تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: نایاب شدن v 20 در تهران وبانه ....انتخاب جایگزین چیه ؟

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به نظر من st30 خیلی خیلی بهتر از gt20 هستش واسه اینکه کنتراستش و اشباع رنگش بیشتره و رنگ مشکیم تو محیطای پر نور و روشن بهتر از gt20 نشون میده قیافشم fashion تره

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بعضی از دوستان گفتن که st 30 بهتره اما تو بعضی از سایت ها خارجی از gt 20 بیشتر تعریف شده به خصوص برای نشون دادن حرکت های سریع ...... توی یکی از نمایندگی ها تصویرش دیدم خیلی خوب بود من چون بیشتر می خوام با هاش تنیس و فوتبال ببینم فکر کنم بهتره
    البته فروشنده هم گفت gt 20 ساخت خود ژاپن است .....اما st ساخت خارج ژاپنه.. ... اینو نمی دونم درست یا نه
    برای همین انتخابش کردم با اینکه یه دونه عینک داره 100 تومان هم گرون تره
    البته اینم بگم که st 30 مدل سال 2011 است اما gt 20 مال سال 2010 البته هنوز ته دلم مطمئن نیستم که کارم درسته یا نه
    اگه کسی می تونه کمک کنه خوشحال می شم
    حالا شما که تصویره GT20 دیدید می گید خوبه خوب تصویره ST30 هم نگاه می کردی شاید اون بهتر باشه تصویرش از نظر شما چون همیشه چیز بهتری وجود داره البته بستگی داره به سورسی که ببینی مثلا GT20 با سورس HD ببینی ST30 با سورس SD بعدش مثلما می گید GT20 بهتره و هر دو خوب کالیبره شده باشند پس هر دو رو باید با یک سورس ببینی به حرحال ST30 جزع پنج TV برتره جهانه در سال 2011 چیز بدی نباید باشه مگر اینکه کاربران باگ تازه ای درونش پیدا کنند GT30 که جایگزین GT20 شده جزع این پنج Tv قرار نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا شما که تصویره GT20 دیدید می گید خوبه خوب تصویره ST30 هم نگاه می کردی شاید اون بهتر باشه تصویرش از نظر شما چون همیشه چیز بهتری وجود داره البته بستگی داره به سورسی که ببینی مثلا GT20 با سورس HD ببینی ST30 با سورس SD بعدش مثلما می گید GT20 بهتره و هر دو خوب کالیبره شده باشند پس هر دو رو باید با یک سورس ببینی به حرحال ST30 جزع پنج TV برتره جهانه در سال 2011 چیز بدی نباید باشه مگر اینکه کاربران باگ تازه ای درونش پیدا کنند GT30 که جایگزین GT20 شده جزع این پنج Tv قرار نداره.
    سلام لطفأ شماره فروشنده بانه رو برام PMکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام لطفأ شماره فروشنده بانه رو برام PMکن
    من از بانه چیزی نگرفتم ولی یکی از دوستان که گرفته 42 اینچ قیمت 50 اینچ بهش دادن اگه قیمت برات مهم نیست که هیچ اگه مهمه از عسلویه(پارس جنوبی) یکی از دوستان با قیمت پایینتر از بانه گرفته ST30 50 اینچ 1600000
    اگه شماره می خوای به اینجا مراجعه کن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by kambiz11000; 01-09-2011 at 13:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من این دوتا بررسی رو دیدم برای همین GT20 را انتخاب کردم البته قیمتش توی بازار جهانی هم بیشتراز ST30 است
    تو بررسی ها دقیقا ذکر کرده که درسته که ST30 تلویزیون خوبیه اما به صورت مشخص از سری V ,G کیفیتش کمتره و با توجه به قیمتش انتخاب مناسبیه
    نکته جاب دیگه اینکهGT20 توی ژانویه 2011 انتخاب ادیتور شده است
    ولی با همه این حرف بازار تلویزیون اینقدر رنگارنگ هست که به نظر من هیچکس به طور قطع نمی تونه بگه کدوم تلویزیون از اونکی بهتره
    منم هنوز شک دارم ولی GT20 رو انتخاب کردم امیدوارم سالم بدستم برسه مشکل خاصی هم نداشته باشه

reviews.cnet
    /

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بعضی از دوستان گفتن که st 30 بهتره اما تو بعضی از سایت ها خارجی از gt 20 بیشتر تعریف شده به خصوص برای نشون دادن حرکت های سریع ...... توی یکی از نمایندگی ها تصویرش دیدم خیلی خوب بود من چون بیشتر می خوام با هاش تنیس و فوتبال ببینم فکر کنم بهتره
    البته فروشنده هم گفت gt 20 ساخت خود ژاپن است .....اما st ساخت خارج ژاپنه.. ... اینو نمی دونم درست یا نه
    برای همین انتخابش کردم با اینکه یه دونه عینک داره 100 تومان هم گرون تره
    البته اینم بگم که st 30 مدل سال 2011 است اما gt 20 مال سال 2010 البته هنوز ته دلم مطمئن نیستم که کارم درسته یا نه
    اگه کسی می تونه کمک کنه خوشحال می شم
    سلام

تلویزیون اومد؟ میشه شماره فروشنده رو برام pm کنید ؟

7. این کاربر از saeidajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اره حتما این کار می کنم فقط من نمی تونم پیام خصوصی بدم
    فکر کنم تلفن دادن هم تو صفحه عمومی درست نیست
    اگه دوست دارید آدرس میل تون برای پیام کنید براتون بفرستم
    تلویزیون هنوز نیاوردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اره حتما این کار می کنم فقط من نمی تونم پیام خصوصی بدم
    فکر کنم تلفن دادن هم تو صفحه عمومی درست نیست
    اگه دوست دارید آدرس میل تون برای پیام کنید براتون بفرستم
    تلویزیون هنوز نیاوردن
    تی وی42 من ساعت 5 و نیم صبح از بانه رسید با بلوری پلیر پانا 300 و دو عدد فیلم بلوری اوریجینال

و هزینه حمل 1940

تی وی شما هنوز نیومده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میشه شماره این بنده خدا رو برام pm کنی ؟

st30 گرفتی نه !

ازش راضی هستی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مرسي اوردن .............. فكر كنم جمعه ساعت يك نيمه شب. اخرش g20 گرفتم ........با يه دونه عينك و بلوري تقريبا ١٨٥٠ تموم شد
    متاسفانه اينقدر درگير هستم. نتونستم جواب بدم
    فعلا گذاشتم اب بندي بشه البته چون تلويزيون جا به جا كردم مجبورم چند ساعتي ازش استفاده كنم متاسفانه رسيورم معمولي است نمي تونم بگم تصوير چه قد خوبه٠٠٠٠٠٠٠٠٠اما تصوير پخش شده از بلوري خوب بود ......البته با مود نرمال نه ديناميك
    در حال حاضر با مود نرمال و تمام تنضيمات زير ٥٠ كار مي كنه
    گفتم برام چند تا فيلم سه بعدي بيارن ........ خدا بخواد اخر هفته كامل چكش مي كنم  

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •