تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: بالاخره فضایی ها وجود دارند یا نه؟

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

دوست عزیز بارها گفتم الان هم میگم...توی همچین بحث هایی که مربوط به مسائل علمی میشه نباید پای دین یا خدا رو وسط کشید
    اصلا علم کاری نداره که کی به چی اعتقاد داره...به این توجه میشه که نظریه چی هست و تا چه حد اعتبار داره.
    اگه میخواستیم به حرف خدا و کتب دینی باشیم که الان باید همچنان سوار بر اسب میشدیم و این طرف و آن طرف میرفتیم و پرواز و حضور در کهکشان و سیارات جزو ارزوهای دست نیافتنی بود.

این که انسان بقول شما از نسل میمونه برای من خیلی عاقلانه تر به نظر میاد تا این که بخوام فکر کنم انسان از خاک آفریده شده.
    شما نه قران رو کامل خوندی و نه نظریات چارلز داروین مربوط به فرگشت موجودات.پس خواهشا اینقدر راحت همچین مسائلی رو زیر سوال نبرین.
    همین بس که کتب دینی ادعا میکنن که از عمر بشر روی زمین 6 هزار سال میگذره در صورتی که انسان هوشمند یا متفکر خیلی وقته که وارد تاریخ شده و فکر کنم حدود 200 هزار سال باشه.
    مدارک زیادی هم وجود داره که فرگشت رو اثبات میکنه و فقط در حد حرف نبوده.
    خمیر مایه ات خاکه .اسمت انسانه. خودت (روحت ام )نفس خداه
    من تسلیم کسی که حرف خدا با چالز داروین مقایسه میکنه حرفی برا گفتن نمیمونه....

2. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خمیر مایه ات خاکه .اسمت انسانه. خودت (روحت ام )نفس خداه
    من تسلیم کسی که حرف خدا با چالز داروین مقایسه میکنه حرفی برا گفتن نمیمونه....
    نه دوست عزیز همچین چیزی نیست...هیچ کسی از خاک آفریده نشده که من بخوام دومی باشم
    در ضمن اینجا اصلا بحث مقایسه بین خدا و چارلز داروین نبوده...من گفتم شما اطلاعی از فرگشت ندارین.
    همین صحبت اخرتون هم دلیلی شد بر حرف بنده.

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

یکی از بزرگترین مشکلات ما ایرانیا اینه که ندونسته راجبه همه چی اظهار نظر میکنیم...
    شاید دو تا کتاب درست و درمون هم نخونده باشیم(اونم 2 صفحه یا بیشتر!) ولی از انرژی هسته ای گرفته تا آشپزی نظر کارشناسانه(!) میدیم!

این مشکل کماکان تو این انجمن هم مطرحه...
    دوستانی که تازه عضو میشن هیچ نگاهی به پست های قبل نمیندازن و فقط میان یه پست(که قبلا 32^10 بار راجبش بحث شده) میدن و دوباره جنجال میندازن.. و بعد دوباره غیب میشن!

اول اینکه برای بار 52522600 ام: "علم رو با دین قاطی نکنین!"
    جامعه ی علمی از یه نظر شبیه مسجد(!) میمونه: قبل از ورود به مسجد باید کفش هاتو در بیاری.... قبل از ورود به بحث علمی هم باید عقاید دینیتو بذاری کنار (و واسه خودت نگه داری و مطرح نکنی)!

دیگه نمیخوام در این مورد بحث رو کش بدم چون مطمئنن مجبور میشم "قوانین انجمن مربوط به عدم بحث درباره مذهب" رو بشکنم...

هر وقت این دو تا با هم قاطی شدن هیچ سودی رو به کسی نرسوندن.
    کاملا درسته! سود که نرسوندن هیچی، ضرر هم رسوندن!

خدا تو قران از هرچی حرف زده از گذشته اینده حال .تو هیچ جا نگفته غیر از زمین موجود دیگه ای هست .
    دوست عزیز شما یا مفسر قرآن هستی و یا با نویسنده ی قرآن در این مورد صحبت کردی! (و یا اصلا قرآن رو نخوندی!)
    اینجا جاش نیست ولی: تو همون قرآن هم قرار نیست بیاد مستقیم بگه آدم فضایی وجود داره... اتفاقا خیلی از شبه-پژوهشگران(که منتظرن یه چیز علمی اثبات شه و بیان اون رو به قرآن ربط بدن!) از چندین آیه تفسیر هایی که میکنن که اتفاقا به وجود موجودات دیگه خیلی هم اشاره میکنه!
    پس بگذریم...!

اگه میخواستیم به حرف خدا و کتب دینی باشیم که الان باید همچنان سوار بر اسب میشدیم
    اسب که خوبه! باید سوار شتر میشدیم!

در مورد عنوان سوال این تاپیک هم اولا هنوز از نظر علمی به هیچ نتیجه ای نرسیدیم(حتی یه باکتری هم تو جاهای غیر از زمین پیدا نکردیم) دوما درباره این موضوع یه تاپیک جداگونه با نزدیک 300 صفحه هست که میتونید به اون مراجعه کنید و خیلی از ابهاماتتون رو هم برطرف کنید...

6. 5 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ره این تاپیک به ترکستان هست!

+

بیگانه ها - UFOs ؛ علم در برابر شبه علم [ پیش از فعالیت پست اول را مطالعه بفرمایید‍!] :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

الف) قوانين مربوط به قرار دادن مطالب علمي جديد:
    1- به جستجو در فهرست مقالات بپردازيد و در صورت اطمينان از نبود تاپيكي داراي موضوع مشابه با موضوع مطلب شما، به ايجاد تاپيك جديد اقدام نماييد. در صورت عدم رعايت اين قانون تاپيك شما با تاپيك مشابه قبلي ادغام و در صورت ادامه ی روند طبق چارچوب بخش علمی رفتار خواهد شد!

8. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

10. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •