به اینجا مراجعه کن کلی بازی و برنامه هست با آموزشش: ( فاصله رو بردار) forum .badaos.net
این هم یه سایت دیگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اینجا مراجعه کن کلی بازی و برنامه هست با آموزشش: ( فاصله رو بردار) forum .badaos.net
این هم یه سایت دیگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو خرید ویو 2 شک نکن واقعا گوشی عالی هستش، از همه نظر، تنها ایرادهایی که به نظر من میشه از گوشی گرفت، یکیش سیستم عاملشه که زیاد جا نیفتاده، یکیشم جای قرار گرفتن مموریه که زیر باتری، هر بار که بخوای مموری رو عوض کنی باید گوشی رو خاموش کنی باطری رو در بیاری، در آوردن مموری هم یکم مشکله به نظر من! راحت در نمیاد، من که بار اول کلی تلاش کردم تا درش آوردم...
خیلی ممنون از همه دوستان که کمک کردن بهترین انتخاب رو داشته باشم ، من امروز ظهر این گوشی رو خریدم در نگاه اول کیفیت تصویر خیلی جلب توجه می کنه فقط یه چیز آزارم داد این که ظاهرا نمیشه روش وی p ان نصب کرد و اگه اینجوری باشه عملا یوتیوب می ره رو هوا!
مبارک باشه.
ببخشید چند خریدید؟
Last edited by anathema-m; 07-09-2011 at 23:37.
خیلی ممنون ...
والا من چون تجربه ی بدی از خریدن گوشی بدون گارانتی دارم (بعد از چند ماه گوشی w980 داشتم به طور کامل سوخت چون تقلبی بود و عملا گوشی نوی نو رو باید می انداختم سطل آشغال!) گارانتی اصلی می خرم
از نماینگی شماره 2 سامسونگ تو شهرک غرب 359 تومن !!![]()
70 تومان دور انداختی و تمام
بدون گارانتی بگیر.
گوشی اگه گوشی باشه تا یکسال نباید خراب بشه. نمایندگی هم بره برات درست نمیکنن
وقتی تمام ما که تجربه داریم و میگیم بدون گارانتی بگیر حتما یه خیری توش هست و اصلا شک به دلت راه نده
قیمت بدون گارانتی حدود 285 تا 295 تومانه.
آرسنالیا خیر آرسنالیا رو میخوان
اگر هم پول داری مساله ای نیست میتونی گارانتی دارشو بگیری.
داداش دیگه خریده و تموم شده و رفته!
اقا مبارکت باشه،گوشیه توپیه و بازیهایی توپ تری هم داره...![]()
خیلی ممنون از همه و شما...
کاملا در جریانم که اگه گوشی خراب بشه نمایندگی هم ببرم درست نمی کنند و بامبول در می یارن !
من فقط بخاطر اینکه مطمئن باشم گوشی اصله ، از نمایندگی می گیرم ، همون طور که گفتم تجربه خیلی بدی از گوشی بدون گارانتی دارم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)