چرا نشه مهرداد عزیز من الان سیستم فروختم الان با سلرون دارم کارم میکنمکه هارد و DVD هر دو IDE هستند در عکس هم میبینید مگر قدیمی ها یادتون نیست جامبر عوض میکردیم یکی آقا یکی نوکر و....
![]()
چرا نشه مهرداد عزیز من الان سیستم فروختم الان با سلرون دارم کارم میکنمکه هارد و DVD هر دو IDE هستند در عکس هم میبینید مگر قدیمی ها یادتون نیست جامبر عوض میکردیم یکی آقا یکی نوکر و....
![]()
فقط يه چيزه ديگه
اونم اين كه اگه اشتباه نكنم گرافيك آنبردش ati radon 4250 هستش. خوبه يا اينكه كارت گرافيك هم بندازم؟
نه دوست عزیز لازم نیست گرافیک آنبرد برای کار شما کاملا جواب گو هست اگر اهل بازی و بازیهای متوسط به بالا هستید گرافیک لازمه
سلام به همه دوستان
عيد بر همگي مبارك
راستش وقتي رفتم مادربرد رو بخرم فروشنده خيلي با من بحث كرد كه چرا ميخواي amd ببندي و يكجوري حق به جانب صحبت ميكرد كه من به شك افتادم كه بگردم يه مادربرد بر پايه اينتل پيدا كنم.
حالا از اساتيد محترم راهنمايي ميخوام.
آيا حرف فروشنده درست بود؟ واقعا amd مشكل داره؟
اگه درست گفته يه مين اينتل بهم معرفي كنيد كه آْينده دار باشه. لطفا
Last edited by salar2m; 30-08-2011 at 20:48.
مشکل IDE نداشتن اینتل هست (مواظب باشید اینتل قدیمی 775 نگیرید) که باید کارت کنترلر بگیرید برای داشتن IDE
CPU=Intel Core i3 2100=145کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MB=ASUS P8H61-M LE/USB3=130
نمیدونم چرا تو این فروم کسی با دقت نمیخونه پستارو
مگه من گفتم نمیشه ؟
کجا تو پستم نوشتم که نمیشه نشون بده
دوست من اولا خطاب من به عرفان بود که بهش بگم از یک ide میشه دوتا خروجی گرفت
بعدشم مگه جمله ی من سوالی بود ؟
من جملم خبری بود یعنی اطلاع رسانییعنی از یک ide میشه دوتا خروجی گرفت الن خودم یک رایتر و یک سی دی رام که ide هست یا یک کابل ide و دو خروجی وصل کردم یکی master و یکی هم slave
وگرنه بقالی سرکوچه هم میدونه از یک ide میشه دوتا خروجی گرفت که شما برای من عکس میزارین
Last edited by mehrdad mm; 30-08-2011 at 22:53.
آخه من جواب سوال عرفان رو دادم دوست عزیز بعد شما همون سوال رو جواب دادید جمله شما(از یک ide میشه دوتا خروجی گرفت) یک بله اگر میذاشتین اول کلمه من سوالی جمله تون رو برداشت نمیکردم منم تازه وارد شناختی از شما ندارم تازه در بست دیگه شما دیدم در کار کامبیوتر هستید وبا تجربه اگر اونموقعه میدونستم که هیچی نمیگفتم این چیزها در انجمن بیش میاد
دوست من منم جواب عرفان رو دادم گفت یک پورت ide داره منم گفتم میشه از یک ide دوتا خروحی گرفت
من یه جورایی حرف شما رو تصدیق کردم
کاملا درسته منم گفتم تازه وارد و بیشتر دوستان رو نمیشناسم منظور حرف شما رو درک نکردممهرداد جان یک سوال این کارت کنترلر که تبدیل مختلف داره خروجی ide داره چجوره شما کار کردید یا دربارش شنیدید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)