سیمبین به سر اومده بهتره به فکر آندروید باشی البته خودم ویو 2 دارم اینم گوشی خوبیه .

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.. دوست عزیز بین اون 3تا گوشی باید ویواز رو حذف کنید.. چون اول اینکه اصلا از طرف سونی اریکسون پشتیبانی نمیشه. و -- هم نمیشه و خیلی از برنامه ها روش کار نمیکنه.. در ضمن ورژن سیستم عامل هم قدیمی هست.. s60v5 ... خب ویندوز فون 7 هم سیستم عامل خیلی خوبی هست الان یکسری محدودیت ها داره که با اپدیت mango اون محدودیت ها رفع میشه... اگه میتونید فعلا با محدودیت هاش کنار بیای بخر... ولی من جای شما بودم E7 رو بر میداشتم.. من چند روز پیش این گوشی رو برای پسر خالم خریدم.. باید بگم گوشی فوق العاده خوش دستی هست.. خیلی کیفیت ساختش بالاست... در ضمن ال سی دی بزرگ 4 اینچ با رزولیشن nHD و AMOLED و توانایی نشان دادن 16 ملیون رنگ کیفیت ال سی دیش عالیه... به خصوص زیر نور خورشید. 16 گیگ حافظه داخلی. دوربین 8مگاپیکسلی و فیلم برداری HD . صفحه کلید حقیقی فوق العاده!!!! صدای بلند و با کیفیت. پشتیبانی از DVIX به صورت پیشفرض. تا فیلم با حجم 2 گیگ پشتیبانی میکنه. در اپدیت ANNA از زیر نویس هم پشتیبانی میشه. و سیستم عامل سیمبین ANNA خروجی TV. و USB HOST و...... در ضمن ساپورت بازیش عالیه.. بازی های HD و گرافیکی مثل ASPHALT 6. avatar . و همینطور بازی معروف angry birds و... رو به راحتی اجرا میکنه بدون کوچیکترین لگ... در ضمن کی گفته سیمبین دورش تموم شده؟ یک سری به بخش بازی و نرم افزار موبایلستان بزنید. ویا همین سایت خودمون بازی های و نرم افزار اختصاصی سیمیین 3 وANNA رو ببینید. واقعا از لجاظ ساپورت چیزی کم نذاشتند. درسته از لحاظ تعداد و تونع به اندروید نمیرسه ولی من که 3تا گوشی قبلیم اندروید هست الان سیمبین دارم (C6-01) واقعا کمبودی احساس نکردم... نمونه دیگه از پشتیبانی همین ورژن جدید سیمبین با نام ANNA بود که مشکلات و باگ های سیمبین 3 رو حل کرد و صفحه کلید و مرورگر جدید هم اضاف شد که طبق گفته خود سایت ها هم فوق العاده خطاب کردند.. ولی خب همه چیز حل شد فقط موند اصلا رابطه کاربری. که اونو تا حدود 2ماه دیگه با یک اپدیت دیگه با نام Belle ارائه میده.. من کلیپ هاش و تصاویرشو دیدم. برای n8 نسخه بتاش هست .. واقعا اصلا با اندروید هیچ فرقی نداره!!! مطمئنن دوستانی که میگن دوره سیمبین شده با سیمبین 3 و یا ANNA کار نکردن و هامون سیمبین S60V5 رو در نظر میگرفتن دقیقا مثل خودم.. ولی وقتی بعد از اندروید امدم سراغ سیمبین دیدم واقعا زمین تا اسمون S60V5 با سیمبین 3 یا ANNA فرق میکنه. و خوشبختانه تا الان اصلا کمبودی احساس نکردم.. سیمبین 3 کمی باگ های ریز داشت. ولی در ANNA اصلا از اون باگها خبر نیست البته من E7 نداره c6-01 دارم سخت افزار و سیستم عامل یکی هست ولی E7 واقعا غولی بود برای خودش!. برای اطلاعات بیشتر در مورد سیمبین به اینجا مراجعه کنید ببینم بازم کسی میگه سیمبین مرده یا نه!:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

ای 7 قیمتش 500 تومنه ! ویواز پرو 250 ! شما چطور این دو مدل رو مقایسه میکنی ! مسلماً ای7 بهتره خوب
    ولی من C6-00 رو هم پیشنهاد میدم !
    شما که اندروید نمیخای پس من سی6 رو پیشنهاد میده !
    Last edited by R@R#M@N; 06-09-2011 at 23:14.

5. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

ویواز پرو :
    1- سخت افزار قوی داره ولی چون سیمبین قدیمی کلاً ضعیفه خیلی گوشی سریعی نیست
    2- سیستم عامل متوقف شده و بدون ساپورت
    3- از نظر نرم افزار شاید نرم افزار قدیمی کار راه انداز داشته باشه
    4- باتریش متوسطه
    5- کیبردش بد نیست
    6- کیفیت صدای هدفونش راضی کننده نیست
    7- بدنشم بد نیست

7pro :
    1- از نظر سخت افزار بد نیست و ویندوز فون هم خیلی سنگین نیست جواب میده ولی gpu ضعیف برای بازی
    2- فروش ویندوز خیلی پایین بوده حتا پایینتر از بادا دیگه خودت حساب کن
    3- نرم افزار کم داره و چون کسی نخریده نرم افزاراش گیر نمیاد
    4- باتریش نمیدونم
    5- کیبردش حتماً خوبه
    6- هدفونشم باید خوب باشه
    7 - اینم نمیدونم

E7
    1-سخت افزارش خوبه خودم c7 دارم سرعتش خوبه فقط تو بعضی بازیا مثله hawx و hero of sparta روون نیست
    2- حداکثر تا زمانی که میگو جا بیفته ساپورت میشه و بعدش تموم
    3- نرم افزاراش بد نیست ولی خب به اندروید نمیرسه
    4- باتریش باید خوب باشه
    5-
    6- باید خوب باشه
    7-

بین اینا E7 بهتره
    اندروید کیبرد دار بدرد بخورم نیست بهترینش مایلستون 2 ه که خیلی نمیشه رو ساپورتش حساب کرد ولی در کل از E7 بهتره
    دیزایر z هم هست ولی قدیمیه البته هنوزم خوبه
    xperia pro هم معلوم نشد چی شد

من باشم با این شرایط xperia mini pro میخرم ... اندرویدم کل دنیا میخرن حال میکنن نمیدونم شما چطور میگی اندروید نمیخام
    بعدشم mini pro ارزونه 330 40 تومنه 1 سال 2 سال بعد باز بخای عوضش کنی ضرر زیادی نمیکنی[COLOR="Silver"]
    Last edited by hasanmotori; 06-09-2011 at 23:26.

7. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

بین اینا صد در صد e7 بهتره اما پیشنهاد من استفاده از گوشیهای آندروئید هست.
    جدیدا اکسپریا مینی پرو وارد بازار شده که هم آندروئیده و هم کیبورد داره اما قیمتش فعلا بالاست.

9. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اكسپريا ميني پرو!
    370 تومن!
    بهترين انتخاب... كانفيگ آرك رو داره! سرعتش خيره كنندست!
    بين اينا هم من hd7 رو انتخاب مي كنم... ولي هر سه تاشون دهنتو سرويس ميكنن

11. 3 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من بین این گزینه ها که گفتی e7 خوبه

اما اگه میتونی صبر کنی به نظر من صبر کن تا sony ericsson xperia pro وارد بازاز بشه

همونجور که یکی از دوستان گفته xperia mini pro هم گزینه خیلی خوبی هست
    Last edited by sajjad1973; 07-09-2011 at 06:46.

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

نسبت به پولی که میدی ویواز از ای 7 به صرفه تره

البته اچ دی 7 هم چون ویندو 7 هست و پشتیبانیش تا حالا ضعیف بوده نسبت به بقیه سیستم ها منم پیشنهاد نمیدم

اگر قیمت واست مهم نیست و آندرویید هم نمیخوای

گزینه ای مثل آیفون 4 هم داری . ولی تو اون 3 تا ای 7 بهتره (صرف نظر از قیمت و به صرفه بودن)

14. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pedram_2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام

سیمبین چه nokia e7 و چه vivaz pro باید از فریم ور کوک شده استفاده کنید یعنی باید آخرین فایلای آپدیت گوشی که دست کاری شده و دارای ساین دایم هست روی گوشی فلش کنید که تو انجمن های موبایل آموزش داده که به نظر من این کار درستی نیست شما پول میدی گوشی جدید میخری که فلشش کنی اونم از نوع دائم دلیل فلش کردن هم این هست که نوکیا جلوی تولید فایل های سرتیفیکیت رو گرفته که این فایل ها برای ساین کردن گوشی استفاده میشدن البته میشه گوشی رو آپدیت کرد ولی نرم افزار زیادی براش تولید نمیشه و از دائم منظورم این هست که گوشی با ریست کردن به حالت قبل بر نمیگرده کلا اگه میخوای با نرم افزارهای جدید کار کنی دور سیمبین رو خط بکش من با ویندوز هم کار نکردم ولی چیزی که میدونم بیشترین تولید نرم افزار برای اندروید هست بدلیل اینکه نسبت به بقیه سیستم عامل های موبایل باز تر هست شما خودت یه نگاهی به مارکت گوگل بکن ببین چقدر نرم افزار داره گوشی اندروید هم گوشی بگیرید که بیشتر developer (توسعه دهندگان) روش کار میکنن و آپدیت های بیشتری از شرکت سازنده براش میاد

اندروید من اینا رو پیش نهاد میدم

sony ericson xperia arc

samsung galaxy s i9000

sony ericson xperia x10

samsung galaxy sl i9003

sony ericsson xperia mini

samsung Galaxy Ace S5830

اینا هم که پایین میگم صفحه کلید دارن

( این مدل هنوز تو ایران نیومده شاید به صورت محدود باشه ولی بین صفحه کلید دارایی که دیدم از همشون بهتره

sony ericson XPERIA Pro

sony ericsson Xperia mini pro

samsung galaxy 551

قیمت این مدل ها رو تو سایت mobile.ir میتونی نگا کنی
    Last edited by pedram_2009; 07-09-2011 at 12:29.

16. این کاربر از pedram_2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام اقا من به شما واقعا توصیه میکنم حتما یک بار اندروید رو تجربه کنید ضرر نداره مثلا دیزار زد که کیبورد خوبی هم داره اگه خوشتون نیومد بعد بیاین از بین این سه تا یکیشو بخرین
    از این سه تا هم e7 بهتره از هر لحاظ اما قیمتش اصلا منصفانه نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •