تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 2 از 103 اولاول 1234561252102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من الان تو یک ماه حداقل 10 گیگ دانلود رایگان میکنم ! حالا نامحدود بشه 24 ساعته هم درحال دانلود باشه و پدر سیستم دربیاد 2 گیگ دانلود نمیشه کرد .
    نه عزیز شما همین الانم همچین هنری نمیکنی که توی یه ماه 10 گیگ دانلود میکنی همینجا کسانی هستن شبی با 4 گیگ هم قانع نمیشن
    تا 1.5 ماه پیش من و بچه های ارم نت هم جزو همین دسته بودیم ولی الان سرعت شبانش کمتر شده میشه شبی 1 گیگ گرفت که زحمت بیدار شدن از خواب رو به خودم نمیدم برای 1 گیگ!
    ولی اگر اینا بیان و سرعت 128 رو به طور معمول روی ا مگ پهنای باند ببندن و بدن به 10 نفر سرعت هیچکس زیر 100 نمیادحتی اگر همه 10 نفر هم با هم دانلود کنن! اما مشکلی که هست اینجا کسی دلش به حال منو شما نمیسوزه!

2. 3 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

نه عزیز شما همین الانم همچین هنری نمیکنی که توی یه ماه 10 گیگ دانلود میکنی همینجا کسانی هستن شبی با 4 گیگ هم قانع نمیشن
    تا 1.5 ماه پیش من و بچه های ارم نت هم جزو همین دسته بودیم ولی الان سرعت شبانش کمتر شده میشه شبی 1 گیگ گرفت که زحمت بیدار شدن از خواب رو به خودم نمیدم برای 1 گیگ!
    ولی اگر اینا بیان و سرعت 128 رو به طور معمول روی ا مگ پهنای باند ببندن و بدن به 10 نفر سرعت هیچکس زیر 100 نمیادحتی اگر همه 10 نفر هم با هم دانلود کنن! اما مشکلی که هست اینجا کسی دلش به حال منو شما نمیسوزه!
    چجوری حساب کردین که 1 مگ رو 10 نفر با هم محاسبه کنن سرعت دانلود زیر 100 نمیاد ؟
    1 مگ برای یک نفر سرعتش میشه 128 برا 10 نفر میشه 12.8 کیلو بایت !!

.................................................. .................................................. ............
    من که فعلا خودم 128 با 2 گیگ در ماه به قیمت 13500 تومن دارم((که روی 1 مگ بسته شده )
    هر شب هم از 2 تا 8 حداقل 2 و حداکثر 2.5 گیگ دانلود دارم و یک ماهه که مشکلی پیش نیومده (به غیر از بعضی روز ها که همه مشکل دارن )

الان با طرح جدید با این قیمت میتونم 256 نامحدود بگیریم
    که در بهترین حالت که هیچکدوم از اون 10 نفر در حال دانلود نباشن تو 24 ساعت میشه 2 گیگ گرفت

و من اولی رو ترجیح میدم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

.................................................. .................................................. ............
    من که فعلا خودم 128 با 2 گیگ در ماه به قیمت 13500 تومن دارم((که روی 1 مگ بسته شده )
    هر شب هم از 2 تا 8 حداقل 2 و حداکثر 2.5 گیگ دانلود دارم و یک ماهه که مشکلی پیش نیومده (به غیر از بعضی روز ها که همه مشکل دارن )

که در بهترین حالت که هیچکدوم از اون 10 نفر در حال دانلود نباشن تو 24 ساعت میشه 2 گیگ گرفت

و من اولی رو ترجیح میدم
    عزیز من من میگم یه مگ پهنای باند درست بخون...
    نمیگم که یه مگ که همین الان شیر شده بین 8 نفر!!
    اونطوری که شما میگید 128 کیلو پهنای باند رو اگر بدن به 10 نفر بله میشه 12.8 کیلو و منظور من این بود که سرویس های 128 رو بدن به 10 نفر ولی 1 مگ پهنای باند براش در نظر بگیرن نه 128 کیلو

5. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

عزیز من من میگم یه مگ پهنای باند درست بخون...
    نمیگم که یه مگ که همین الان شیر شده بین 8 نفر!!
    اونطوری که شما میگید 128 کیلو پهنای باند رو اگر بدن به 10 نفر بله میشه 12.8 کیلو و منظور من این بود که سرویس های 128 رو بدن به 10 نفر ولی 1 مگ پهنای باند براش در نظر بگیرن نه 128 کیلو
    درست خوندم که میگم اشتباه میکنید
    پهنای باند بر حسب بیت هست نه بایت !!!!!

1 مگ پهنای باند سرعت دانلودش حداکثر میشه 128 کیلو بایت در ثانیه

که خیلی ها فکر میکنن چون 1 مگ بین 8 نفر تقسیم شده میشه 128 کیلو بایت که اینطور نیست
    چون هر 8 بیت یک بایت میشه پس

پهنای باند تقسیم بر 8 =سرعت دانلود

زمانی هر 10 نفر سرعت دانلودشزیر 100 نمیاد که پهنای باند 8 مگ داشته باشن

7. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز من چرا انقدر ....هستین قدم اول برداشتن محدودیت حجمی است حلا چون شما دانلود نداری یا اگه داری سرعت شبانت خوبه بگی بقیه به درک حالا از من که خوبه منم سرعتم خوبه شبی 2گیگ هم دانلود دارم ولی میدونم برا 30تا شبی 200مگ هم دانلود نمیتونند کنند

به قول این دوستمون بحث این نیست که فقط محدودیت رو بردارن ما اصلا به همه چیه اینترنت مشکل داریم سرعت محدودیت حجم قیمت

همیشه وقتی یه طرحی آغاز میشه یه کمبودهایی داره که مرور حل میشه جون هر کی دوست دارین به عمق کار فکر کنید

این فقط یه شروع برای اعتراض های بعدیه حالا شما با به یه نفر با یه کاسه آ راضی میشی مشکل از خودتونه

بزارید اعتراض ها پا بگیره نه این خودتون......شما با تغییرات مخالفی حالا وقتی هنوز این طرح نه اصلا در خصوص همین طرح ولی باید اعتراضات از یه جایی شروع بشه

برای این که کم کم بفهمند کاربران هم حقی دارن(این طرح قسمتی از اونه که کاستی هاشو باید خودمون حلش کنیم)

شما اصلا کاری به این طرح نداشته باشید به وضعیت اینترنت که متعرض و ناراضی هستید شما برید بگید چرا سرعت کمه چرا انقدر گرونه

که خیلی ها فکر میکنن چون 1 مگ بین 8 نفر تقسیم شده میشه 128 کیلو بایت که اینطور نیست
    به همین هم معترض باشید ضمنا اینا شماره ها که میگین واسه سردر گمی همش چیزی نا مشخصیه فقط کارشون دروغه هم پهنای باندشو دارن هم سرعت اگه بهشون فشار بیاد ispها رو میگم اونا هم به مخابرات و سازمان مقررات فشار میارن اینم همون کاریه که ما میخوایم بکنیم

ما کل وضعیت اینترنت معترضیم
    Last edited by Jiraya_Sama; 30-08-2011 at 13:24.

9. 4 کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درست خوندم که میگم اشتباه میکنید
    پهنای باند بر حسب بیت هست نه بایت !!!!!

بحث سر قیمت یک مگابایت پهنای باند هست نه مگابیت!! توی پست قبلیم هم گفتم یک مگابایت پهنای باند 300 تومن هست و نه یک مگابیت!! و قائدتا 1 مگابایت پهنای باند باید بشه 8 برابر یک مگابیت پهنای باند! پس بهتره بحث رو با واحد سنجش پهنای باند و... عوض نکینم اگر من گفته بودم یک مگابیت پهنای باند 300 تومن هست یعنی الان شما برای سرویس 128 خودت که الان روی دو مگابیت بسته شده! باید خیلی بیشتر از پولی که الان میدادی پرداخت میکردی

11. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میدونم ولی من 128 هستما ! فکر کنم کافی باشه ! تازه من حداقل رو گفتم خیلی بیشتر از اینا هم دانلود کردم !
    البته حرف شما هم درسته ولی اینا که نمیان بین 10 نفر Share کنن ؟ پس اوضاع بهتر نمیشه بد تر میشه خیلی بدتر
    Last edited by milad_gta; 30-08-2011 at 13:24.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

عزیز من چرا انقدر ....هستین قدم اول برداشتن محدودیت حجمی است حلا چون شما دانلود نداری یا اگه داری سرعت شبانت خوبه بگی بقیه به درک حالا از من که خوبه منم سرعتم خوبه شبی 2گیگ هم دانلود دارم ولی میدونم برا 30تا شبی 200مگ هم دانلود نمیتونند کنند

به قول این دوستمون بحث این نیست که فقط محدودیت رو بردارن ما اصلا به همه چیه اینترنت مشکل داریم سرعت محدودیت حجم قیمت

همیشه وقتی یه طرحی آغاز میشه یه کمبودهایی داره که مرور حل میشه جون هر کی دوست دارین به عمق کار فکر کنید

این فقط یه شروع برای اعتراض های بعدیه حالا شما با به یه نفر با یه کاسه آ راضی میشی مشکل از خودتونه

بزارید اعتراض ها پا بگیره نه این خودتون......شما با تغییرات مخالفی حالا وقتی هنوز این طرح نه اصلا در خصوص همین طرح ولی باید اعتراضات از یه جایی شروع بشه

برای این که کم کم بفهمند کاربران هم حقی دارن(این طرح قسمتی از اونه که کاستی هاشو باید خودمون حلش کنیم)

شما اصلا کاری به این طرح نداشته باشید به وضعیت اینترنت که متعرض و ناراضی هستید شما برید بگید چرا سرعت کمه چرا انقدر گرونه
    باز دارین بحث رو واسه قفل کردن تایپک شروع میکنین
    اولا این که هر کسی نظری داره و نظرش هم برای دیگران محترمه
    شما چجور همه رو دعوت میکنین واسه این طرح پس هر کس دیگه ای هم حق داره نکات منفی این طرح رو بگه

خیلی ها الان بعد از مدت ها دارن لذت داشتن اینترنت پرسرعت 1 مگ به بالا رو تجربه میکنن
    هر چند حجمی باشه و حجمش هم گرون باشه
    اما مهم اینکه واسه یه پی دی اف 10 مگی 2 دقیقه صبر میکنن

با این طرح سرعت ها کلا میان پایین و من و خیلی ها حوصله نداریم واسه پی دی اف 10 مگی یه ربع صبر کنیم

در ضمن هیچ اصراری بر قبول کردن یا نکردن عقیده من نیست من فقط نظرمو میگم
    شما هم بهتره فقط نظرتونو در مورد تایپک بگید و با پست دیگران کاری نداشته باشید

14. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

و من اولی رو ترجیح میدم
    ببخشید من درست متوجه شدم؟‌ شما با سرویس 128 ، هر شب حدود 2 گیگ دانلود میکنید؟
    مگه سرعت دانلودتون چنده؟
    منم سریس 128 دارم ولی سرعت دانلودم روزا حدود 35-40 و شبا تقریبا نصف این!!
    راستی من یه سوال دارم،‌ مخابرات برای کلیه کسایی که درخواست اشتراک تلفن میدن با سیستم فیبر نوری وصل میکنه‌،‌ جدیدم نیست خیلی وقته اینکارو میکنه،‌ بعد تمام شرکتهایی که سرویس اینترنت میدن ازشون پرسیدم همشون گفتن که فیبر نوری ها تکنولوژیش دست مخابراته و اینا نمیتونن سرویس بدن. یعنی مخابرات کاری میکنه که عملا همه مجبور شن فقط از اون سرویس بگیرن یعنی قدرت انتخاب ندارن (حالا جاهای دیگه رو نمیدونم مال شهر ما که اینطوریه). آیا اینکارش بر اساس همین قانون جرم نیست و قابل پی گیری نیست.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میدونم ولی من 128 هستما ! فکر کنم کافی باشه ! تازه من حداقل رو گفتم خیلی بیشتر از اینا هم دانلود کردم !
    البته حرف شما هم درسته ولی اینا که نمیان بین 10 نفر Share کنن ؟ پس اوضاع بهتر نمیشه بد تر میشه خیلی بدتر
    منم 128 هستم
    اینم سرعتم

17. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •