من با این اینترنت ایرانسل وصل میشم سرعت دانلودش گاهی وقتا به 25kمیرسه
ازadsl 256خودم بهتره!!!
من با این اینترنت ایرانسل وصل میشم سرعت دانلودش گاهی وقتا به 25kمیرسه
ازadsl 256خودم بهتره!!!
تحریم سیخی چنده عزیز من ؟ تحریم تو مسایل اقتصادی و نظامی و... کاملا اجرا میشه در زمینه ازتباطات به خصوص اینترنت کشورهای غربی به خاطر جنگ نرم و تهاجم فرهنگی هم که شده از خداشونه که ضریب نفوذ و کیفیت اینترنت تو ایران بالا باشه و تحریمی این وسط وجود نداره ( حتی اگر هم باشه فقط و فقط رو کاغذه و در عمل هیچ تحریمی وجود نداره) هر کمبودی که در این زمینه وجود داره یه قسمتیش بر میگرده به شکم گنده بودن شرکت ها ی اینترنتی یه قسمتیش هم بر میگرده به تصمیمات سیاسی که از بالا گرفته میشه.مورد دوم رو قبول دارم ولی درباره مورد اول:
پهنای باند GPRS همراه اول و ایرانسل از طریق شبکه زیرساخت تامین میشه وقتی کلا ظرفیت اینترنت و پهنای باند کشور کمه یا بهتره بگم افتضاح هست حالا با این ظرفیت چه توقعی باید از ایرانسل داشت؟؟ ایرانسل خیلی راحت میتونه پهنای باند خودش رو از طریق شرکت MTN از کشور های خارجی تامین کنه ولی به خاطر تحریم این کار انجام نمیشه!!
تحریم و این صحبتا بهانه هایی هست که بلانسبت واسه خر کردن مردم از خودشون در میارن.
به هر حال وقتی پهنای باند دیتا کشور کم باشه به ناچار بر روی اپراتور های تلفن همراه هم تاثیر داره!!
جدی همینطوریه؟
اگه اینطوری باشه که خیلی بهتره
تو همه ی محل ها اینوریه؟
بستگی به ترافیک منطقه داره ولی در اکثر مناطق ایران ایرانسل سرعت قابل قبولی داره!
شما سمت غرب تهران رو خبر داری چطوریه
یا بیشتر مسافرت میریم به درد میخوره
شهرستان ها چطوره؟
من خودم تهران نیستم!
کیفیت اینترنت ایرانسل تقریبا در اکثر شهرستان های ایران یکسان هست! قبل از استفاده یه تست کوچیک انجام بده!
اینترنت پرسرعت دارم
منتها چون ما شهرستان خیلی زیاد میریم
کارمم با سایته نه میشهADSL برد نه وایمکس ایرانسل
حالا شک دارم ماله همراه اول رو بگیرم یا ایرانسل رو
با این تعریفی که دوستمون کرد
حتما ایرانسل میگیرم
اگه همراه اول بگیری واقعا ضرر کردی مخصوصا توی شهرستان!
من حرف شما رو کاملا تائید می کنم در مورد پهنای باند داخلی یکی از اشناهامون تو مخابراته میگن اینا همش چرت و پرت می گن ما ظرفیت کل کشور فلان قدر شده مشکلی نداریم و کسی نیست بخره همش چرنده
ایران چندین پرت بین الملل داره ولی میگه وقتی یکی یا دوتا پورت مشکل داره میشن کاملا مشکل پهنای باند بیشتر حس میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)