به نظر من پایونر و plextorبهترین هستند.
هردو خیلی خوبندولی پایونر ارزون تره
به نظر من پایونر و plextorبهترین هستند.
هردو خیلی خوبندولی پایونر ارزون تره
سه تا سامسونگ مدل TSST Corp داشتم رو حسابی که میگفتن خوبه گرفتم یکیش سوخت دو تاشم مشکل در پیدا کرده صدای هلکوپر میده و دیسکها رو هم یکی در میون میخونه جالبه که یکسال گارانتی تعویض داره ولی کارت گارانتی که تاریخ داشته باشه نداره شما که میخرید 6 ماه از تاریخش گذشته بعد که مشکل پیدا کرد با فاکتورش بردم گارانتی قبول نکردندگفتن گارانتیش تموم شده. چند تا تعمیرکار هم بردم گفتن سامسونگها غیر قابل تعمیرند و اگه درش هم خراب بشه باید بندازیشون دور. بعد از اون لایتون گرفتم که خوب بود ولی اونم مشکل در پیدا کرد بردم گارانتی درستش کردن ولی الان باز درش مشکل پیدا کرده ولی از نظر خوندن و رایت کردن مشکلی نداره
درش اگه مورد پیدا کرد یه سیدی همیشه بزارین داخلش باشه تا راحت باز شه . مارکای سامسونگ و سونی اصلا درایو های نوری خوبی ندارن .
سلام الان بهترین دی وی دی رایتر ومقاوم ترین دقیقا چه مدلیه من رایتر سونی داشتم هم درش مشکل پیدا کرده و هم اصلا دی وی دی رو نمیخونه یعنی فاتحه اش خونده است؟ بعد قبلی من ساتا گویا نیست جدید ساتا بخرم میخوره بهش یا فرقی نداره منتظر جوابم
PLEXTOR دقیقا کدوم مدلش ؟ نحوه تعویض دی وی دی رایتر چطوریه ؟
مدل PX-L890SA
منظورتون از نحوه تعویض چیه؟
بین بد وبدتر ، پایونیر از سامسونگ و لایتون و ال جی 100% بهتره ولی پلکستور رو نمیدونم
در ضمن پایونیر نمونه های جدیدش هم اومده بازار که اصلا خوب نیست جلدشون نارنجی و درشون وقتی میاد بیرون از داخل سفیده نمونه جلد زرد دربشون هم سیاه هست اینا بهترن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)