تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: خرید لپ تاپ Dell , Asus , Sony

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

این لپ تاپ خوبیه ولی قیمتش فکر کنم حدود 1200 باشه تا اونجایی که اطلاع دارم. این مدل چون تازه اومده توسط سازگار داره گرون فروخته می شه. با 1200 می تونید 6080 از Hp بگیرید. به نظر من اگر می خوای ایسر بگیری خرید همون 5750 i7 عاقلانه تر هستش تا بخوایید پول تازه واردی این لپ تاپ رو بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همگی.
    دوستان من یه راهنمایی ازتون می خوام(همین الان پیشاپیش sry اگه نباید اینجا مطرح می کردم)
    من برنامه نویسی ++c کار می کنم(البته فعلا زیاد وارد نیستم،تحت آموزشم!)،پس می خوام لپ تاپم یه پردازنده قوی داشته باشه و علاوه بر اون استادندارد باشه طول نده،هنگ نکنه،گیر نکنه،که بتونم سرعت عملکرد برناممو شهودیم بتونم بسنجم!بعضی نرم افزارارو ممکنه تو آینده بخوام کار کنم!فعلا که چیز خاصی نیس.فقط ممکنه چند ماهه دیگه خواستم بازی طراحی کنم،اون موقع باید دید چه نرم افزارایی نیازه،کلا فکر نکم بد باشه سیستمم از نظر گرافیکیم خوب باشه(ولی خب ضروری نیس که حتما خیلی خوب باشه!)الان Asus دارم و با برنامه ی ++dev c کار می کنم،یکم سرعتش پایینه و این اذیت میکنه.اپلا کیبوردشون استاندارده؟یکی از استادامون گفتن VAIO یا THINKPAD بگیریم چون هم یکم با اپل کار کردن سخته،و هم این که واسه برنامه نویسی باید ویندوزو روش نصب کنیم،یه دیگه گفتن چه کاریه،همونارو بگیرین که خودشون سازگرن.چون اپل به اینه که با مک باش کارکنی،نه ویندوز نصب کنیم روش،اینجوری دی/گه بهینه نیس.البته یکی دیگه از استادام هم گفتن اپل بهتر از بقیس.ولی خب میگن یکم نرم افزاراش سخت گیر میادو اورجینال باید باشه و اینکه خرجش کلی میزنه بالا اینجوری و در نهایتم یه ویندوز مس اینکه باید روش نصب کنیم واسه بعضی از برنامه ها.!نمی دونم تا چه حد درستن این حرفایی که بم زدن.یه جا که رفتم واسه خرید،بم N53SN & (DELL)XPS L502 رو پیشنهاد کردن.با توجه به اینکه می خوام قیمتش بین 1.5 تا 2 باشه،فکر میکنین اپل بگیرم بهتره یا چیز دیگه ای؟چی بگیرم خوبه؟لطفا راهنماییم کنین

داره خودمونی میشه adt89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همگی.
    دوستان من یه راهنمایی ازتون می خوام(همین الان پیشاپیش sry اگه نباید اینجا مطرح می کردم)
    من برنامه نویسی ++c کار می کنم(البته فعلا زیاد وارد نیستم،تحت آموزشم!)،پس می خوام لپ تاپم یه پردازنده قوی داشته باشه و علاوه بر اون استادندارد باشه طول نده،هنگ نکنه،گیر نکنه،که بتونم سرعت عملکرد برناممو شهودیم بتونم بسنجم!بعضی نرم افزارارو ممکنه تو آینده بخوام کار کنم!فعلا که چیز خاصی نیس.فقط ممکنه چند ماهه دیگه خواستم بازی طراحی کنم،اون موقع باید دید چه نرم افزارایی نیازه،کلا فکر نکم بد باشه سیستمم از نظر گرافیکیم خوب باشه(ولی خب ضروری نیس که حتما خیلی خوب باشه!)الان Asus دارم و با برنامه ی ++dev c کار می کنم،یکم سرعتش پایینه و این اذیت میکنه.اپلا کیبوردشون استاندارده؟یکی از استادامون گفتن VAIO یا THINKPAD بگیریم چون هم یکم با اپل کار کردن سخته،و هم این که واسه برنامه نویسی باید ویندوزو روش نصب کنیم،یه دیگه گفتن چه کاریه،همونارو بگیرین که خودشون سازگرن.چون اپل به اینه که با مک باش کارکنی،نه ویندوز نصب کنیم روش،اینجوری دی/گه بهینه نیس.البته یکی دیگه از استادام هم گفتن اپل بهتر از بقیس.ولی خب میگن یکم نرم افزاراش سخت گیر میادو اورجینال باید باشه و اینکه خرجش کلی میزنه بالا اینجوری و در نهایتم یه ویندوز مس اینکه باید روش نصب کنیم واسه بعضی از برنامه ها.!نمی دونم تا چه حد درستن این حرفایی که بم زدن.یه جا که رفتم واسه خرید،بم N53SN & (DELL)XPS L502 رو پیشنهاد کردن.با توجه به اینکه می خوام قیمتش بین 1.5 تا 2 باشه،فکر میکنین اپل بگیرم بهتره یا چیز دیگه ای؟چی بگیرم خوبه؟لطفا راهنماییم کنین
    برای برنامه نویسی باید به موارد زیر توجه زیادی داشته باشید:
    -رزولوشن بالای صفحه نمایش که خیلی مهم است چون میتونید کدهای زیادتری رو به طور همزمان ببینید و مجبور به بالا و پایین بردن صفحه نیستید
    -کیبورد خوب که اشتباهات تایپی باهاش حداقل باشه که بهترین کیبورد موجود مال THINKPAD است.
    -cpu سریع

با توجه به قیمت مشابه اپل و Thinkpad من Thinkpad رو بیشتر پیشنهاد میکنم اگر که بتونید با مانیتور 1600*900 گیر بیارید وگرنه اپل probook پیشنهاد میشه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •