ما که حرفی نزدیم، یه کد بود!خوب من چی گفتم، مقدار کمی آورکلاک... در ضمن مولتی پلایر قفل نیست، محدوده!
من وقتی از 38 بیشتر نشه میگم قفل !![]()
![]()
ما که حرفی نزدیم، یه کد بود!خوب من چی گفتم، مقدار کمی آورکلاک... در ضمن مولتی پلایر قفل نیست، محدوده!
من وقتی از 38 بیشتر نشه میگم قفل !![]()
![]()
دوست عزیز بابت اطلاعات بسیار ممنونم.
این قیمت هایی که اعلام کردید از کجا بدست آوردید؟ (سایت یا بازار؟)
مادربوردی که آوردید خیلی خوش قیمت ونسبت به ASUS و دیگر مارکها ارزون تره. آیا این مادربورد کیفیت لازم داره و اصولا چرا قیمت نسبت به اونایه دیگه پایین تره؟
Last edited by atlas-m; 24-08-2011 at 11:13.
با سلام به شما دوست عزیز.
من اطلاعات قیمتهارو از چند سایت فروش سخت افزار گیر آوردم. اگر شما وب سایتی در این زمینه سراغ دارید که قیمتهای بروزتری داره لطفا راهنمایی کنید. (من شهرستانی هستم.)
داریور LG نمیگیرم. چشم!
برای رم هم گفتم کاربردم چیه. اجرای همزمان ومجازی سیستم عامل سرور برای آموزش شبکه.
من اهل بازی هستم.
سی.پی.یو Core i3 2120 بسیار خوب و کاره منو راه میندازه. دلیل اینکه همه به Core i5 پافشاری می کنند چیه؟
دقیقا قیمت تک تک قطعاتی در پست اول معرفی کردم چطوریه؟
می خوام ببینم اگه جا داره سی.پی.یو و مادر بورد رو بالاتر ببرم و رم رو کاهش بدم ولی از یه با کیفیترش رو بخرم.
خواهش میکنمدوست عزیز بابت اطلاعات بسیار ممنونم.
پایینترین قیمتهای بازار هستاین قیمت هایی که اعلام کردید از کجا بدست آوردید؟ (سایت یا بازار؟)
بله ازراک از خوش قیمت ترین و بهترین برندهای بازار هستمادربوردی که آوردید خیلی خوش قیمت ونسبت به ASUS و دیگر مارکها ارزون تره.
بله از نظر کیفیت خیالتون راحت باشه در مورد قیمت گذاری هم سیاست شرکت ازراک هستآیا این مادربورد کیفیت لازم داره و اصولا چرا قیمت نسبت به اونایه دیگه پایین تره؟
اصفهان قیمتهای همکار
مصرف کننده 3 درصد بالاتره :
MB = 123
CPU = 147
RAM = 68
HARD = 73 امروز گرون شده
POWER = 69
CASE = 47.8
سیاست نیست استفاده نکردن از خازنهای جامد و استفاده کردن از چیپ های با کیفیت پایین تر دلیلش هست
سیاست نیست استفاده نکردن از خازنهای جامد و استفاده کردن از چیپ های با کیفیت پایین تر دلیلش هست
کدام یک از این خازن ها جامد و زاپنی نیستند؟؟؟؟
کدوم چیپ های بی کیفیت؟ چیپ های اصلی مادربرد که از خود اینتل خریداری میشه، چیپ های دیگه کنترل کننده هم از تولید کنندگان معتبر مثل nec و etron . شما از کدوم چیپ ها حرف میزنید؟
مادربرد من p67pro3 هست، انصافا" بسیار با کیفیته.
خب فکر میکنم جناب khoshnevis2 جواب شما رو دادنسیاست نیست استفاده نکردن از خازنهای جامد و استفاده کردن از چیپ های با کیفیت پایین تر دلیلش هست
فقط لازمه خدمتتون عرض کنم که ازراک از بهترین برندهای بازار هست و از نظر کیفیت هیچ مشکلی نداره
خوشحال میشم برای این دلیلی که میفرمایید مدرک هم داشته باشید
من که فروشنده نیستم ولی هر جا رفتم و گفتم مین ازراک ببند میگه مفت نمیارزه کلی هم مین نشون میده میگه اینا باید برن گارانتی
یعنی به نظر شما فقط به خاطر یک برند ایسوز یا گیگا انقدر تفاوت قیمت دارن؟
لازمه بگم من هیچ وقت مین ازراک کار نکردم کیفیتشم نمیدونم چجوریه فقط حرف اکثر فروشنده های مشهد رو زدم
البته من یه مین قدیمی دارم به نام سولتک نمیدونم اسمشو شنیدید یا نه با این که ارزون خریدم ولی 5 ساله داره کار میکنه
امیدوارم ازراکم مثل همون باشه نه اون چیزی که اینجا ازش تعریف میکنن
البته ظاهر این مینp67pro3 میگه باید کیفیتشم خوب باشه
Last edited by playstation 3; 24-08-2011 at 14:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)