چشم فكر كنم نهايتا تا جمعه برم خونشون
نميتونم تلفني بپرسم چون سنش خيلي پائين در عين هوشش كه اين چيزارو از تو گوشي در آورده نميتونه بخونه
فقط داري نابقه رو
چشم فكر كنم نهايتا تا جمعه برم خونشون
نميتونم تلفني بپرسم چون سنش خيلي پائين در عين هوشش كه اين چيزارو از تو گوشي در آورده نميتونه بخونه
فقط داري نابقه رو
من از پسر خالم پرسيدم ولي چون راهش خيلي آسون بود شك كردم كه شايد سوالتون رو اشتباه فهميدم ولي دوباره سوالتون رو خوندم و فهميدم كه منظورتون همون lock code براي گوشيه ديگه اگه درست فهميدم به اين ترتيبه:
menu/setting/locks/phone lock/change lock
از اين راه گوشي كا700 پسورد ميخوره
اين براي وقتي كه گوشي خاموشه روشن كني ازت رمز بخاد!!!
براي اينكه وقتي روشنه مثه نوكيا بشه گوشي رو lock كرد كه گوشيت روشن باشه ولي براي كار باهاش رمز بخاد
چيكار بايد كرد يا چه برنامه اي ميخاد
قفل براي اينكه مثلا يه عكسي رو رمز بذاري روش كه وقتي يكي بخواد ببينه فقط در صورت وارد كردن رمز صحيح قفل رو باز كنه !!!!
لطفا اين برنامه رو بدين اگه كسي سراغ داره....
و لطفا خواستتون رو واضح بگين كه كلي معطل نشين و تازه ببينين كه اون برنامه اي نيست كه منظور شما نبوده!
اينجوري واسه خودمون و دوستانمون راحتتر ميشه!مگه نه؟
با فعال كردن اين قسمت گوشي فقط در برابر استفاده سيم كارت هاي ديگران محافظت ميشهنوشته شده توسط B.Spears
منظور من اينه كه وقتي گوشي روشنه , براي ورود به منو اصلي ازمون كد بخواد ...
من زياد در مورد اين گوشي وارد نبودم چون تا به حال نداشتم ولي همين راه رو به من گفت و خودش از اين راه گوشي رو قفل ميكرد نه در برابر سيم كارت هاي ديگه بلكه تو حالت عادي
اين كه شما ميگيد از محالاتهنوشته شده توسط B.Spears
بازم مرسي
سلام:
اينهم يه قفل براي گوشيهاي سوني. با اين ميتونيد هر فايلي را خواستيد (مثل عكس آهنگ و..) را قفل كنيد. فقط چون regestry ندارم بعضي جاها يه كمي گير ميده. دانلود كرده امتحانش كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين يكي هم هست.ولي بالايي بهتره و امكانات بيشتري داره. اگه يكي كدشون را پيدا كنه خيلي خوب ميشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ كدوم براي من باز نميشن يعني اجازه دانلود نمي ده ....ميشه يه جا ديگه آپلود كني؟
يا فقط من مشكل دارم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)