اگر جائی از بدنتون زخم هست و خارش هم داره , با نوکِ انگشتتون یا ناخنتون دور اون قسمت بکشین خارش رو برطرف میکنه بدون اینکه مجبور بشین خودِ زخم رو بخارونید یا لمس کنید .
اگر جائی از بدنتون زخم هست و خارش هم داره , با نوکِ انگشتتون یا ناخنتون دور اون قسمت بکشین خارش رو برطرف میکنه بدون اینکه مجبور بشین خودِ زخم رو بخارونید یا لمس کنید .
یه چیز جالب بگم براتون.
اگر بالای 15-16 سال سن دارید و سرما خوردید و گلوتون عفونت کرد نیاز نیست آنتی بیوتیک بخورید!
خودش خود بخود و با مصرف میوه و سبزی و ویتامین خوب میشه ولی یه خورده بیشتر طول می کشه.مزیتش اینه که بدن راه مقابله با اون رو فرا می گیره.
من 8 ساله که هیچ آنتی بیوتیکی برای سرما خوردگی نخوردم!!
در سن کمتر از 15-16 این کار رو نکنید خطرناکه و چون دریچه های قلب حساسن ممکنه منجر به روماتیسم قلبی بشه.
به قول خودمون +18 مطمئن تره.
سلام
وقتی سرما میخورین اصلا دارو مصرف نکنین . فقط پولتون رو میریزید دور .
از استامینوفن هم برای سرماخوردگی استفاده نکنین . اسنامینوفن فقط مُسکّن هست یعنی فقط روی سیستم عصبی و مغز اثر میذاره تا درد رو احساس نکنین درحالیکه هم درد و هم بیماری در بدنتون وجود داره .
استامینوفن عوارضی جانبی زیادی هم داره .
=======================================
یک بار امتحان کنین . وقتی سرما میخورید فقط از غذاهای بودار و ادویه پرهیز کنین . به جاهای شلوغ نرید یا ماسک بزنید . بینی و دهانتون رو فقط با دست شسته لمس کنید .
لیوان و ظرفتون و قاشق چنگالتون رو جدا کنید . 3-4 روزه خوب میشین بدون دارو .
همین کارها برای پیشگیری هم لازمه .
مردم دنیا ماهیانه چند ملیارد دولار خرج ویزیت دکتر و دوا برای سرماخوردگی میکنند و کلی آنتی بیوتیک !!!!! و مسکن میخوردند و وقتی بعد از سه چهار روز خوب میشند به خیالشون بخاطر داروها هست .
یک بار امتحان کنین و دارو نخورید و نتیجه رو ببینید
![]()
+ استراحت کافیوقتی سرما میخورید فقط از غذاهای بودار و ادویه پرهیز کنین . به جاهای شلوغ نرید یا ماسک بزنید . بینی و دهانتون رو فقط با دست شسته لمس کنید .
لیوان و ظرفتون و قاشق چنگالتون رو جدا کنید . 3-4 روزه خوب میشین بدون دارو .
+ خوردن غذاهای زود هضم (مثل سوپ)
+
یکی از عواملی که خیلی اوقات باعث سرماخوردگی میشه :
هرگز دستی که شستشو نشده رو به اطراف چشم ، گوش ، بینی و دهان نبرید
یا مثلا با دستی که شسته نشده غذا یا آب نخورید ...
استامینوفن و آنتی هیستامین برای راحت تر تحمل کردن سرماخوردگی زیاد هم بد نیست
سلام
بیشتر قرصها و کپسولها موقع بلعیدنش تو گلو گیر میکنه .
اما علتش چیه و راه حل این مشکل چیه ؟
شکل بعضی از قرصها کپسولها باعث گیر کردنش در گلو میشه .
قرصها و کپسولها چسبنده هم هستند و به محض تماس با مُخاط گلو به اون میچسبه .
برای حل این مشکل :
قبل از بلعیدنِ قرص و کپسول , یکی دو قُلپ آب بخورین تا از چسبندگیِ مخاط گلو کم کنه .
همان موقع کپسول یا قرص رو بذارید روی زبان اما قورتش ندین . بلکه یک قلپِ بزرگ آب بخورین و قرص رو با اون آب قورت بدین تا در اون آب شناور بشه و بره پایین .
اگر با تمام این کارها باز هم پایین نرفت , یک لقمه نان رو بجوید و قورت بدین میبردش پایین .
![]()
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 09-10-2011 at 13:02.
سلام
دیروز یه بچه ی 15 ماهه تقریباً بینائیش رو از دست داده بخاطر اینکه دکتر داروخانه به جای قطره ی چشم قطره لثه داده بهش !!!!! .
سعی کنین مطمئن بشین که داروئی که از داروخانه میگیرین دقیقاً همون چیزی هست که در نسخه نوشته شده .
دکتر و پرستار و داروساز از کسانی هستند که اگر اشتباه کنند , اشتباهشون ممکنه مرگبار باشه
سلام
البته این موضوعی که میخام بگم تجربه ی شخصیم نیست ، از نظر متخصصان روان شناسی ثابت شده
اما برای من دقیقا اتفاق افتاد
یعنی در اصل باید بگم که این موضوع برای بنده اثبات شد ...
اگر قبل از خواب به موضوعی فکر کنید و از آخر هم یادتون نیاد ، صبح که از خواب پا بشین یادتون اومده
به این دلیله که ذهن آدمی در طول خواب هم فعاله
مثلا من چند شب پیش به موضوعی خیلی فکر میکردم ؛ در واقع دنبال یک فهرستی بودم ، نیمی از اون موارد یادم بود و تعدادی از موارد نه .. خیلی هم فکر کردم بهش اما بازم یادم نیومد :( اما صبح همه ی موارد یادم آمده بود ...
دلیل اینکه میگن بهتره ،درسهای حفظی رو در هنگام شب بخونی هم همینه ، به این دلیل که در طول خواب مرور میشه ...
اما درسهای تحلیلی بهتره در هنگام صبح که ذهن کاملا استراحت کرده مطالعه بشه ...
گاهی از مواقع بعضی از سردردها ناشی از کم شدن آب بدن و به اصطلاح دی هیدراته شدنه!
پس کم کم آب رو بنوشید که انشاء الله سردردتون بهتر شه اگر هم نشد حتما به پزشک مراجعه کنین
یکی از تجربه های من اینه که در حمام رفتن تاخیر نکنید
شوره ی سر ، پوست مرده و ....
سلامسلام
وقتی ناخونهاتون رو کوتاه میکنین , دو گوشه ی اون رو خیلی کوتاه نکنین چون بعداً باعث آبسه کردنِ گوشه ی ناخن و متورم شدنش میشه که دردِ زیادی هم داره .
یعنی ناخنهاتون را به صورتِ یک خط نسبتاً مستقیم کوتاه کنید و لبه ها رو کمی بلند بذارید .
آفرین به چه نکته ی خوبی اشاره کردینممنون
برای خود من بارها این موضوع اتفاق افتاده
مخصوصا ناخنهای پا به دلیل اینکه بیشتر میخورن به اینور و اونور همراه با سوزش میشه
دوستان به این نکته حتما توجه کنید خیلی مهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)