آره مرسی
بعد از دیدن آموزش ها میرم سراغ سایت ها
آره مرسی
بعد از دیدن آموزش ها میرم سراغ سایت ها
فقط تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه هرچيزي كه الآن از نظر شما سخته با تمرين و تكرار تا چند ماه يا نهايتاً چند سال ديگه براتون مثل باقلوا آسون ميشه.
مثلثات رو يادتون بياد كه وقتي دوم دبيرستان بوديم حفظ كردنش براي خودش پروژه اي بود اما تو سوم دبيرستان خنگ ترين بچه ها هم مثل هلو ميخوردنش. هميشه اولش سخته ولي مرداش بايد ادامه بدن.
تو ایران هیچیزی حرفه ای نیست .
هرکه هم میگه حرفه ای هستم ازش فاصله بگیر که نابودت میکنه .
باید واسه پول کار کنی.
آره الان که دارم با digital tutors یاد میگیرم کم کم میفهمم که ابزارهای مکس چه قدر آسونن
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
اینم هست
ولی به نظر من ایرانیا فقط دوست دارن یه آبجکت یا یه صحنه رو بسازن و یه تک فریم ازش بگیرن
با اینکه واقیعت انیمیشن یه چیز دیگه است
واقیعت اینه که ما روی اصل انیمیت کارکنیم
الان اگه بری دیسنی یا پیکسار بگی که آقا میخوام استخدام بشم نمیگه که فلان آبجکت رو چه قدر میتونی رئال دربیاریبلکه میگه این کاراکترو چطوری میتونی به بهترین نحو انیمیت کنی که بیننده قهقهه بزنه؟
نه؟
راست میگی روی چیزای زحمت کشیده میشه اصلاً شاید توی انمیشن استفاده نشه .... شاید خود شما هم دیده باشید یه کراکتری طراحی میکننده با تمام جزیات اما قابل انمیت کردنش خیلی کمه یا وجود نداره ........... اما اون کراکترشون رو توی انمیشن
میشه به اعنوان مجسمه یه گوشه گذاشت....
اگر ما نتونیم صنحه خود را بصورت درست زنده کنیم یا جان بیخشیم تمام زحمات رفت به باد...![]()
دقیقا
اگه یه سر بری فروم سایت های خارجی میبینی کسایی که چندین ساله کار میکنن تو قسمت گالری فقط انیمیشن میذارن افراد تازه کار معمولا تک فریم صحنه میسازن حتی اگه خیلی رئال باشه. ( من به هیچ کس قصد توهیم و ... رو اصلا ندارم و کلا با بچه های این فروم خیلی بیشتر حال میکنم)
من از انجمن عزیز فروم انیمیشن و سه بعدی درخواست میکنم که تو قسمت مسابقات بیشتر پروژه های انیمیت بذارن ممنون. ( مثلا فروم انیمیشنه ها)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)