تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: نوکیا C6-01 یا سامسونگ Wave 2 !؟

داره خودمونی میشه SH_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی ممنون ولی خودم مشخصاتشو میدونم عزیز ولی در عمل راضی نبودن تو بازی های سنگین میگفتن لگ داره حتی اسفالت 5 رو نمیتونه راحت اجرا کنه نمیدونم والا
    چیزی که اطلاع دقیق ندارید، نظر ندید. کی گفته تو بازی لگ داره؟ ویدیوی زیر را ببینید تا بفهید چی به چیه...

مقایسه x10 &htc desir e& wave s8500 و اجرای بازی Asphalt 5
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

چیزی که اطلاع دقیق ندارید، نظر ندید. کی گفته تو بازی لگ داره؟ ویدیوی زیر را ببینید تا بفهید چی به چیه...

مقایسه x10 &htc desir e& wave s8500 و اجرای بازی Asphalt 5
    کد:
    پست های قبلی رو میدیدی میفهمیدی ؛ گفتم تو چند تا سایت خودنم همینجوری نپر وسط نظر بده من خودم هنوز خداروشکر نه سامسونگ داشتم و نه خواهم داشت

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من باشم ویو رو برمی دارم ... حالا 1 یا 2 .... ( خودم بیشتر با 1 حال میکنم ) نوکیا رو بی خیال .
    نوکیا بره همون شروع کنه پوتین بزنه

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی ممنون ولی خودم مشخصاتشو میدونم عزیز ولی در عمل راضی نبودن تو بازی های سنگین میگفتن لگ داره حتی اسفالت 5 رو نمیتونه راحت اجرا کنه نمیدونم والا
    سلام..
    دوست عزیز... WAVE 2 به دلیل داشتن سیستم عامل سبک و همینطور سخت افزار قوی بازی های HD رو خیلی
    بهتر از اندروید و حتی سیمبین اجرا میکنه.
    بنده خودم شخصا مقایسه کردم WAVE 2.C6-01 Diser hd ...
    wave 2 در اجرا بازی ها بهتر عمل میکنه.
    چون سیستم عاملش مثل سیمبین سبک هست ولی سخت افزار خیلی قوی داره....
    در ضمن ورژن جدید این سیستم عامل BADA 2 من اسکرین شات هاشو دیدم و قابلیت هاشو هم قبلا خوندم..
    WAVE 2 به نظر من از X10 و گوشی های این رده بهتر هست.
    فقط نرم افزار کاربردی برای این گوشی خیلی کمه....
    این تنها ایرادیه که میشه از این گوشی گرفت..
    در بقیه موارد فوق العاده هست.

5. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب کاملا درست میگین . دلیل اینکه C7 میتونه بازیهای با گرافیک بالا رو براحتی اجرا کنه همون سبک بودن سیمبین نسبت به آندروید هست . منم با ویواز کار کردم با اینکه سی پی یو ش 720 هست ولی ازC7 خیلی کند تره (C7 هم استفاده کردم) . ولی من فکر نمیکنم حداقل در شرایط فعلی بشه آندروید و سیمبین رو با هم مقایسه کرد . آمار فروش و تمایل شرکت های گوشی ساز به سمت آندروید هم اینو نشون میده !!! بله یه موقعی بود که سیمبین بین سیستم عامل ها خدایی می کرد و اون موقع حتی نوکیا بخاطر محبوبیت شدید سیمبین کل سهامش رو خرید . خود من هم شخصا اون موقع عاشق سیمبین بودم و Nokia 5700 داشتم و کلی باهاش حال میکردم . ولی دیگه الان انصاف داشته باشین دیگه !!! یکی پسر عمه ی من 3-4 ماه پیش 380 تومن داد به C7 که نمیگم گوشیه بدی هست اتفاقا خیلی هم خوبه ولی با همون پول الان میتونست I9003 بگیره که بنظر خودم گوشی خیلی خوبیه !!!
    من نه گوشی آندرویدی تا حالا داشتم و نه طرفدار با تعصب آندروید هستم . من فقط شخصا از آی فون بدم میاد و هر سیستم عاملی رو که رو دست iOS بلند میشه دوست دارم !!! الان هم امیدوارم که Belle هم بتونه مثل آندروید یه رقیب جدی واسه iOS باشه تا این شرکت و این گوشی خیلی احساس بزرگی نکنه !!!!!!
    سلام...
    درسته...
    ببنید هر سیستم عاملی مزایا و معایب خاص خودشو داره... و در نتیجه کاربران خاص خودش.
    خب در اینکه اندروید از همه جلوتر هست و از همه پرطرفدار تر هست شکی نیست..
    ارشیو بسیار بزرگ نرم افزاری و رابطه کاربری جذاب 100% طرفداران زیادی رو به خود جلب میکنه.
    ولی بازم سیستم عامل هایی مثل سیمبین.ویندوز فون. ios هم از محبوبیت زیادی برخودار هستند..
    خب یکی از دلایل زیادی کابران اندروید باز متن بودن این سیستم عامل هست.
    ببنید الان چندین برنده گوشی اندرویدی میزنند. ولی در صورتی که ios و یا سیمبین در انحصار یک شرکت هست. مثلا BADA سیستم عامل انحصاری سامسونگ هست.
    ویندوز فون به دلیل محدودیت هایی که داره مثل قبل محبوبیت نداره ولی با اپدیت که میاد بطرف میشه ....
    ولی واقعا سیستم عامل باحالیه..گوشی بعدیم هم ویندوز فون خواهد بود به احتمال زیاد.

در مورد اون خرید GALAXY به جای C7 ..
    بازم هم گوشی مزایا و معیب خودشو داره...
    GALAXY I9003 گوشی فوق العاده هست.... ولی واقعا C7 چیزی کم نداره از این گوشی...
    اگه نگاه کنید میبینید که یکسری امکانات بیشتر C7 داره یک سری امکانات I9003..
    مثلا کیفیت ال سی دی C7 بالاتر هست.. AMOLED ..
    ویا دوربین C7 فلش داره و 8 مگاپیکسل هست.
    و یا مثلا C7 صدای بلند و با کیفیتی داره در صورتی که I9003 زیاد صداش خوب نیست.
    ویا مثلا داشتن USB HOST , و فرستنده FM , خروجی TV.

از اونور I9003 هم برتی هایی داره:
    داشتن ال سی دی بزرگتر و با رزولیشن بیشتر.
    سخت افزار قویتر.
    سیستم عامل فوق العاده اندروید.
    فوکوس خودکار در دوربین.
    داشتن 16 گیگ حافظه داخلی ( C7 حدود 8 گیگ داره)
    و یا تنوع و تعداد نرم افزار خیلی بیشتر نسبت به سیستم عامل C7.
    و....

در خیلی از موارد هم برابر هستند.
    مثل ساپورت DIVX.
    ساپورت همه بازی های HD.
    شتاب سنج .
    و...
    ببین هر کدوم مزیای خودشون رو دارند..
    پس اون ضرر نکرده بلکه گوشی رو انتخاب کرده که جوابگو انتظاراتش باشه..

Last edited by Punisher_2008; 01-09-2011 at 19:44.

7. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام...
    درسته...
    ببنید هر سیستم عاملی مزایا و معایب خاص خودشو داره... و در نتیجه کاربران خاص خودش.
    خب در اینکه اندروید از همه جلوتر هست و از همه پرطرفدار تر هست شکی نیست..
    ارشیو بسیار بزرگ نرم افزاری و رابطه کاربری جذاب 100% طرفداران زیادی رو به خود جلب میکنه.
    ولی بازم سیستم عامل هایی مثل سیمبین.ویندوز فون. ios هم از محبوبیت زیادی برخودار هستند..
    خب یکی از دلایل زیادی کابران اندروید باز متن بودن این سیستم عامل هست.
    ببنید الان چندین برنده گوشی اندرویدی میزنند. ولی در صورتی که ios و یا سیمبین در انحصار یک شرکت هست. مثلا BADA سیستم عامل انحصاری سامسونگ هست.
    ویندوز فون به دلیل محدودیت هایی که داره مثل قبل محبوبیت نداره ولی با اپدیت که میاد بطرف میشه ....
    ولی واقعا سیستم عامل باحالیه..گوشی بعدیم هم ویندوز فون خواهد بود به احتمال زیاد.

در مورد اون خرید GALAXY به جای C7 ..
    بازم هم گوشی مزایا و معیب خودشو داره...
    GALAXY I9003 گوشی فوق العاده هست.... ولی واقعا C7 چیزی کم نداره از این گوشی...
    اگه نگاه کنید میبینید که یکسری امکانات بیشتر C7 داره یک سری امکانات I9003..
    مثلا کیفیت ال سی دی C7 بالاتر هست.. AMOLED ..
    ویا دوربین C7 فلش داره و 8 مگاپیکسل هست.
    و یا مثلا C7 صدای بلند و با کیفیتی داره در صورتی که I9003 زیاد صداش خوب نیست.
    ویا مثلا داشتن USB HOST , و فرستنده FM , خروجی TV.

از اونور I9003 هم برتی هایی داره:
    داشتن ال سی دی بزرگتر و با رزولیشن بیشتر.
    سخت افزار قویتر.
    سیستم عامل فوق العاده اندروید.
    فوکوس خودکار در دوربین.
    داشتن 16 گیگ حافظه داخلی ( C7 حدود 8 گیگ داره)
    و یا تنوع و تعداد نرم افزار خیلی بیشتر نسبت به سیستم عامل C7.
    و....

در خیلی از موارد هم برابر هستند.
    مثل ساپورت DIVX.
    ساپورت همه بازی های HD.
    شتاب سنج .
    و...
    ببین هر کدوم مزیای خودشون رو دارند..
    پس اون ضرر نکرده بلکه گوشی رو انتخاب کرده که جوابگو انتظاراتش باشه..

آهان ای ول درست زدین تو خال
    پسر عمه من هم فقط یه مشکل اساسی با گوشی داره وگرنه من با گوشیش کار کردم خیلی خوشم اومده (مخصوصا از فیلم برداریش) . اینکه اکثر برنامه و بازی های جالب رو که میخواد به C& نصب کنه Certification Error میده (ساین میخواد) . بیچاره کلی وقت گذاشته یه بازی فوتبال 150 مگابایت دانلود کرده بعدش همین ارور رو داده . میگه تو نصب اکثر برنامه و بازیها این ارور رو میده . شما میدونین باید چیکار کنه ؟(اگه ممکنه همینجا بگین و لینک یه تاپیک دیگه رو ندین ) . من که توی سایت ها نگاه کردم نوشته بودن یه فرم ویر -- شده هست باید اونو نصب کنه . راه دیگه ای نیست ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آهان ای ول درست زدین تو خال
    پسر عمه من هم فقط یه مشکل اساسی با گوشی داره وگرنه من با گوشیش کار کردم خیلی خوشم اومده (مخصوصا از فیلم برداریش) . اینکه اکثر برنامه و بازی های جالب رو که میخواد به C& نصب کنه Certification Error میده (ساین میخواد) . بیچاره کلی وقت گذاشته یه بازی فوتبال 150 مگابایت دانلود کرده بعدش همین ارور رو داده . میگه تو نصب اکثر برنامه و بازیها این ارور رو میده . شما میدونین باید چیکار کنه ؟(اگه ممکنه همینجا بگین و لینک یه تاپیک دیگه رو ندین ) . من که توی سایت ها نگاه کردم نوشته بودن یه فرم ویر -- شده هست باید اونو نصب کنه . راه دیگه ای نیست ؟
    سلام.
    ببنید. بازی های گرافیکی و نرم افزار های خیلی خوب مثل پیلیر های قوی و.. معمولا ساین میخواین ساین. یعنی رایگان نیستند. به عبارتی کرک میشه.
    در اندروید هم این مشکل موجود هست. اگه متوجه شدین شما بازی هایی که برای اندروید نصب میکنید کرک شده هستند. و بعضی هاشون شاید وسط بازی یکهو از بازی خارج بشه که مشکل از کرک هست. یا مثلا بعضی از برنامه ها احتیاج به روت داره.
    برای بادا هم همینطور هست باید فریمور کاستوم یا ه ک شده بریزین
    برای ایفون هم باید جلبریک فکر کنم کنید.
    برای ویندوز فون همینطوره.
    برای سیمبین هم باید فریمور ه ک شده بریزین که خیلی اسونه.
    قبلا یک سایت بود دوتا فایل میداد که از طریق او دوتا فایل میتونیستین برنامه ها و بازی هارو ساین کنید.
    ولی حالا مدتیه اون سایت به دلیل مشکلات فنی اون فایل های رو ارائه نمیده و تنها راه در حال حاظر هامون نصب فریمور کوک شده یا کاستون یا ه ک شده است. ولی الان داخل تاپیک هر برنامه ای برین چندتا پست بعدش ورژن ساین شده نرم افزار رو قرار دادند..پیشنهاد میکنم از موبایلستان دانلود کنید.
    حتما برنامه های اختصاصی سیمبین 3 رو هم یک نگاهی بندازین.
    در P30WORLD نمیدونم چرا مثل قبل به روز نیست. اونجا ه روز کلی برنامه جدید قرار میدن ولی P30WORLD حالا تو بخش موبایل کند داره پیش میره..
    در کل یک چیز کاملا عادی هست. فقط جاوا هست که اینجور بدبختی هارو نداره
    من که گوشیم رو ه ک نکردم و تا الان هر بازی های HD رو ریختم... هر بازی بیاد چند ساعت بعدش ساین شدش رو قرار میدن.
    پیشنهاد میکنم بازی هارو از موبایلستان دانلود کنید چون همشون ساین شده هستند.

راستی کدوم بازی فوتبال 150 MB بود؟
    من PES2011 بازی میکنم که هم واسه اندروید و هم سیمبین 53MB هست.. احتیاجی به ساین هم نداره..
    ولی به هر حال وقتی فریمور کوک شده یا ه ک شده بریزه اون برنامه هایی که اون ارور رو موقع نصی میدادن به راحتی نصب میشه.
    اسکرین شات از گوشی خودم:

Last edited by Punisher_2008; 02-09-2011 at 06:42.

10. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب با تشکر از همه ی دوستان بخاطر نظراتشون !
    برخلاف علاقم از آخر ویو 2 رو خریدم ! ولی خب فعلا که راضیم !
    خب بعد از چند ساعت شارژ باید چیکار کنم !؟ منظورم برای اتصال به پی سی هست !؟ بعدش هم نصب نرم افزار و بازی برای گوشی !؟ منظورم اینه که چه چیز هایی نیاز دارم برای اینکار !؟
    اگه لینک راهنمایی دارید ممنون میشم اگر هم توضیح میدید بیشتر !

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.. داداش مطمئن باش از خرید wave 2 پشیمون نمیشی.. تنها ایرادی که میتونی ازش بگیری همین کمبود نرم افزار و کمی محدودیت نصب نرم افزار هست. به اینجا مراجعه کن: ( فاصله رو بردار) forum .badaos.net

13. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abolfazl_Real's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

خب با تشکر از همه ی دوستان بخاطر نظراتشون !
    برخلاف علاقم از آخر ویو 2 رو خریدم ! ولی خب فعلا که راضیم !
    خب بعد از چند ساعت شارژ باید چیکار کنم !؟ منظورم برای اتصال به پی سی هست !؟ بعدش هم نصب نرم افزار و بازی برای گوشی !؟ منظورم اینه که چه چیز هایی نیاز دارم برای اینکار !؟
    اگه لینک راهنمایی دارید ممنون میشم اگر هم توضیح میدید بیشتر !
    دوست عزیز میشه بگید چند گرفتید؟(با گارانتی یا بدون گارانتی) چون منم میخام بگیرم
    این جا هم کلی بازی و نرم افزار واسش هست:

کد:

15. این کاربر از Abolfazl_Real بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •