تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: این عکسو با چه دوربینی گرفتن؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مطمئن باش که این عکس رو با یک دوربین DSLR(حرفه ای) با لنز ماکرو و به احتمال زیاد در استودیو و یا اتلیه گرفته شده
    من خودم CANON 600Dدارم با لنز ماکرو که حتا از این بهتر هم میگVI

پیشنهاد یک دوربین حرفه ای بین 700 تا یک و دویست و یک لنز ماکرو در حدود 500 تا یک میلیون تومن
    حداقل دوربین CANON 1100 D البته لنز 18-55 اون اصلا مناسب نیست و خیلی بی کیفیته
    به فکر دوربین معمولی و نیمه حرفه ای نباش

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

مطمئن باش که این عکس رو با یک دوربین DSLR(حرفه ای) با لنز ماکرو و به احتمال زیاد در استودیو و یا اتلیه گرفته شده
    من خودم CANON 600Dدارم با لنز ماکرو که حتا از این بهتر هم میگVI

پیشنهاد یک دوربین حرفه ای بین 700 تا یک و دویست و یک لنز ماکرو در حدود 500 تا یک میلیون تومن
    حداقل دوربین CANON 1100 D البته لنز 18-55 اون اصلا مناسب نیست و خیلی بی کیفیته
    به فکر دوربین معمولی و نیمه حرفه ای نباش
    دوست گرامی .
    داشتن دوربین عکاسی ، هر فردی رو به عکاس خوب تبدیل نمی کنه .
    لطفا اطلاعات اشتباه ندید .

3. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ســـــــــلام!

بابا شما هنوز دارین بحث میکنین!؟ من و بگو که از ترس اخطار و اینا الان یه هفته هست نمیام اینجا!! آخه من کاربر انجمن 3d ام اخطار به ضرر منه! می دونین که، هر روز باید با بچه ها مشاوره کنم برا پروژه هام و...بن بشم خوب نیست برام.

بابا شما که ما رو نامید کردین که! من که گفته بودم زیاد از دوربین و اینا سر در نمیارم، بعدم این عکس که می بینین خیلی خفنه! اینجوری نگاش نکنین 25 مگ حجمش هست!!! روی سایز اصلی که میزارم دوربین میاد رو لبه پرزش!! به هر کی که نشونش میدم تعجب میکنه! وگرنه آره شما درست میگین این الان خیلی معمولی شده آنچنان چیز خاصی هم نیست، تموم رنگا و شارپش همه پریده! بعدم من دایل آپیم نمتونم بالای 100 کیلو بایت آپلود کنم اینترنتم قطع میشه! وگرنه یکم بهترشو میزاشتم ببینین!

تازه شم فقط همین نبود که چندتا بودن، این دسته جمعی بود قشنگ تر اومد گفتم همینو آپلود کنم وگرنه اون ننه مرده!! همه رو با یه دوربین انداخت، نمی دونمم کدوم دوربین میتونه 25 مگ عکس بندازه!برا همین اومدم پرسیدم از اولم داشتم آپلود میکردم گفتم الان بچه ها ببینن میگن که، این چیه دیگه آوردی و ...! پ

یه چیز دیگه ای هم که تو بحثاتون فهمیدم و بیشتر ناامید شدم قیمت دوربینا بود!! الان فهمیدم با 300 تومنم نمی تونم حتی همینو بندازم چه برسه به ...!چی بگم ...مثل اینکه باید پس انداز کردن و شروع کنم این جور که معلومه...

راستی دوربین دست دوم میشه خرید اصلا صلاح هست بخریم اصلا اول بگین کسی دوربین یه تومنی سری قدیمی رو میاد بفروشه که مثلا یکی مثل من بره بخره و اینا...

ببخشید که زیاد شد

مرسی

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

من فکر کردم اون همه نوشتن توضیحات برای جواب شما کافی هستش ... که ظاهرا اینطور نبوده !
    همه صحبت ها تکراری شد غیر از دو مورد که ...

عکس 25 مگاپیکسلی دو حالت داره یا ورژن خام ( راو ) یک دوربین بوده که بعید می دونم یا اینکه با فول فریم ها گرفته شده مثلا 5 دی که عمق میدان هم میتونه توجیهی باشه واسه این قضیه . البته حالت سومی هم میشه متصور شد و اونم اینه که رزولوشن عکس رو با نرم افزار زیاد کردن .

در مورد مورد دوم غیر تکراری ، خرید دوربین دست دوم هم فکر بدی نیست و خستند دوستانی که 40 دی و 50 دی خودشون رو با قیمت ها 600 و 700 می فروشند .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام آقا مسعود من واقعا ازتون عذر میخوام شرمندم همون اول هم که شما توصیه کرده بودین من قبول کردم حرفتونو، دیدین که یه هفته ای نبودم اینجا
    اما چون من کاربر این انجمن نیستم، بچه ها رو هم خوب نمی شناسم برای همین تا یه دوست دیگه ای میاد یه توصیه فنی پیچیده شبیه پیشنهاد شما میده من باز این وسط دو دل میشم(چون اطلاعاتم کم هست به من حق بدین) این میشه که شما از من دلخور بشین (واقعا شرمندم)

اما حالا با این توضیحاتی که الان درباره اون عکسه دادین من میخواستم بدونم که اون کانن 40 یا 50 ای که فرمودین تا چه رزویی عکس میگیره فک کنم بهترین دوربینا برا من (با دید آینده نگری) همینی که گفتین، باشه نه؟خودمم الان احساس میکنم باید همینا رو بگیرم تمرین میکنم تا با تجربه بیشم دیگه مشکلی نیست...

بازم ممنون از راهنماییتون

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوست عزیزم . . . موضوع دلخوری نیست . شما سوال می پرسید و من و سایر دوستان هم جواب میدیم . یا در تاپیک دیگه ای من سوالی دارم و دوستان جواب میدن . اما اینکه دقیقا مسائلی که پاسخ داده شده رو دوباره بپرسیم در همون تاپیک خوب کمی دور از انصاف هستش . بهرحال من نه دلخورم نه ناراحت و امیدوارم که بتونم کمکی به انتخاب بهتر شما داشته باشم .

در مورد انتخاب دوربین یک تاپیک مجزا داریم . به نظر من شما دوباره پست های این تاپیک رو مطالعه کنید . اگر تصمیم به خرید کامپکت گرفتید ، برای انتخاب بهترین کامپکت متناسب با بودجه ی شما توی اون تاپیک راهنمایی خرید ، سوال کنید . برای سوپرزوم ها و DSLR ها هم به همین صورت ...

پیشنهاد من اول ، تعیین سقف بودجه شماست . بعد از اون تعیین جدیت و پشتکار شما برای پیشرفت در عکاسی . با مشخص شدن اینها میشه به انتخاب دقیق تر کمک کرد .

شاد و پیروز باشید .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •