تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: سوالاتی در باره ی اگزوز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوباره من دارم میگم در مجموع تا 20 اسب مره بالا چون انجام دادم اگه دوس داری بیا بهت نشون بدم که پراید شده نیسان واسه هرکت هتمن باید با دنده2 حرکت کنی یه هوام زیاد گاز بدی رو دنده دو به 3 تیکاف میکشه شتابشم دیوانه وار میشه وقتی گاز میدم تنه صندلی میچسبه اگه کسی همرام باشه
    واسه افزایش اسبای ماشین راه زیاده خیلی هم میشه بالا برد با کمترین حزینه ولی همین الان بگم که این کارو حیچ وقت نکنین چون پرایدو پژو ترموز انچنانی ندارن کم میارن
    اگه سوالی داشتین یا خاستین ماشینو وهشی کنین پیام بهم بدین در خدمتتون هستم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا کاتالسیت برداریم برای معاینه فنی مشکلی نداره ؟
    نه امیر جان
    با خیال راحت بردار
    الان دیگه چیزی از اون کاتالیست نمونده

3. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوباره من دارم میگم در مجموع تا 20 اسب مره بالا چون انجام دادم اگه دوس داری بیا بهت نشون بدم که پراید شده نیسان واسه هرکت هتمن باید با دنده2 حرکت کنی یه هوام زیاد گاز بدی رو دنده دو به 3 تیکاف میکشه شتابشم دیوانه وار میشه وقتی گاز میدم تنه صندلی میچسبه اگه کسی همرام باشه
    واسه افزایش اسبای ماشین راه زیاده خیلی هم میشه بالا برد با کمترین حزینه ولی همین الان بگم که این کارو حیچ وقت نکنین چون پرایدو پژو ترموز انچنانی ندارن کم میارن
    اگه سوالی داشتین یا خاستین ماشینو وهشی کنین پیام بهم بدین در خدمتتون هستم
    دوست عزیز خیلی اغراق آمیز صحبت میکنی.مبدل کاتالیست در خودروهای کم توان داخلی چیزی حدود 2 تا 3 اسب بخار از توان تولیدی کم میکنه که اونم دلیلش کمی کندتر کردن خروجی اگزوزه نه چیز دیگه ای.ضمناً این مبدل کاتالیست همونطور که در تاپیکهای دیگه هم گفتم بدلیل استفاده از فلزات گرانبها در ساختارش قیمت بالایی بر ماشین تحمیل کرده و برداشتنش همون ابتدا درست نیست.باید بذارین چند سالی کار کنه تا خاصیت کاتالیزوری خودش رو در احیا/اکسیداسون گازهای خروجی از دست بده بعد برش دارین.

5. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به سر اگزوز چیه؟
    ال 90 بدونه سر اگزوز خیلی ستمه از عقب . این سر اگزور 5 تومنیا مشکلی واسه خودرو ایجاد نمیکنه؟
    جوشکاری اگزوز چطور باشه خوبه ؟ خال جوش یا فول جوش؟
    من صدا نمیخوام بده فقط از این قیافه بیرون بیاد. و کلا مشکلی واسه خودرو ایجاد نکنه....

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به سر اگزوز چیه؟
    ال 90 بدونه سر اگزوز خیلی ستمه از عقب . این سر اگزور 5 تومنیا مشکلی واسه خودرو ایجاد نمیکنه؟
    جوشکاری اگزوز چطور باشه خوبه ؟ خال جوش یا فول جوش؟
    من صدا نمیخوام بده فقط از این قیافه بیرون بیاد. و کلا مشکلی واسه خودرو ایجاد نکنه....
    سر اگزوز تأثیری در کارایی اگزوز نداره البته بشرطی که خروجی رو تنگتر نکنه! خودش پیچ داره و راحت سفت میشه و جوش نمیخواد.فقط جنس کرومی خوب بگیر تا زود زنگ نزنه..

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سر اگزوز تأثیری در کارایی اگزوز نداره البته بشرطی که خروجی رو تنگتر نکنه! خودش پیچ داره و راحت سفت میشه و جوش نمیخواد.فقط جنس کرومی خوب بگیر تا زود زنگ نزنه..
    داداش با پیچ ببندی که سه سوت دزد بردش تازه دوستان خال جوش زدن دزد برده(فکر کنم واقعا از سر اگزوزه خوشش آمده بوده)
    مارکه خاصی داره اون جنسه کروم؟؟ چجوری از استیل تشخیص بدم ... یه رنگن آخه

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

داداش با پیچ ببندی که سه سوت دزد بردش تازه دوستان خال جوش زدن دزد برده(فکر کنم واقعا از سر اگزوزه خوشش آمده بوده)
    مارکه خاصی داره اون جنسه کروم؟؟ چجوری از استیل تشخیص بدم ... یه رنگن آخه
    منکه 5 سال سر اگزوز کرومی که با پیچ بسته بودم رو کسی ندزدید فقط بعد اون مدت زنگ زد.شما این تاپیک رو ببین بد نیست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال هم من داشتم این منبع اگزوز ها که قیمتشون 70تا10هزار تومانه آیا مصرف سوخت ماشین را بالا می برند یا نه من که عاشق صداشون هستم صدای ماشین مسابقه ای میدهند؟

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

یه سوال هم من داشتم این منبع اگزوز ها که قیمتشون 70تا10هزار تومانه آیا مصرف سوخت ماشین را بالا می برند یا نه من که عاشق صداشون هستم صدای ماشین مسابقه ای میدهند؟
    منبع 10 هزار تومنی هم مگه هست؟!!
    دوستان هیچ منبعی مصرف رو بالا نمیبره چون اصلا تاثیر محسوسی رو مصرف نداره
    دلیل بالا رفتن مصرف ترقیب راننده به گاز دادن بیشتر به علت صدای تحریک کننده هست

من که یه منبع کوپر بستم رو ماشینم واقعا راضی ام(اگه یادتون باشه توی بازی nfs هم بود)
    هیچ کسم نمیتونه بهم گیر بده چون روی دور زیر 3000 صداش واقعا کمه و در عین حال زیبا هم هست
    ولی وقتی گاز رو میبندی بهش همه وجودم میلرزه از صداش

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منبع 10 هزار تومنی هم مگه هست؟!!
    دوستان هیچ منبعی مصرف رو بالا نمیبره چون اصلا تاثیر محسوسی رو مصرف نداره
    دلیل بالا رفتن مصرف ترقیب راننده به گاز دادن بیشتر به علت صدای تحریک کننده هست

من که یه منبع کوپر بستم رو ماشینم واقعا راضی ام(اگه یادتون باشه توی بازی nfs هم بود)
    هیچ کسم نمیتونه بهم گیر بده چون روی دور زیر 3000 صداش واقعا کمه و در عین حال زیبا هم هست
    ولی وقتی گاز رو میبندی بهش همه وجودم میلرزه از صداش
    منبع نیست داداش سر اگزوز منظورشونه که 4500 ای هم هست
    منبع کوپره چند فی خورد؟

13. این کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •