تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما راجع به موسیقی کلاسیک چیست؟

راي دهنده
33. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوب ،روحم رو جلا میده و هر وقت گوش میدم به عرفان میرسم

20 60.61%
  • خوب ، میبینم که گذشتگان چه قدر سعی می کردند که موسیقی رو به اینجا برسونن

7 21.21%
  • بد ، خیلی کسل کننده است و نمیتونه آهنگ روز باشه

0 0%
  • بد ، چیزی ازش نمی فهمم و نمی خوام هم بفهمم خیلی رو اعصاب هست

1 3.03%
  • خنثی ، نه خوشم میاد نه بدم میاد ولی میتونم تحملش کنم

3 9.09%
  • خنقی ، قسمتی از تاریخ موسیقی هست که باید اتفاق می افتاد که الان اینجا میبودیم

2 6.06%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: نظر شما نسبت به موسیقی کلاسیک!؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه زمانی تصمیم گرفته بودم با موسیقی کلاسیک ارتباط برقرار کنم اما موفق نشدم علتش رو هم نمیدونم شاید به خاطر این بود که این سبک یه مقدار سنگینه و افرادی که سواد موسیقیایی دارن خیلی راحت تر از ما میتونن باهاش ارتباط برقرار کنن.

به شخصه خیلی دوست دارم با این سبک ارتباط برقرار کنم و امیدوارم بتونم تو این راه موفق بشم.هر چی باشه این سبک قدمت خیلی زیادی داره.

2. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام...

به نظر من نسبت سبک کلاسیک به سایر سبک های موسـیقی، مثل نسبت حافظ و مولانا
    میمونه به سایر شعرا، همون طور که غم و شادی و عشق واقعی رو باید در شعر این بزرگان
    فهمید، معنای کامل هنر موسیقی هم باید از آهنگ های بزرگان موسیقی کلاسیک بفهمیم.
    شاید یه علت اینکه خیلی ما سبک های دیگه رو به کلاسیک ترجیح میدیم اینه که سبک ها
    ی دیگه کاملا آماده و قابل هضم هستن، همون طور که یک ترانه نسبت به یک آهنگ سنتی
    با شعر مولانا بیشتر قابل هضمِ. همه قبول داریم که موسیقی کلاسیک سطح اول موسیقی
    هست اما شاید چون همیشه با یه موسیقی روتین و آماده غمگین و شاد شدیم، دیگه القا
    ی این حس و درک لذت معنوی و روحی با موسیقی کلاسیک برامون راحت نیست...

منم خیلی دوست داریم درکم رو از موسیقی به حدی بالا ببرم که خیلی بیشتر از وضع فعلی
    از موسیقی کلاسیک لذت ببرم.

با تشکر مهران...

4. 10 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

منظور از نمیتونم درکش کنم چیه میشه بیشتر توضیح بدین یعنی وقتی گوش میدین هیچ تاثیری روتون نمیذاره؟ مثلا وقتی به موزار گوش میدین سبکی احساس نمیکنین ؟ به باخ که گوش میدین احساس نمیکنین داره حرف میزنه؟

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور از نمیتونم درکش کنم چیه میشه بیشتر توضیح بدین یعنی وقتی گوش میدین هیچ تاثیری روتون نمیذاره؟ مثلا وقتی به موزار گوش میدین سبکی احساس نمیکنین ؟ به باخ که گوش میدین احساس نمیکنین داره حرف میزنه؟
    من واقعا همچین چیزی که میگی رو حس می کنم.
    وقتی گوش میکنم.
    انگاری سازها دارن با من حرف میزنن و در مورد احساسشون با من صحبت میکنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با درود .

من براین باورم که درک اشخاص از مفاهیم ادراکی با هم متفاوت است و هر شخص برای درک چنین مفاهیمی نیاز به پیش زمینه هائی دارد که شامل پیش زمینه های اکتسابی و فردی میشود. اجازه بدهید برای روشن کردن مطلبم مثالی بزنم.
    اکثرا میدانیم که غزلیات حافظ یا رباعیات خیام بینظیرند، ولی برای درک مفاهیم ظریف شعر این بزرگان هم باید زبان فارسی را بدرستی دانست(اکتسابی) و هم از نظر شعور و احساس به درجات بالاتر از فهم یک کودک رسید.
    موسیقی کلاسیک هم در این مقوله جای دارد. اگر <رکوئیم> موتسارت را برای یک کودک خردسال یا یک شامپانزه ساعتها اجرا کنید،واکنشی نخواهید دید. ولی این عقلهای نرسیده بمحض شنیدن آهنگ <خوشگلا باید برقصن> اندی را بشنوند بی اختیار واکنش نشان خواهند داد.
    کودک خردسال و شامپانزه ایرادی در کارشان نیست و توقعی نمیشه داشت. ولی اگر بزرگ سالی هنوز درکی از شاهنامه و مثنوی و سیمفونی کورال ندارند، یک کمی باید بفکر بیفتند،اگر مشکلشان اکتسابی باشد چاره دارد ولی متاسفانه برای اشکال دوم درمانی نیست.

8. 5 کاربر از دخو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

ممنون از نظرتون درسته که برای فهم و درک هر هنری باید الفبای اون هنر رو دونست ولی خب هر کسی هم اونطور که میگید چون بالا خره موسیقی تنها هنری هست که مستقیم با قلب و احساسات آدمی در ارتباط هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه CAnZO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تنها لذت زندگی

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

موسیقی کلاسیک، بخصوص وقتی شامل پیانو و وایولین باشد، زیباترین لذت جهان است.

وقتی از فضای موسیقی بی محتوای امروز خارج شده و به دنیای زیبایی که امثال Chopin, Tchaikovsky, Schumann, Beethoven, Mozart, Schubert, Ciprian Porumbescu و حتی افراد امروزی مثل Yann Tiersen ترسیم میکنن وارد بشید، دیگه هیچی بهتون لذت سابق رو نمیده.

من یه زمانی مثل اکثریت مردم، در بین موسیقی های بی محتوا و خزعبلات پاپ و رپ و بعضاً راک و متال، سردرگم بودم.

ولی از وقتی صدای زیبای Piano, Violin رو درک کردم، والاترین لذتم در جهان، ساعاتی هست که هدفون با کیفیتی روی گوش هام باشه و در سکوت محیط، به کارهای زیبا، بخصوص "تک نفره" (solo/recital) گوش بدم.

مدت هاست که شب و روز تلویزیون رو من روشن کنم، فقط کانالی فرانسوی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه میکنم که تنها کارهای کلاسیک و بعضاً dance, jazz, opera پخش میکنه و اصلاً برام دیگه موسیقی های امروزی، اغلب (به جز امثال doom/sludge/ambient/post metal) قابل تحمل نیست و بهم حالت تهوع (literally) دست میده!

aren't these beautiful ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Zeitgeist; 19-01-2014 at 17:39.

12. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

در پست اول دیدم به این اشاره میکنی که "روی یوتوب چند میلیون بیننده ندارن"...!

موزیک هایی که چندمیلیون بیننده دارن معمولاً روشون نمیشه اصلاً اسم موسیقی گذاشت.

امروز، هنر فراموش شده. کمپانی های بزرگ موسیقی سازی، افراد بیسوادی همچون امثال جاستین بیبر و One Direction رو "کشف" میکنن؛ چهره هایی که نسل بی-فکر امروزی میپسندن.

این افراد نه چیزی از موسیقی میدونن، نه موسیقیشون رو خودشون میسازن، و نه حتی متنی که میخونن کار خودشونه.

در اغلب موارد حتی ابتدایی ترین توانایی های موسیقیایی رو ندارن.

فقط یه سری "چهره" های پولساز برای کمپانی ها هستن. همین موضوع در بسیاری زمینه های دیگه این روزا صادقه و هنر و زیبایی فراموش شده.
    Last edited by Zeitgeist; 19-01-2014 at 17:33.

14. 3 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

حس و حالی که موسیقی کلاسیک بهم میده رو تو هیچ سبک دیگه ای ندیدم.تو موبایلم بیش از 50 کلیپ از موسیقی کلاسیک دارم که از گوش دادن بهشون سیر نمی شم.

بهمین خاطر بود که به سمت ویولون جذب شدم

16. 2 کاربر از M O H A MM A D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •