.
.
.
.
دوست عزیز گرافیک MSI GX680 و HP DV6 - 6177ee و HP DV6 - 6199ee در یه سطح هستن....تو کانفیگ فرق دارن....مدل MSI GX680 تا 16 گیگ رم ساپورت میکنه و گرافیکش GDDR5 هستش........گرافیک Sony VPC - F223FX نسبت به این سه مدل ضعیفتر هستش
.
.
.
.
دوست عزیز گرافیک MSI GX680 و HP DV6 - 6177ee و HP DV6 - 6199ee در یه سطح هستن....تو کانفیگ فرق دارن....مدل MSI GX680 تا 16 گیگ رم ساپورت میکنه و گرافیکش GDDR5 هستش........گرافیک Sony VPC - F223FX نسبت به این سه مدل ضعیفتر هستش
من n55sf خریدم که طراحیش واسه همین امسال 2011
دنبال Full HD هم نگردید که من خودم کشتم که پیدا کنم نشد حتی n53 سفارش دادم اومد یارو گفت F HD هست باز کردم دیدم زده HD .
20 جا تماس گرفتیم همه میگفتن Full HD هست ولی تضمین نمیدادند
آخرش دیدم سازگار تازه اورده 1.600 ولی HD که راضی شدم به همین HD![]()
.
.
.
.
کیبوردش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیفیت صفحه نمایشش چطوره؟؟؟؟؟؟؟
متعلقات داخلش؟؟؟؟؟؟؟؟
راجبش واسه بچه ها توضیح بده....................
اول از بودجه م بگم تا حدود 1400 میتونم هزینه کنم. حالا 50 اینور و اونور.
من بین این دو مدل گیر کردم.
hp dv6 6177
,
lenovo y470
واقعا نمیدونم کدوم رو بر دارم. اولویت کاری من نرم افزار های معمولی. کارهای مالتی مدیا و بازی هستش البته نه خیلی حرفه ایی. کانفیگ این دو تا تقریبا در یک حد هستش حالا میمونه کیفیت ساخت. نظر شما چیه شما بودی با کدوم رو انتخاب می کردی؟
پیشاپیش از جوابتون کمال تشکر رو دارم.
HP DV6 - 6177ee صفحه نمایش 15 اینچ داره....گرافیکش خوبه در حد همون Geforce GT 555M هستش که مدل Lenovo Y470 داره....کانفیگش هم مناسبه......اما مدل Lenovo Y470 صفحه نمایش 14 اینچ داره.....گرافیکش هم گفتم با مدل HP تو یه سطح هستن....مدل HP کیبورد عددی داره اما مدل Lenovo نداره......هر دو خوب هستن خودت ببین میلت به چی میره
البته بحث آينه گرافيک y470 حافظه 2gb هست و خود چيپ 555 از 6770 قوىترهHP DV6 - 6177ee صفحه نمایش 15 اینچ داره....گرافیکش خوبه در حد همون Geforce GT 555M هستش که مدل Lenovo Y470 داره....کانفیگش هم مناسبه......اما مدل Lenovo Y470 صفحه نمایش 14 اینچ داره.....گرافیکش هم گفتم با مدل HP تو یه سطح هستن....مدل HP کیبورد عددی داره اما مدل Lenovo نداره......هر دو خوب هستن خودت ببین میلت به چی میره
منم چند وقت گير بودم الان به نظرم با وزن 2.2 و صفحه 14 و حمل اسون و گرافيک فوق العاده مىصرفه 1460000 برا y470 داد و خودم هم تا چند وقت ديگه مىخرمش
Sent from my GT-I9100
اگه شما خودت بخای بخری.با توجه به مواردی که گفتین کدوم رو انتخاب می کنین؟ یا اینکه با این پول میرین سراغ مدل دیگه؟
آره واقعا مناسبه
.
.
.
.
من باشم یکم پول میزارم میرم Asus G53SW میخرم.........
میشه لطف کنی لینکشو بدی که هم قیمتشو ببینم هم کانفیگش؟
دوست عزیز گرافیک و رم لپ تاپ MSI GX 680 :
NVIDIA® GeForce® GT555M GDDR5 1GB
DDR3 12GB
خوب این مدل به نظرم تا چند سال دیگه راحت برات کار میکنه ,البته من مشخصات اون لپ تاپ هایی که گفتی ندیدم ولی به نظرم این مدل از همه بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)