منچستر یونایتد-استوک سیتی:
بهترین ها:
1-داوید دی حیا:سیو های خوبی رو داشت و روی گل ان چنان مقصر نبود.
2-نانی:بازی خوب و گل زدن که به داد تیم رسید.
3-فلچر:پاس گلی که به نانی دادو
بدترین:
فیل جونز:به نظر من مقصر اصلی گل بود.
منچستر یونایتد-استوک سیتی:
بهترین ها:
1-داوید دی حیا:سیو های خوبی رو داشت و روی گل ان چنان مقصر نبود.
2-نانی:بازی خوب و گل زدن که به داد تیم رسید.
3-فلچر:پاس گلی که به نانی دادو
بدترین:
فیل جونز:به نظر من مقصر اصلی گل بود.
جمع امتیازات از نظرات 3 کاربر تا به اینجا:
34 امتیاز | Wayne Rooney
28 امتیاز | Ryan Giggs
20 امتیاز | David de Gea
16 امتیاز | Nani ،Javier Hernández ،Anders Lindegaard
12 امتیاز | Patrice Evra
10 امنیاز | Michael Owen
6 امتیاز | Michael Carrick
2 امتیاز | Phil Jones
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
0 امتیاز | Darren Fletcher
4 امتیاز منفی | Park Ji-Sung ، Jonny Evans
لیست بازیکنان و آمار بازی:
لطفا سه بازیکن برتر و ضعیف ترین بازیکن منچستریونایتد را در این بازی انتخاب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
پ.ن: این چند وقته نرسیدم نظرم رو درباره دو بازی اخیر یونایتد بدم... ایشالا امشب ارسال می کنم.
بهترین ها:
دنی ولبک:گل زدن دو گل در اویل بازی ولی در بقیه موارد خوب کار نکرد.
رایان گیگز:دادن دو پاس گل و همچنان تمام نشدنی!
اشلی یانگ:گل زدن در دقایق اخر.
بدترین:
ریو فردیناند:من دفاع بد منچستر رو از ریو میدونم!
با تاخیر بهترین و بدترین بازیکنان رو انتخاب می کنم:
بهترین بازیکن: دنی ولبک (زدن دو گل و نزدن چند گل. بسیار در بخش هجومی تیم در بازی با بازل آماده نشون داد)
نفر دوم: اشلی یانگ (گل حیاتی دقایق پایانیش و سانتر ها و موقعیت سازی هاش + چندین فرصتی که خودش برای گل زنی داشت)
نفر سوم: رایان گیگز (دادن دو پاس گل (پاس گل دوم محشر بود) و بازی عالی در نقش مهاجم دوم)
ــــــــــــــــــــــــ
بدترین بازیکن: ریو فردیناند... چقدر بد بود تو این بازی... هم سر گل ها مقصر بود هم به تمام معنا بد دفاع کرد... با جونز اصلا هماهنگ نبود.
بهترین بازیکن: بدون شک دخیا! چقدر این بازی خوب بود... چه ضرباتی رو از هماجمین استوک گرفت.
نفر دوم: نانی... زدن گل و چندین شوت و بازی جنگده از این بازیکن.
نفر سوم: انتخاب نفر سوم واقعا سخته... ولی به نظرم اورا تو این بازی خیلی خوب بود و مثل همیشه با دوندگی بالاش هم در دفاع و هم در حمله حاضر میشد... البته امثال آندرسون، برباتوف یا جونز هم میتونستند به عنوان یکی از سه بازیکن برتر یونایتد در این بازی انتخاب بشن.
ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
بدترین بازیکن: مایکل اوون... با وجود اینکه 80 دقیقه تو زمین بود، اما به جز چند ضربه خارج از چارچوب کار خاصی نکرد...
بهترین بازیکن: مایکل اوون...زدن دو گل از سه گل بازی.
نفر دوم: آنتونیو والنسیا... با وجود اینکه یه دروازه خالی رو به خاطر نرسیدن به توپ از دست داد، اما واقعا بازی قابل بسیار خوبی رو در سمت راست منچستر انجام داد... خصوصا اینکه اکثر حملات یونایتد هم از سمت راست بود...
نفر سوم: پوگبا... این جوون آینده دار یونایتد با حضورش در نیمه دوم به عنوان هافبک هجومی، عملکرد قابل قبولی داشت... هم در امر بازی سازی و هم مورد بازی هجومی و شوت زنی هاش.
جمع امتیازات از نظرات 3 کاربر تا به اینجا:
38 امتیاز | Ryan Giggs
34 امتیاز | Wayne Rooney
28 امتیاز | David de Gea
22 امتیاز | Nani
16 امتیاز | Danny Welbeck،Patrice Evra،Michael Owen ،Javier Hernández ،Anders Lindegaard
10 امتیاز | Ashley Young
8 امتیاز | Antonio Valencia
6 امتیاز | Paul Pogba،Michael Carrick
2 امتیاز | Phil Jones
8 امتیاز منفی | Rio Ferdinand
لطفا سه بازیکن برتر و ضعیف ترین بازیکن منچستریونایتد را (در صورت تمایل) در این بازی انتخاب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
Last edited by pcforlife; 19-10-2011 at 18:47.
بهترین ها:
1-فیل جونز:دفاع خیلی عالی داشت و یک تکلی رو زد که واقعا محشر بود و تونست جلوی گل احتمالی که هیچ حتمی حریف رو بگیره!
2-وین رونی:بازی خوبی داشت.پاس گل بسیار زیبایی به اندرسون داد.
3-اندرسون:بازی سازی بدی نداشت.از همه مهمتر گل منچستر رو در دقایقی حساس به ثمر رسوند!
درباره بازی با نوریچ نظرم رو نفرستادم... عجب!!
بهترین بازیکن: فیل جونز | قشنگ دو تا گل رو خرید، البته یه اشتباه هم داشت که اوانز پوشش داد... تو حمله هم بسیار عالی کار کرد و ول بک میتونست تو یه صحنه پاس جونز روتبدیل به گل کن.ه. تو گل اول هم تاثیر کاملا مستقیم داشت.
نفر دوم: وین رونی | کاملا موثر و فعالی بازی کرد تو حمله... یه پاس گل داد و میتونست آخر بازی یه گل هم بزنه. شوت زنی نسبتا زیادی هم داشت.
نفر سوم: بین پارک و اندرسون، اندرسون رو انتخاب می کنم | هم در نقش یک بازی ساز خوب کار کرد و هم گل خیلی مهمی رو زد که تیم واقعا بهش احتیاج داشت.
با این حساب امتیازات تا بازی لیورپول به این صورت هست:
(3 کاربر)
50 امتیاز | Wayne Rooney
38 امتیاز | Ryan Giggs
28 امتیاز | David de Gea
22 امتیاز | Phil Jones،Nani
16 امتیاز | Danny Welbeck،Patrice Evra،Michael Owen ،Javier Hernández ،Anders Lindegaard
12 امتیاز | Anderson
10 امتیاز | Ashley Young
8 امتیاز | Antonio Valencia
6 امتیاز | Paul Pogba،Michael Carrick
8 امتیاز منفی | Rio Ferdinand
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر تاپیک یونایتد خلوته... فقط من هستم و جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز...
+
برای دو بازی اخیر یونایتد به دلایل حجم کم اینترنت، به زودی پس از گرفتن حجم و دانلود هایلایت ها نظرم رو ارسال می کنم.
مگه میشه نظرمون در مورد بازی با لیورپول هم بدیم؟
منچستر-لیورپول
بهترین ها:
1-داوید دی حیا:سیو های عالی در دقایق پایانی و همچنین گرفتن موقعیت های خوب از سوارز
2-نانی:با این که دیر به بازی اومد خیلی خوب بازی کرد و یک پاس گل هم داد!
3-خاویر هرناندز:گل زدن در دقایق پایانی و خوشحالی باحال!تیکه اخرشو میگم.
بدترین:
ریو فردیناند:روی گل او مقصر بود و به نظر من گیگز هم میتونست بد ترین باشه.ریو خیلی خوب بازی نکرد.
ای بابا نمیدونستم باید توضیح بدیم .
خیالی نیست از اول مینویسم :
لیورپول - منچستر یونایتد
بهترین ها :
1 - داوید دخه آ : دو تا توپ خیلی خوب گرفت ضمن اینکه ضعفهاشو تونسته تا حدی پوشش بده .
2 - اورا : سمت چپ رو کاملا پوشش داده بود و توی حمله ها خیلی خوب کار کرد هر بار که اون سمتو نگاه میکردی میدیدی که اورا داره فضا سازی میکنه .
3 - چیچاریتو : یه بار دیگه ثابت کرد که یه مهاجم عالیه ، تا پاشو گذاشت توی زمین گل زد .
ضعیفترین :
اسمالینگ : نمیدونم آمار پاسهای صحیحش چند درصد بود ولی تا تونست پاس اشتباه داد مخصوصا پاسهای بلندش که همه از دم اشتباه بودن و منو کلافه کرده بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)