به به به به.
JD شاید نفهمیدی چطوره.خیلی اسونه خیلی ها.
به به به به.
JD شاید نفهمیدی چطوره.خیلی اسونه خیلی ها.
دوستان اگر میشه درست حسابی چند تا بازی FREE MMORPG رو مقایسه کنند (اگه یه سری به این سایت های معرفی بازی های MMORPG برید گیچ میشید انقدر تعداد بازی های MMORPG با پلیر های بالا و اون هم فقط FREE ها زیادند).
مثلا دو تا عامل برتر هر یک از بازی های زیر رو نسبت به بقیشون بگید (سوال امتحانی):
Shayia
PWI
4Story
Metin2
راستی کدوماشون سبکاشون Fantasy نیست؟ (اسکرین شات از بازی ها هم حال ندارم نگاه کنم.ولی یک بازی مثل PWI ظاهرش کمی Fantasy می زنه.)
یک نکته ی دیگه.سیستم کامپیوترم قدیمیه (چون برای بازی X360 هست).بازی ای که معرفی می کنید Setting های مورد نظر رو برای پایین اوردن زیاد گرافیک (در حد رم 256 و گرافیک 128) داشته باشه.
اگه خواستین چند تا بازی FREE MMORPG دیگه هم معرفی کنید (فقط اگر میشه با توضیح).
ممنون.
Last edited by Aryan007; 29-08-2011 at 04:02.
برو metin 2 تنها بازی که سیستم قوی نمیخواد به نظر من خخخخ ولی اگه رفتی حتما پیام بده نکاتشو بهت بگم یه ئقت رسیدی بالا ضعیف نباشی فرت فرت بکشنت خخخ
فقط برید یه بار این بازی رو دانلود کنید میبینید که از هر نظر اوله:(البته نسخه های 1 و 3 و sigma هم داره)
گرافیک فوق الاده ای داره
خودتون نگاه کنید.
سبک بازی سوم شخص(rpg)
تخیلی نداره بیشتر واقعیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
شک نکن بهترین بازی فری perfect world international هست.
این رو من میگم که اکثر بازیهای فری رو بازی یا تست کردم.از هر لحاظ که بگی خوبه.دانجن های زیاد و باس های زیاد.کار گروهی خوب مثل wow و pvp خوب تو لولهای بالا به این صورت که هر منطقه از نقشه بازی رو یه گیلد اداره میکنه و گیلدها به مناطق همدیگه حمله میکنن و سعی میکنن اونها رو ماله خودشون کنن مثل کشورهای واقعی.پول هم خیلی تو بازی تاثیر نداره.مثلا مثل شایا نیست که اگه پول ندی اصلا نتونی رقابت کنی.با یه کم تلاش بیشتر بدون پول واقعی هم میتونی تو بازی موفق باشی.من خودم خیلی از لباس ها و مانت هایی که با پول میشد تهیه کرد رو با گلد خود بازی تونستم بخرم.
باز هم میگم شک نکن اگه یه بازی فری در حد wow میخوای pwi رو همین الان شروع کن.
دوستانی که میگن shaiya بازی خوبیه من الان بازی میکنمش ولی بعد از اینکه لول اپ شدید بدون پول کاری نمیتونید بکنید چون کسایی که پول خرج می کنن از سایرین برترن.
ببخشید چند تا سوال داشتم!
1.این بازی چند مگه؟
2.این بازی برای pc?
3. آنلاینه؟
Last edited by Iloveu-ALL; 29-08-2011 at 23:44.
از اونجایی که تقریبا تمامی بازی های MMORPG دارای جزییات بسیار زیادی هستند (از لحاظ گیم پلی بازی و امکانات آن):
پر جزییات ترین بازی MMORPG (از لحاظ گیم پلی بازی و امکانات آن و قوانین بازی) که دیدید چه بازی ای بوده؟ (با توضیح کامل).
ممنون.
بازی اگه از لحاظ گیم پلی می خوای باید بگم که wow گیم پلی روانی داره و همین هم باعث برتریش میشه.
بازی Guild Wars هم خوبه ولی نمیشه تو ایران بازی کرد.
تاپیک Dragon Nest برو من که بازیش خوشم اومد.
من به شخصه میگم برو wow چون برای شروع واقعا خوبه
WoW بزن!!
خداي جزئييات!!كسايي كه 4 ساله دارن بازي ميكنن هنوز هر روز يه چيز جديد كشف ميكنن!!!ريزه كاري هاي زياد در talent و باس هاي بسيار زياد و استراتژيشون و مانت ها و Event ها و آرمور هاي بيش از حد زياد با انتخاب هاي مختلف و رول هاي مختلف مثل healer شدن و همچنين هزاران Achievement و محل هاي مختلف در بازي(دنياي بسيار بزرگ) و ...
بخوام بازم بگم تا 30 خط ميكشه![]()
Last edited by Arrowtic; 30-08-2011 at 22:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)