میدونم ADSL داری!
مشکل همین جا میتونه باشه!
منم عرض کردم که کانکشن بساز چون ممکنه همون اول که ویندوز میخواد بیاد بالا بعضی از برنامهها بلافاصله بخوان به نت وصل بشن که این میتونه برات مشکلساز بشه و ممکنه مشکلت از این ناشی بشه.
میدونم ADSL داری!
مشکل همین جا میتونه باشه!
منم عرض کردم که کانکشن بساز چون ممکنه همون اول که ویندوز میخواد بیاد بالا بعضی از برنامهها بلافاصله بخوان به نت وصل بشن که این میتونه برات مشکلساز بشه و ممکنه مشکلت از این ناشی بشه.
این هم می تونه باشه ولی درصد کمی می تونه ربط داشته باشه توجه کرده باشی وقتی مودم می خواد به شبکه سرویس دهنده وصل بشه اگر هم زمان با هنگامی که آنتی ویروس مخصوصا نود32 داره خودش رو معرفی می کنه حدود 1 دقیقه به جای چند ثانیه وای می استه رو دکستاپ ولی مودم 5 دقیقه طول نمی کشه به نظر من یا ویندوز رو عوض کن یا ریپیر کن
نه برنامه ای خاصی ندارم که بخواد به نت وصل بشه آنتی ویروس هم رو سیستم نصب نیست مطمعنم ویروس ندارم چون دیپ فریز نصب کردم
ویروس چیزیه که از هر جای نفوذ می کنه شما یا ویروس داری یا ویندوزت نیاز به ریپیر داره اینترنت ویروس رو خودش میاره تو پی سی ویندوزت رو درست کنی تمومه
اينترنت رو كلا" قطع كنيد ، ببينيد باز مشكل بقوت خودش باقيه .
در مورد ديپ فريز ، بعضي ويروسها ديپ فريز رو هم دور ميزنند و به سيستم آسيب ميرسونند .
قطع کردم اما همون کندی باز شدن مای کامپیوتر رو دارم کلا فقط مشکلم اینه با ویندوز وگر نه مشکلی دیگه ندارم
اينترنت رو كلا" قطع كنيد ، ببينيد باز مشكل بقوت خودش باقيه .
در مورد ديپ فريز ، بعضي ويروسها ديپ فريز رو هم دور ميزنند و به سيستم آسيب ميرسونند .
گزينه اي هست توي فولدر آپشن در تب View به نام Launch folder windows in Separate Process ظاهرا" براي بهبود
سرعت CPU توصيه ميشه ، ولي در بعضي مواقع نتيجه عكس داره . اين مشكل شما واسه من هم پيش اومده
بود ولي روي گزينه هاي راست كليك . هر بار راست كليك ميكردم نشانگر موس خيلي كند ميشد و در بعضي مواقع
سيستم هنگ ميكرد .
حالا ببينيد اگه تيك خورده هست ، تيكش رو برداريد ( غير فعال بشه ).
بخاطر اکسپلوره هست ...............و احتمالا ویروسی یا شخصی دستکاریش کرده .............. چاره ای نیست جزو برگردون دن ه یک اکسپلوره که امضای ماکروسافت رو داشته باشه یا نصب مجدد ویندوز یا درست کردن ویندوز ... یا استفاده از بک آپ هایی که از قبل داشتین ......... یا ریستوری ......... ... یا دانلود یک اکسپلوره ی دیگه ..
اینترنت بدون انتی ویروس محاله من نود32 داشتم هی ویندوز کند و ویروسی میشه از وقتی کاسپرسکی نصب کردم دیگه مشکلات کندی نداشتم البته ریپر باید بشه بهترین نرم افزار بهینه ساز رو هم خواستی نصب کن Advanced SystemCare 4
سانازجان تا ویندوز رو عوض یا ریپیر نکنی همون آب و و همون کاسه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)