از كجاش عكس بذارم. از info كافيه؟
از كجاش عكس بذارم. از info كافيه؟
بنچمارک رو انجام بدبد بعد عکس از صفحه بنچمارک ...
![]()
Last edited by vegas; 02-10-2011 at 14:34.
باشه. الآن خونه نيستم رفتم خونه ميذارم.
خوب این یه عکس Benchmark از یه هارد معمولی SATA II:
اینم عکسی از هارد شاهکار خودم Western Digital CAVIRE Black 1TB Sata III - 64 MB
![]()
چي شد؟ نظرتون چيه؟
مشكل هنگ كردن ويندوز وقتي كه كار سنگيني با هارد انجام ميشه مثل كپي كردن فايل حجيم يا فرمت كردن كامل هارد همچنان ادامه داره.
يك هفته با يك هارد معمولي كار كردم اين مشكلات رو نداشتم اما اين هارد همه جوره اشكال داره.
Last edited by Pejvak61; 06-10-2011 at 10:33.
از لحاظ سرعت مشکلی نداره ولی شما یک بار دیگه پارتیشن ها رو پاک کنید و پارتیش بندی کنید شاید درست شد ...
سرعت پیش کش شما عزیز جان. این هنگ کردن هاش منو دیوونه کرده. هر وقت یک کار نسبتاً سنگین مثل کپی کردن فایل حجیم یا کپی های طولانی مدت انجام میده بعد از چند دقیقه سیستم کاملاً هنگ میکنه.
هارد معمولی قبلیم هیچ مشکلی نداشت ولی این یکی واقعاً شاهکاره.
اقا من هم یک بار با همین هارد یک بار کپی های زیادی انجام دادم که سیستم هنک کرد البته من به صورت raid0 استفاده میکنم
فعلاً مجبوريم باهاش سر كنيم. ولي مطمئن باشيد كه به محض پيدا شدن مدل جديد، از شرش خلاص ميشم. من در خريد سيستم خيلي روي CPU مادربورد و گرافيك و رم وسواس به خرج دادم. اصلاً فكر نميكردم اين هارد اينجوري منو جا بذاره. واقعاً در انتخاب سيستم نميشه به آوازه اعتماد كرد. بدبختي اينه كه كسي حاضر نيست پس بگيرتش
.
جهنم ضرر! فداي يه تار موي سرم. اين باشه توبه و جريمهي من كه ديگه از اين گولها نخورم. اين وارد كننده ها هم كم در اين زمينه مقصر نيستن. از ما خريدارها بعنوان موش آزمايشگاهي استفاده ميكنن و اگر صدامون در نيومد ميگن جنسش خوب بوده.
ولي من همينجا ميگم ايها الناس!!! اين مدل هاردو نخرين. يه هارد معمولي SATA2 خيلي بهتر از اينه. گول تعريفاتشو نخورين اگر هم خريدين بيخ ريش خودتونه و صاحب اول و آخرش خودتونين مگر اينكه شما هم مثل فروشنده هاش تبليغ ظاهرشو بكنينكه در اون صورت خيلي نامرديه
.
Western Digital 1TB SATA3 64 MB Caviar Black![]()
منم وسترن یک ترا بلک دارم خیلی صدا میده
فکر میکنم ذاتا سری بلک این صدا رو داشته باشن و ربطی هم به پاور و ... نداره
الآن کم صدا ترین هارد موجود بازار چیه ؟
البته سرعتش هم خوب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)