دوستان مولتی پلکس.....چیه ؟؟
دوستان مولتی پلکس.....چیه ؟؟
مولتی پلکس سامانه هوشمند مرکزی جهت عیب یابی
دوستان کسی از برنامه فروش و پیش فروش ایران خودرو برایرسورن ای ال ایکس خبر نداره??توی فروش شهریور نبود نمایندگی رفتم پرسیدم فعلا خبری نیست
باید صبر کنی احتمالا برای عید فطر حتما برنامه ای دارن
سورن ای ال ایکس بهترین انتخاب دوروبر این mvm ها هم نرید کافی یک بازر پشینی پشتش از هر چی ماشین سیر میشه ...
سلام دوباره به همه .دوستان یه راهنمایی و مشاوره بهم بدید که زیر ۲۰ تومن ماشینی که به درد من میخوره چیه واسه ۵ نفر داخلش جادار و مصرفش با این اوضاع بنزین هر چی کم مصرفتر باشه بهتره. ممنون .
سلام ، گزینه های مناسب برای شما به ترتیب :
سمند ال ایکس ای اف 7
سمند سورن ای ال ایکس
متاسفانه به غیر از این دو گزینه برای شما گزینه مناسب تری نیست ، پژو پارس هم میتونید خریداری کنید که من پیشنهاد نمیکنم چون هزینه اضافی در قبال امکانات کمتر و کیفیت پایین تر باید بپردازید .
---------- Post added at 06:52 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------
دوست عزیز کمری آپشن های متفاوتی داره که روی قیمت تاثیر گذار هست .اما قیمت حدودی کمری
کمری مدل 2007 --->30.500.000
کمری مدل 2008--->33.800.000
کمری مدل 2009--->38.600.000
خوب سمند که کم مصرف نیست اصلا!!! مصرفش روی D هست! خیلی زیاده. من هر 4 5 روز یه بار باید بنزین بزنم! لیتری 700![]()
206 sd هم موجوده البته عقبش فقط بچه زیر 10 سال جامیشه!!خوب سمند که کم مصرف نیست اصلا!!! مصرفش روی D هست! خیلی زیاده. من هر 4 5 روز یه بار باید بنزین بزنم! لیتری 700
405 tu5 خوبه lx tu5 هم خوبه من خودم سورن داری صدی 8.8 لیتر میسوزونه ازش عکس هم گذاستم تو تایپیک سمند...
سمند EF7 ماشین کم مصرفی هست و XU7 هم برای 5 نفر بد نمیسوزونه . در کل هرچی ماشین بزرگتر باشه راحتیش بیشتر و مصرفش هم بیشتر میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)