سیستم خوبی انتخاب کردیسلام
سیستم زیر رو انتخاب کردم . نظرتون چیه ؟
اینم بگم که کلا میخوام از 1 تومن بیشتر نشه.
دوما اینکه این سیستم رو واسه بازی، ضبط فیلم روی کامپیوتر، طراحی و ادیت کردن عکس و کارهای گرافیکی می خوام.
اینم بگم که:
1- دنبال اورکلاک و Cross و اینجور حرفا هم نیستم.
2- دوتا اسلات RAM هم به نظرم واسه M.B. کافیه چون بیشتر از 8GB استفاده نمیکنم.
3- علیرغم سرعت خوبش هارد Caviar Black انتخاب نکردم چون میگن خیلی سر و صدا داره.
CPU: Core i5 2500 / 2400
M.B : Gigabyte GA-P61-USB3-B3f or GA-PA65-UD3-B3
VGA : SAPPHIRE TOXIC HD 6850 1GB GDDR5 PCIE or EVGA GeForce GTX 460 FTW 1024MB EE
H.D.D : Samsung 1T HE103SJ or WD Caviar Blue 1T
RAM : Kingstone 2*4GB DDR3 1333
Power: Green GP635B
Monitor: Samsung LED EX2065X
ODD: Pioneer 118L
TV Card: Kworld Hybrid (internal)
Case Green 2009
البته ممکنه این سیستم یکم گرونتر از اون چیزی که می خوام در بیاد چون قیمت بازار رو ندارم. نظرتون چیه که فعلا VGA نگیرم و بجاش یه مادربورد GA-H61M-USB3-B3 بگیرم تا یه مدت از گرافیک Onboard استفاده کنم تا کارت گرافیک ارزونتر بشه ؟
فقط من با سه مورد مخالفم :
1-رم
2-گرافیک
3-رایتر
4-مادربرد
رم اصلا انتخاب خوبی نیست و متاسفانه هم قیمتش کمی بیشتر از برندهای رقیب هست و هم احتمال تقلبی بودنش بیشتر هست
توصیه می کنم از یک برند دیگه بگیرید
2-گرافیک هم به نظرم سراغ مدل های اورکلاک شده نرو چون قیمتشون به شدت بیشتر و تناسب قیمت به کارایی از بین میره
3-رایتر توصیه می کنم که پلکستور بگیری که از نظر قیمتی با برندی که انتخاب کردی یکی هست
4-متاسفانه در حال حاضر محصولات گیگابات با قیمتی بیشتر از قیمتی جهانی در ایران به فروش میرن(بعضی مدلها حتی 200% اضافه قیمت دارند) توصیه می کنم از ASROCK استفاده کنید
اسپمیعنی چی کارت گرافیک ارزون بشه؟
چون در هر زمانی میتونید صبر کنید ..چون بالاخره اون مدلی که میخواید بگیرید ارزون تر خواهد شد!
شما میگید بازی و کارهای گرافیکی ..بعد اصلی ترین چیز رو نمیخواید بگیرید؟
مادربرد و سی پی یو و بقیه چیزات هم خوبه
مبارکه
در مورد هارد هم باید بگم که وسترن با قیمت 70 تومن فقط هارد سری گرین داره که بدرد نصب سیستم عامل نمی خوره و فقط باید بعنوان تک پارتیشن برای آرشیو استفاده بشه
باز هم اسپمخب میگم شما که دندون به جیگر میذاری..اون موقع که خواستی دنیدون رو از جیگر برداری..بازم یه چند ماه دیگه صبر کن کارت های اون موقع هم بیاد پایین..بازم که چند ماهه دیگه صبر کردی..یه چند ماهه دیگه هم صبر کن خب بازم پایین تر میاد دیگه..کماکان صبر کن
نه من با دوست بالایی موافقم!
برو بخر!
با گرافیک آنبردم نمیشه بازی کرد! مگه اینکه بخوای بازی هایی رو که امتیاز 4 و 5 گرفتن رو بازی کنی!
و این رو هم بدون..یه بزرگی میگه:
برای بازی کردن همین حالا هم دیره!برو یه کارت خوب بخر و بازی کن!
اینم سیستم خوبی هست هر چند که با رم و رایتر موافق نیستmain=ASROCK H67M-GE 130000t
cpu=CPU Intel i5 2400 226000t
hdd=500gb samsung f3 47000t
ram=kingmax 2*2 1333 34000t
case=perfect 20000t
odd=liteon 24000t
monitor=Samsung LED 20A300 20 inch 152000t
m&k=15000t
speaker=POWER MEDIA 10000t
powre=green 530aeu 66000t
vga=xfx 6870 1gb 270000t
البته با توجه به مانیتور که انتخاب کردی به نظر من نهایتا خرید یک 6850 برای شما کفایت می کنه