تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 72

نام تاپيک: پیگیری قانون حذف محدودیت حجمی اینترنت پرسرعت توسط بخش وبگردی 20:30

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نکنه شما از فروشنده های همین شرکتهای دزد هستی؟ یا شاید وکیل مدافعشونی؟

دوستان تا می تونید تو سایت وبگردی پیگیری کنید یا اینجا پست بزنید اعتراض کنید.
    باید این شرکت های دزد رو سر جاشون بشونیم.
    وگرنه این شرکتها عین آب خوردن حق ما رو بالا میکشن.
    حق گرفتنی است نه دادنی.
    اگه همه کاربرها اعتراض کنن اینا مجبور میشن از دزدی دست بردارن. کوتاه نیاین...

saeed258ws درست میگه.دقیقا بخاطر سوق دادن مردم به اینترنت ملیه!!!
    میخوان سرعت هارو ببرن بالا و باز کنند تا بگیم عجب سرعتی.بعدش محدودش میکنند.
    مثل الان که سایتهای داخل کشور خیلی سریع و عالی باز میشه ولی سایتهای خارج و چیز پی ان ها وحشتناک کنده!!!!

2. 6 کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

مسئله اینه که نمیخوان با اجرا کردن طرح اینترنت پاک و چه میدونم اینترنت ملی به مردم شوک وارد بشه!میخوان راضی نگه دارن

داره خودمونی میشه Alef.Bamdad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکی مثل من که اصلا به این چیزا کاری ندارم .. اینا هر کاری هم کنن ، ما حسرت یک ساعت connect بودن خارج از مرز ایران به دلمون میمونه تا بمیریم .
    ping منو زیر 150 بیارن ،، هر روز دعاشون میکنم .

5. 3 کاربر از Alef.Bamdad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینترنت الان من رو یاد همراه اول مخابرات 8 سال پیش میندازه ! اونموقع هم 1 میلیون میدادی 1 خط میدادن که سرویسش هم مفت نمیارزید !
    اون موقع شما 100% بهتون میگفتن با 5 هزار تومن 2 تا سیمکارت بهتون میدن با N دقیقه مکالمه رایگان باورتون نمیشد و خیال میکردین محاله
    این که دیگه اینترنت هست و کشورهای دیگه دنیا سال هاست که ثابت کردن چقدر هزینش هست و کیفیتش چطور باید باشه
    برای چی باورش برای بعضی ها سخته من نمی دونم !

7. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حق گرفتنی است نه دادنی.
    دروود
    احیانان شما از برادران بالایی نیستید؟احیانا شما از همکاران وزیر محترم با این وضع اینترنت و شبکه نخابراتی مسخره ایران نیستید؟احیانا شما از دوستان تنظیم مقراراتی یا نمایندگان نیستید که تنها زمانیکه به زیان کاربران است وارد ار می شوید و قانون هایی را تصویب می کنید که هرچه محدودیت بیشتر شود؟!
    حق چی دوست من؟شما اگر گشتی در مورد ارسالهای من بزنید خواهید دید که من نه وکیل شرکت ها هستم و نه هیچکاره!هیچ سودی ندارم!دوست من،من تنها می گویم بیندیشید،این کار تنها زیان دارد!هیچ سودی ندارد!خوب شما که می خواهید فایل دانلود کنید در ساعت شبانه دانلود کنید!!شما که تا این اندازه پیگیر حق و حقوقتان هستید،در مورد بهای بالای تحویلی یک خط اینترنت،محدودیت کاربران به 128،محدودیت پهنای باند ایران،دشواری هی شبکه مخابراتی...اینهمه ایراد هست!!گیر دادید به خبر 20:30 که همه می دونند دست کیه!!و هی میگید کلاه برداری می کنند شرکتا!!من ،خودم،سرعت کار برام مهمتر از محدودیت دالود هست!!

9. 3 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم حرف saeed258s رو تایید می کنم...چون هر وقت شرکتها محدودیت حجمی رو برداشتند به جز افتضاح شدن سرعت هیچ فایده ای نداشته...من اینو واقعا تجربه کردم...مثلا همین شاتل رو نگاه کنید در ساعات رایگان سرعتش چقد پایین میاد...پینگش همش میشه TimeOut...انگار تمام ملت IDM ها رو آماده می کنن سر ساعت2 دانلودو شروع کنه !!! نتیجه افت سرعت وحشتناکه...اگه هرروز اینجور باشه که نمیشه گوگل رو هم باز کرد دیگه...تازه وقتی نامحدود بشه فکر نکنین خیلی میتونین دانلود کنید...چون به خاطر ترافیک سنگین سرعت دانلود از سرعت دانلود در ساعات غیر رایگان خیلی کمتر میشه...

11. 6 کاربر از profeshnal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

حق گرفتنی است نه دادنی.
    مومن برای گرفتن دزد باید از گنده شروع کرد نه این شرکتهای بدبخت البته حرف شما هم درسته اینا هم دزدی دارن
    ولی دزد اصلی خود مخابرات و سازمان ارتباطات زیر ساخته اینا خون مردم رو تو شیشه کردن اینا خیلی راست میگن اینترنت رو بندازن تو بخش خصوصی تا فضا رقابتی بشه اونوقت اگه کم گذاشتن یا گرون بود اعتراض میکنیم الان از دیروز افت شدید سرعت دارم من فایل 1 گیگ که تو 9 ساعت دانلود میکردم از دیشب تو دانلوده هنوز تموم نشده
    نظر من اینکه محدود با کیفیت خیلی بهتر از نامحدود بدون کیفیت هست اینا اول باید تضمین بدن سرعت ها افت نمیکنه
    اگه سرعت ها افت نداشت اونوقت بزنید پدر همه این شرکت ها رو دربیارید

13. 5 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاملا با D o l f i n هم رای هستم!!و باز هم می گویم که طرح جدید تنظیم مقرارت جز به زیان کاربران و شرکت ها نیست!

15. 2 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هر وقت قانون جدیدی گذاشتن فقط به ظاهر گفتن به نفع کاربره، اما بعد مدتی مشخص شد در اصل کاملا بر عکسه
    نمونه اش محدودیت 128kps یا طرح اینترنت ملی، یه عده زودباور هم اومدن از این طرح ها دفاع کردن!
    بنظر من چون ispها داشتن با زرنگی اون محدودیت سرعت کاربرهای خانگی رو دور میزدن میخوان جلوشون رو بگیرن
    وگرنه بیشترشون که داشتن اشتراک نامحدود هم ارائه میکردن در کنار حجمی
    در کل کابر باید بین گزینه های زیاد حق انتخاب داشته باشه
    شاید یکی سرعت براش مهمتر باشه، یکی حجم، یکی بدون سانسور بودن، یکی ...

اگه واقعا میخوان کمک کنن، قیمت ها رو پایین بیارن
    Last edited by reza_3722; 29-08-2011 at 16:10.

17. 4 کاربر از reza_3722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود
    دوستان امشب خبر های جدیدی(شاید برای خودم جدید باشه)به دستم رسید!
    به همه شرکت ها دستور داده شده تا تنها سرعت 128 را به کاربران بدهند و اجازه فروش بیشتر از این سرعت را ندارند!!و همه باید کاربرانی را هم که بیش از این سرعت داشتند،به 128 تغییر دهند.
    احتمالا از نخست های ماه مهر،اینترانت داخلی فعال می شود و احتمالن دسترسی به اینترنت یا بسیار محدود و یا کم می شود
    محدودیت ها از نخست مهر برداشته خواهد شد(محدودیت حجمی اینترنت)....
    در نتیجه دوستانی که خیلی له له می زدند برای اینترنت نا محدود اکنون می توانند سرویس خود را دریافت کنند!!!اما این بار خبری از سرعت های 1 مگابیت و 512 نیست!تنها و تنها یک خط 128 که آن هم باید میان 10 نفر اشتراک گذاشته شود.
    دروود می فرستم بر همه کارکنان سازمان تنظیم مقرارات ارتباطات و رادیویی.خسته نباشید جانانه برای ایجاد محدودیت های جدید،خسته نباشیدی برای از میان بردن فضای رقابتی میان اپراتور ها....

19. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •