سلام رفتم lw57000 ,از سه راه امین حضور 1780 با تمام هدایاش گرفتم.امروز ميان واسه نصب.تشكر مي كنم از راهنمايي هاتون
سلام رفتم lw57000 ,از سه راه امین حضور 1780 با تمام هدایاش گرفتم.امروز ميان واسه نصب.تشكر مي كنم از راهنمايي هاتون
آقا مبارکه
کارت هدیه 150 تومنی بود یا 300 تومنی ؟
سلام .كارت هديه رو نصاب به من داد گفتم 150 تومنيه يا 300 تومني گفت 300 تومني گفتم از كجا مطمئن شم گفت الان كه شارژ نيست موجودي بگيري بايد صبر كني تا شارژ شه گفت چند روزي طول ميكشه.
راستي به نصاب گفتم اين فيلم هاي تبليغاتي كه واسه ال جي هست را بده اگه برات امكان داره يه كپي بكنم يه حرفي زد كه من وا موندم .گفت اين دمو ها رو شركت يه كاري كرده وصل كني به كامپيوتر كامپيوترت طوري خراب ميشه كه بايد يكي ديگه بخري گفتم من كارشناس كامپيوترم مسئوليتش با من گفت يكي ديگه هم همينو گفت الان يك كامپيوتر بهش بده كارم.تو دلم كلي بهش خنديدم.آخه واقعا يه تيزر تبليغاتي اينقدر خالي بندي لازم داره؟
---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------
كسي لينك دانلود كل تيزر هاي ال جي رو داره ؟ يه چندتاش خيلي جالب بودن
منم LG lw57000 سایز 42 رو 1840 خریدم ( مشهد - خیایبان سعدی - نمایندگی ال جی)
کارت هدیه 300 تومنی
10 عدد عینک
1 مودم وایرلس
کنترل جادویی
اینا رو همون موقع بهت داد؟
من دیروز خرید کردم ولی هنوز تلویزیون رو هم بهم ندادن
كارت هديه رو همون لحظه ميدن تا 10 روز بد شارژ ميشه.4تا عينك با كنترل جادويي هم همون لحظه ميدن بقيه هدايا تا 45 روز بد از طريق پست ميرسه به دستتون.
سلام jojo از کدام مغازه خریدی. میشه بگی؟؟ ممنون
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
از کدوم مغازه گرفتی
سلام جوبین فاکتور دمه دستم نیست ولی فردا عصر حتما بهت میگم .
این هدایای lG کی میده
نصاب -خود نمایندگی - یا اونی که میاره دره خونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)