من خودمم اگه خدا قبول کنه مهندسم
.gif)
. ولی به نظر می رسه شما بیشتر کارهاتون گرافیکی هست تا مهندسی. چون من عمده کارم برنامه نویسی و کار با نرم افزارهای ریاضی هست برام سی پی یو خیلی مهمتر از گرافیک یا صفحه نمایش هستش. ولی شما بهتره یه مدل با گرافیک خوب و صفحه نمایش مناسب خریداری کنید. من زیاد تو صفحه نمایش و اینا وارد نیستم. چون تا حالا نتونستم بین سونی و اچ پی که دارم تفاوت قائل بشم
.gif)
فکر کنم کور رنگی دارم. ولی کارت گرافیک ها. الان این چهارتا مدلی که تو بازار هست گرافیک های خوبی هستن:
از ati: مدل 6770
از جی فورس: 540، 550 و 555
من با این مدل از کارت گرافیک ها برخورد داشتم و همشون خوب عمل کردن توی بازی هایی که انجام دادم. ولی شما چون 3دی کار می کنی رم گرافیک برات خیلی مهم هستش. پس سعی کن مدلی که رمش دو هست بردار. مثل 6177 از اچ پی
راستی، توی یک سال گذشته چقدر قطعات جدید از قبیل سی پی یو و کارت گرافیک و هاردو اینا تولید شده که خیلی زود تبدیل به استاندارد واسه لپ تاپ ها شدن. مقل سی پی یو سندی بریج. این تغییر تو یک ساله. اونوقت شما می خوای تا 5 سال جواب بده؟ اگه تو این پنج سال از همون نرم افزار هایی که روز اولی استفاده کنی و نسخه های جدیدشون رو استفاده نکنی، باز هم بعید می دونم با توجه به کاربریتون بتونین پنج سال ازش کا بکشید. بهترین دوره به نظر من 2 سال هست. بعدش یه مدل جدیدتر.