تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: خیلی فوری کمک میخوام!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

شما نظر خودت بین این مدل ها برای ۱مهندس پر مشغله چی هست؟
    من خودمم اگه خدا قبول کنه مهندسم. ولی به نظر می رسه شما بیشتر کارهاتون گرافیکی هست تا مهندسی. چون من عمده کارم برنامه نویسی و کار با نرم افزارهای ریاضی هست برام سی پی یو خیلی مهمتر از گرافیک یا صفحه نمایش هستش. ولی شما بهتره یه مدل با گرافیک خوب و صفحه نمایش مناسب خریداری کنید. من زیاد تو صفحه نمایش و اینا وارد نیستم. چون تا حالا نتونستم بین سونی و اچ پی که دارم تفاوت قائل بشم فکر کنم کور رنگی دارم. ولی کارت گرافیک ها. الان این چهارتا مدلی که تو بازار هست گرافیک های خوبی هستن:
    از ati: مدل 6770
    از جی فورس: 540، 550 و 555

من با این مدل از کارت گرافیک ها برخورد داشتم و همشون خوب عمل کردن توی بازی هایی که انجام دادم. ولی شما چون 3دی کار می کنی رم گرافیک برات خیلی مهم هستش. پس سعی کن مدلی که رمش دو هست بردار. مثل 6177 از اچ پی

راستی، توی یک سال گذشته چقدر قطعات جدید از قبیل سی پی یو و کارت گرافیک و هاردو اینا تولید شده که خیلی زود تبدیل به استاندارد واسه لپ تاپ ها شدن. مقل سی پی یو سندی بریج. این تغییر تو یک ساله. اونوقت شما می خوای تا 5 سال جواب بده؟ اگه تو این پنج سال از همون نرم افزار هایی که روز اولی استفاده کنی و نسخه های جدیدشون رو استفاده نکنی، باز هم بعید می دونم با توجه به کاربریتون بتونین پنج سال ازش کا بکشید. بهترین دوره به نظر من 2 سال هست. بعدش یه مدل جدیدتر.

2. این کاربر از aliaqua بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

من خودمم اگه خدا قبول کنه مهندسم. ولی به نظر می رسه شما بیشتر کارهاتون گرافیکی هست تا مهندسی. چون من عمده کارم برنامه نویسی و کار با نرم افزارهای ریاضی هست برام سی پی یو خیلی مهمتر از گرافیک یا صفحه نمایش هستش. ولی شما بهتره یه مدل با گرافیک خوب و صفحه نمایش مناسب خریداری کنید. من زیاد تو صفحه نمایش و اینا وارد نیستم. چون تا حالا نتونستم بین سونی و اچ پی که دارم تفاوت قائل بشم فکر کنم کور رنگی دارم. ولی کارت گرافیک ها. الان این چهارتا مدلی که تو بازار هست گرافیک های خوبی هستن:
    از ati: مدل 6770
    از جی فورس: 540، 550 و 555

من با این مدل از کارت گرافیک ها برخورد داشتم و همشون خوب عمل کردن توی بازی هایی که انجام دادم. ولی شما چون 3دی کار می کنی رم گرافیک برات خیلی مهم هستش. پس سعی کن مدلی که رمش دو هست بردار. مثل 6177 از اچ پی

راستی، توی یک سال گذشته چقدر قطعات جدید از قبیل سی پی یو و کارت گرافیک و هاردو اینا تولید شده که خیلی زود تبدیل به استاندارد واسه لپ تاپ ها شدن. مقل سی پی یو سندی بریج. این تغییر تو یک ساله. اونوقت شما می خوای تا 5 سال جواب بده؟ اگه تو این پنج سال از همون نرم افزار هایی که روز اولی استفاده کنی و نسخه های جدیدشون رو استفاده نکنی، باز هم بعید می دونم با توجه به کاربریتون بتونین پنج سال ازش کا بکشید. بهترین دوره به نظر من 2 سال هست. بعدش یه مدل جدیدتر.
    علی اقا و دوستان محترم اگر بخواهم تا ۱۴۰۰ هزینه کنم بهتر نیست نوت بوک سونی بردارم؟میگن سونی کیفیتش عالی هست و جواب پس داده!ضمناً من علاوه بر بازی و کارهای گرافیکی به خاطر رشته بایدمثل علی اقا برنامه نویسی کنم و با ریاضی زیاد سر و کار دارم!حالا به نظر شما با خواسته های من تا ۱۴۰۰ چه نوت بوکی بهتره؟hp,sony,dell,asus

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

پینشهاد های من تا 1100 :
    از برند hp مدل 6070
    از برند ایسوس مدل های K53 SV و N53 sv
    از برند ایسر مدل های 5750 و 5755

اولویت بندی :
    اول hp
    دوم ایسوس
    سوم ایسر

ولی اگر کارهای گرافیکی زیادی انجام نمیدی و آنچنان صفحه نمایش برات مهم نیست . اولویت اول با 5750 هست که حدود یه تومنه .
    این ۶۱۷۷ hp واقعاً قدرتمند هست!من تصمیمم رو گرفتم,به نظر من به ترتیب این مدل ها از همه بهتره:HP Pavilion DV6-6177Dell XPS L502X

HP Pavilion DM4t-1200

Sony Vaio VPC-CB16FG/B

Sony Vaio VPC-CA16FG/B

Sony Vaio VPC-EA36FG/B/W/L/P/G

Sony Vaio VPC-CA15FG/D/G

HP Pavilion DV6-6070ee

HP Pavilion DV6-6050ee

فقط پردازنده اون دل خیلی ضعیف هست چون زده بود ۲!!!!وگرنه بسیار قدرتمند هست در اندازه های ۶۱۷۷!دوستان اگر اشکالی تو لیست هست بگید و اگر نظری هست بگید!با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

انتخابت عالی هستش. 6177 هم جدیده هم سندی بریج و هم گرافیکش عالی. من خودم 6050 دارم. می خوام 6177 بگیرم بجاش. 6050 عالیه و تمام نیازهامو برطرف می کنه ولی اینو می خوام بدم دوستم و خودم 6177 بگیرم. اون دل هم تنها مدل قابل اعتنا از دل هستش.

در مورد سونی ها هم خودم قبلا CS داشتم. برام فقط طراحیش خوب بود. ولی برای کار با نرم افزار ها زیاد قوی نبود. واسه همین یه 6050 گرفتم بجاش. ولی به نظر من تا زیر 2 میلیون بهتره سراغ وایو نریم. چون تا زیر این قیمت کانفیگ های سونی قابل اعتنا نیستن و فقط صفحه نمایشش توپه و طراحیش زیبا. در نتیجه بهتره یه لپ تاپ خیلی بهتره و با کانفیگ بالاتر بگیری تا بخوای پول برند و اسمی که سونی در کرده رو بدی. همون 6177 رو با گارانتی ایران اچ پی بگیر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض سلام

گرفتی یا نه اگه گرفتی اسمش چیه ؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •