من درایور کارت وایرلس و بلوتوث همین لپ تاپ رو میخوام. تو سایتش که میری یه لیست بلند بالا میاد. نمیدونم کدومشه. لطفا راهنمایی کنید.
من درایور کارت وایرلس و بلوتوث همین لپ تاپ رو میخوام. تو سایتش که میری یه لیست بلند بالا میاد. نمیدونم کدومشه. لطفا راهنمایی کنید.
باید در device manager نوع وایرلس و بلوتوث را شناسایی کنی بعد دیگه مشخصه چه درایوری نیازه
میتونی از نرم افزار driver genius کمک بگیری
چه ها من 1 ماهه asusسری n43 ci7خریدم ولی 3 دی مکس رو نمیتونم باهاش کار کنم.کسی هست سر در بیاره.
سلام دوست عزیز من لب تاپ k53sv ASUS دارم و 2 تا کارت گرافیک داره هم intel وهم GEFORCE من اونو تنظیم کردم روی جیفورس . اگه شما هم میخوای روی ATI Radeon تنظیم کنی باید روی صفحه دسکتاپ کلیک راست کرده وگزینه اول که مربوط به کارت گرافیک ati میشه کلیک کنی و از این قسمت تنظیمات رو اعمال کنی امیدوارم راهنماییم مشکلت رو حل کنه اگه درمورد کارت گرافیک gforce nvdia سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم راهنماییتون کنمنوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تنظیم کارت گرافیک جیفورس روی صفحه دسکتاپ کلیک راست کرده وnvidia control panel رو کلیک کنید توی قسمت 3d settings روی قسمت set physx configuration کلیک کنید توی این قسمت میتونید کارت گرافیک خودتون رو سوئیچ کنید البته این تنظیم برای NVIDA GFORCE بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)