بابا توجه نکنین
اینا همه ادعاهای کذب استکبار جهانی هست که مارو نسبت به سرعت بی نهایتمون بد بین کنه![]()
بابا توجه نکنین
اینا همه ادعاهای کذب استکبار جهانی هست که مارو نسبت به سرعت بی نهایتمون بد بین کنه![]()
برای این مسولین ما دعای خیر کنید با این نت پر سرعتشون !!!!!!
بچه ها یه دعا بکنید واسه ما که این256مخابرات هم گیرما بیاد یعنی 100000000000000000بار خدارو شکر میکنم خدایا خواهش میکنم![]()
ازين گردش گردوننن - نصيبم غم و درده .... :دي
ماهيانه 100 تومان دارم پول اينترنت ميدم ، 512 دارم
21000 تومان پول بنزين ميدم، 30 ليتر دارم !
11 مليون پول ماشين ميدم ،پرايد دارم !
وقتي هزينه زندگي روزانه من تو ايران ، با يك فرد اروپايي برابره ، چرا تو كشور جهان سوم دارم زندگي ميكنم ؟
وزیر گفته برای اینترنت ملی پهنای باند 8 مگ میشه ولی قیمتشو نگفت و نگفت سرعت دانلودش چنده ...
دایی من سوئیس 6 مگ داره 6 مگم دانلودشه و ماهی 50 فرانک میده
اقا تاپیک میزنید دقت کنید لطفا... تو عنوان تاپیک نوشتید 448 گیگابایت ولی تو متن 448 گیگابیت ... تفاوت از زمین تا آسمون... که البته فکر کنم دومی درسته 448 گیگابیت ==> 56 گیگابایت
اخه سرعت هارد ssd حداکثرش در زمان حاظر 500 مگابایت بر ثانیه هست -
چطوری اینا 448گیگا بیت دانلود دارند ؟؟!!!! هر طوریی حساب کنی نمیشه ..
یا اینکه هارد های خاصی زدند که هنوز ندادند بیرون![]()
شما چرا گیر دادین به هاردشخب حتما چند تا هاردو گذاشتن کنار هم موازی کار کنن ...
اخه عزیزه دل برادر سرعت شبکه اخه چه کار داره به سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات رو هارد! بعد اش هارد های شبکه که یک هارد معمولی مثلا نیستند که! مثلا اگر هارد سرور ها رو ببینید raid بندی شده اند مثلا صد ها هارد به صورت موازی پیکر بندی میشوند تا سرعت اشون بالا بره این چیز عیجیبی هم نیست تو همه جای دنیا هست حتی تو خوده ایران امون هم این چنین سرور های مگابایتی داریم که پورت 100 مگابایت دارهاخه سرعت هارد ssd حداکثرش در زمان حاظر 500 مگابایت بر ثانیه هست -
چطوری اینا 448گیگا بیت دانلود دارند ؟؟!!!! هر طوریی حساب کنی نمیشه ..
یا اینکه هارد های خاصی زدند که هنوز ندادند بیرون
بعد اش این سرعتی که تو خبر اومد برای زیرساخت هست کشور ها هست درسته ایران در مورد داشتن پهنای باند تو مضیغه هست اما خوب کم پهنای باند نداره نزدیک به 110 20 تا فقط stm1 داره یعنی حدود 15 گیگابیت و ...... اما خوب به مردم اش چیزی نمیشده(به نسبت کشور های همسابه کم نیست) شما فکر کن همین 15 16 گیگابیتی که تو ایران پهنای باند داریم شرکت زیر ساخت بخواد روی سرور معمولی انتقال بده که نمیشه !
وااااااااااای عجب سرعتی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)