تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 80

نام تاپيک: مشکل با گرافیک 6199

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    یکی یه لطفی کنه تو gta iv یه بنچمارک بگیره و از اون صفحه عکس بگیره وبزاره ، اخه وقتی بنچ مارک میگیرم گرافیک رو intel مینویسه و هرچی روی ati سویچ میکنم و high performance رو انتخاب میکنم بازم همینجوریه .....

میخوام ببینم برای کسای دیگه مدل رو ati 6770 مینویسه ؟

مدل دستگام 6199 هستش ....

یه درایور 300 مگابایتی از سایت اچ پی و 90 مگابایتی هم از خود ati دانلود کردم ولی بازم همینجوریه انگار روی ati سویچ نمیشه ...

اصلا یه سوال دیگه شما وقتی روی صفحه کلیک راست میکنید و مثلا میخواید رزولیشن صفحه رو عوض کنید اگه روی ati سویچ کنید اونجا تنظیمات ati رو نشون میده منظورم مشخصات کارت گرافیکه . یا اینتل ؟ برای در هر دو صورت اگر هم سویچ کنم بازم اینتل رو نشون میده ....

لطفا از تنظیمات گرافیکتون اگه ati هست عکس بزارید یا اگه gta دارید از بنچمارک اون هم عکس بزارید

خیلی خیلی ممنونم .

من از سایت hp بایوس رو هم دانلود کردم ،اپدیت هم کردم (تو بایوس یه گزینه مربوط به سویچ اضافه شد که میشد fix یا dynamic رو انتخاب کرد ، اگه fixed رو انتخاب میکردم گرافیک به صورت پیشفرض دبگه ati میشد ولی بازم نمرات خیلی پایینی میگرفت و اصلا ثبات نداشت و تصویر خراب میشد ) ولی بازم در کل تغییری نکرد و همنجوری مشکل سویچ ....

بچه ها ، لطفا اگه ممکنه وقتی روی ati سویچ میکنید برام یه عکس بزارید . خیلی مهمه

پیشنهاد : فعلا کسی 6199 نگیره به نظر میاد که مشکل سویچ کردن داشته باشه
    فکر کنم مشکل حل شد :

حالا دارم بازی gta iv رو نصب میکنم تا مطمعن بشم . اگه واقعا مشکل حل بشه (البته اون مشکل نبودش حالا اگه همه چیز همجوری که میخوام بشه میشگم) میگم قضیه چیه .

برای کسایی که فعلان اجله دارن خلاصه بگم چیکار کردم
    اول کلا ریکاوری کردم (یا اگه ریکاوری تهیه نکردید دایور های گرافیک رو کلا پاک کنید)

حالا اینو دانلود و نصب کنید : (ورژن 8.830.6.2000) گرافیک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد بایوس رو اپدیت کنید به f1A
    دانلود بایوس:
    کد:
    بعد توی بایوس گزینه ی fixed رو انتخاب کنید

برای رفتن به بایوس وقتی دستگاه رو روشن میکنید اول دکمه ی esc و توی صفحه ی جدید دکمه ی فکر کنم f10 باشه (خودش نوشته چه دکمه ای)
    بعد توی تب یکی مونده به اخری به صورت پیشفرض تنظیمات switch روی dynamic هستش اون رو باید بزاریم روی fixed تا اونجوری که ما میخوایم بشه ..
    Last edited by siap89; 31-08-2011 at 20:10.

2. این کاربر از siap89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

قضیه از این قرار بودش که توی این سری (ها) سویچ کردن بین گرافیک ها به صورت دینامیک بودش ، یعنی این که متونستی یه برنامه ای رو انتخاب کنی و بگی که این برنامه به صورت high performance باشه یا power saving وقتی مثلا high performance رو انتخاب میکردیم و برنامه رو اجرا میکردیم اگه احتیاج داشت برنامه خودبخود به حالت high performance میرفتش مثلا (گرافیک ها کلا سویچ نمیشدن انگار یه جورایی مثلا از قدرت هر 2 تا استفاده میشد)

بعد اپدیت کردن بایوس (به f1a) قابلیت fixed اضافه شدش برای سویچ کردن که اگه توی بایوس این قابلیت رو انتخاب کنیم ،
    متونیم واقعا بین گرافیک ها به صورت زمانی سویچ کنیم یعنی هر وقت high performance رو انتخاب کنیم تا زمانی که دوباره power saving رو انتخاب نکردیم واقعا از گرافیک اصلی 6770 استفاده میکنه ....

حتما باید برای انجام این کار درایو گرافیک رو به 8.830.6.2000 اپدیت کنیم.
    Last edited by siap89; 31-08-2011 at 20:21.

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دمت گرم دارم dll میکنم برای تو هم قبلش تو بازی گیر گیر میکرد؟!؟!؟
    تیکه بایوس کجاست ؟

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

فکر کنم مشکل حل شد :

حالا دارم بازی gta iv رو نصب میکنم تا مطمعن بشم . اگه واقعا مشکل حل بشه (البته اون مشکل نبودش حالا اگه همه چیز همجوری که میخوام بشه میشگم) میگم قضیه چیه .

برای کسایی که فعلان اجله دارن خلاصه بگم چیکار کردم
    اول کلا ریکاوری کردم (یا اگه ریکاوری تهیه نکردید دایور های گرافیک رو کلا پاک کنید)

حالا اینو دانلود و نصب کنید : (ورژن 8.830.6.2000) گرافیک

کد:
    بعد بایوس رو اپدیت کنید به f1A
    دانلود بایوس:
    کد:
    بعد توی بایوس گزینه ی fixed رو انتخاب کنید

برای رفتن به بایوس وقتی دستگاه رو روشن میکنید اول دکمه ی esc و توی صفحه ی جدید دکمه ی فکر کنم f10 باشه (خودش نوشته چه دکمه ای)
    بعد توی تب یکی مونده به اخری به صورت پیشفرض تنظیمات switch روی dynamic هستش اون رو باید بزاریم روی fixed تا اونجوری که ما میخوایم بشه ..
    تو تنظیمات bios چیزی به نام switch نبود .
    در ضمن بعد از نصب این 2 برنامه که دادی سیستم بعد از بالا اومدن اول قاطی می کنه بعد درست میشه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تو تنظیمات bios چیزی به نام switch نبود .
    در ضمن بعد از نصب این 2 برنامه که دادی سیستم بعد از بالا اومدن اول قاطی می کنه بعد درست میشه !
    بعد از آپدیت بایوس به f1a وقتی وارد تنظیمات بایوس شدی برو به قسمت system configuration و بعدش fixed رو از قسمت switchable graphics mode انتخاب کن .
    در مورد قاطی کردن تصویر ، اره چون وقتی به 8.830.6.2000 اپدیت کنی باید fixed رو انتخاب کنی .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بعد از آپدیت بایوس به f1a وقتی وارد تنظیمات بایوس شدی برو به قسمت system configuration و بعدش fixed رو از قسمت switchable graphics mode انتخاب کن .
    در مورد قاطی کردن تصویر ، اره چون وقتی به 8.830.6.2000 اپدیت کنی باید fixed رو انتخاب کنی .
    تو این بخش همچین گزینه ای نیست .
    مدل لپ تاپ : 6199

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بعد اینکه بایوس رو اپدیت کنی این گزینه میادش .

شما اصلا وارد بایوس شو بعدش ببین ورژن رو چی (همون جایی که مشخصات سیستم رو نوشته) مینویسه احتمالان ورژن بایوس شما هنوز F13 هستش ، ورژن f13 این گزینه رو نداره .
    منم 6199 دارم .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بعد اینکه بایوس رو اپدیت کنی این گزینه میادش .

شما اصلا وارد بایوس شو بعدش ببین ورژن رو چی (همون جایی که مشخصات سیستم رو نوشته) مینویسه احتمالان ورژن بایوس شما هنوز F13 هستش ، ورژن f13 این گزینه رو نداره .
    منم 6199 دارم .
    درسته آپدیت نشده بود .
    آپدیت کردم و الان صفحه swith graphic به درستی کار می کنه .
    ممنون .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

-----------

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بعد از انجام کارهایی که دوست عزیز siap89 گفتن ، من تو بازی gta iv کمی تیک می بینم .
    توصیه می کنم رو همون high performance و ... بمونید و این کارها رو نکنید .

12. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •