تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 54

نام تاپيک: Galaxy SII VS Iphone 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من باشم گلکسی انتخاب می کنم بر خلاف حرف دوستمون Mig33 انقدر که گلکسی برای استفاده معمولی مثل نصب بازی و برنامه و استفاده از امکانات گوشی راحته ایفون نیست دیگه مثل ایفون جیلبریک کردن و این حرف ها را نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

. از لحاظ قدرت سخت افزاری برابری میکنه
    من بهت میگم iPhone 4S یک سوپر سورپرایز ـــه چرا باور نمی کنی ؟: دی
    اگه اینو هم در نظر بگیریم که پیکسل iPhone 4S کمتر از iPad 2 ـــه...کافیه اینا رو ببینینم : دی
    پ.ن : تو این تست ها iPad 2 از iOS 4 اتفاده می کنه ... ولی iPhone 4S از iOS 5
    پ.ن2 : سخت افزار iPad 2 و iPhone 4S یکیه : دی
    .

3. 3 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان اشتباه نکنید من آیفون رو تلویحن پیشنهاد دادم چون تصورم این بود که استارتر ( شروع کننده ) تاپیک خانوم تشریف دارند ... به نظر من آیفون 4 اونم سفید رنگ برای یک خانوم به مراتب بهتر از گوشی های اندرویدی مخصوصا گالکسی اس 2 با اون اندازش هست .
    شما کدوم خانوم رو دیدید اهل برنامه های آنچنانی و ... باشه ؟؟ یه گوشی می خوان زیبا و خوش دست و با کلاس ، البته این صحبتم بر درصد بود به نظر من 95 درصد خانوما اینجوری هستند خیلی از اطرافیان که میبینم اینطورین. یه دوست خانوم بنده دارم بعد از 5 ماه که کاگسی اس خریده تازه دیشب یادش انداختم که میشه برنامه هم رو اینا نصب کرد با کمک من یه برنامه روش نصب کرده خودش می گفت آیفون میخرید راضی تر بود!!!!! اکثرا همینطورن.
    شما هم تو مشاوره جنیست رو هم مدنظر قرار بدبد.
    در مورد اپل و انحصار طلبی و فاشیست و متن بازو و این حرفا.... این بر میگرده به 10 سال رفاقت من با لینوکس و متن بازو و گوگل و این حرفا ... شما خودتونو ناراحت نکنین
    اینکه برنامه های متن باز شکست میخورند زیاد موافق نیستم بستگی داره کی حمایتشون کنه ... قبول دارم با فروش تی شرت و لیوان و جا سوئیچی نمیشه به پروژه رو به سرانجام رسوند ولی نمونه های موفق هم بوده مثلن :
    فایرفاکس مگه موفق نشد پوزه اینترنت اکسپلورر رو به خاک بماله؟؟؟
    الان دیسترو های حمایت شده لینوکس مگه در قویترین سرورها مشغول کار نیستند؟؟ از ردهت بگیر تا دبیان و اسلک ویر و ....
    مگه کروم متن باز ( که خودم دارم ازش استفاده میکنم ) خدای بروزر ها نیست؟؟
    در مورد اندروید این اشتباه رو نکنید چون گوگل پشتشه و این پروژه متن بازو حمایت میکنه تا حالا هم که آمار نشون میده از پس همه بر اومده و رتبه 1 هست اینکه آینده چی بشه ؟ من به آیندش اطمینان دارم همونجور که به قدرت گوگل اطمینان دارم.
    گوگل در زندگی من بسیار تاثیر گدارتر بوده تا اپل از جی میلش بگیر تا گوگل مپ و داک و گودر و گوپلاس و ....و برنامه خاصی که برای آینده بر مبنای کلاد کامپیوتینگ داره ، ایناست که زندگی منو راحت میکنه نه ایپاد و آیپاد ناچ و ....
    در مورد اپل منکر کیفیت کارش نیستم مردمو خوب میشناسه و خوب می چاپه بهترین ها رو هم استخدام میکنه و کیفیت کارو میبره بالا و هم اینکه یه سیستم تبلیغاتی خاصی هم در دنیا داره برای مسخ کردن آدما ( اینو آمارشو از دوستان فرنگ نشین هم گرفتم که کاملن واقعی است ) هر چند که معتفدم رمز موفقیت اپل نظارت بر سخت افزار و تولید نرم افزار منطبق با اون به جهت به حداقل رساندن عدم تطابق یا کانفلیکت ه
    مرده اپل سیستم هاشو رو دی وی دی 5 تومنی عین مایکروسافت ننه مرده بده بیرون تا هر ننه قمری تو هر شاسگول آبادی رو سخت افزار از من در آوردیش نصب کنه تا معنی هنگ و منگ و اینارو بفهمه
    بهرحال با همه این ترفنداش موفق بوده و داره خوب میفروشه دیگه. ولی فعلا حریف اندروید و گوگل نشده و فکر هم نمی کنم بشه ....اگه شد من مرده شما زنده از تمامی این فروم ها که عضو هستم خارج میشم
    مخلص همگی
    Last edited by Mig33; 22-08-2011 at 13:47.

5. 3 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دارین گوشی نسل Single Core رو با Soc ها مقایسه ممی کنین؟
    آیفون5 یا 4s مگه میخواد کدوم سی پی یو رو رو گوشی استفاده کنه.همون سی پی یو A5 رو استفاده میکنه که بازم ضعیفتر از Exynos chipset است.
    iPhone 4 باید با Galaxy S مقایسه بشه !
    به وقتش مقایسه شده و تو اکثر زمینه ها گالاکسی اس بهتر از آیفون4 بوده.
    اینی که شما بهش میگی انحصار طلبی باعث شده iOS انقدر پیشرفت کنه !
    Apple به تنهایی تونست iOS رو به اینجا برسونه .... و دیدین که چقدر هم موفق بود ... سیستم عامل متن باز آیندش همیشه تو ابهامه ... نمونه WebOS که نابود شد ... یا 3^ که دیگه تولید نمیشه !
    سیمبین به این عظمت (زمان N82 رو به یاد بیارین) حدود 2-3 ماه بعد متن باز شدن با فنا رفت !
    یا این همه خرج HP برای WebOS کاملا دود شد رفت تو هوا !
    ولی iOS چی ... در عرض 4 سال از iPhone 2G رسیدیم به iPad 2 ... این یعنی "ارزش" : دی
    راستی ... "فاشیست" رو معنی کنید : دی
    با این قسمت زیاد کار ندارم ولی همین که آندروئید در عرض 2 یا 3 سال تونسته ios با سابقه 4 سال رو کنار بزاره خیلی حرفه.
    اینم یادت باشه که پشت آندروئید شرکت بزرگی مثل google ایستاده که نمیزاره دود بشه بره هوا.
    هنوزم Dpi توی iPhone 4 برترین ـــه
    بهترین ppi مال گوشی نوکیا e6 هستش با 328 نه مال آیفون 4 با 326.
    پس برترین نیست عزیز.چیزی که معلومه اینه که فعلا lcd تولید نشده تا بتونه با super amoled مقایسه بشه. چه برسد به plus .
    نظر منم اینه که صد در صد گالاکسی اس2 بهترین گوشی بازاره.

7. 2 کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

آیفون5 یا 4s مگه میخواد کدوم سی پی یو رو رو گوشی استفاده کنه.همون سی پی یو A5 رو استفاده میکنه که بازم ضعیفتر از Exynos chipset است.
    منبـــــــع ؟:|
    با این قسمت زیاد کار ندارم ولی همین که آندروئید در عرض 2 یا 3 سال تونسته ios با سابقه 4 سال رو کنار بزاره خیلی حرفه.
    اینم یادت باشه که پشت آندروئید شرکت بزرگی مثل google ایستاده که نمیزاره دود بشه بره هوا.
    بحث سر فاشیست و این حرفا بود ! ... نه بحث سر Google Vs Apple !
    بهترین ppi مال گوشی نوکیا e6 هستش با 328 نه مال آیفون 4 با 326.
    E6 ؟:|
    گوشی 2.4 اینچی رو داری با 3.5 مقایسه می کنین ؟ :|
    2.4 اصلا هنوز در این که میشه باهاش کار کرد شک هستش !: دی
    چیزی که معلومه اینه که فعلا lcd تولید نشده تا بتونه با super amoled مقایسه بشه. چه برسد به plus .
    پیشنهاد می کنم برین تاپیک Arc چند صفحه آخر رو بخونین ! LG IPS خیلی وقته که Super AMOLED رو کنار گذاشته : دی
    من اینو رد نکردم ! ... گفتم iPhone 4S ردش می کنه ... کافیه مشخصات Nexus Prime رو ببینین که چجوری داره خودشو میترکونه تا شاید به iPhone 4S برسه : دی

9. 3 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امیر کلا :ایکس ـــی ، حله : دی
    یه دقتی به این هم که امیر گذاشت بشه :

تا اینجا که A5 پوزه زوم رو به خاک مالیده... Exynos هم چیز خاصی واسش نخواهد بود : دی

باز هم حرف همیشگی...
    اندو درسته توی 2-3 سال تونسته فروششو از iDevice ها بالا تر ببره ، ولی تا حالا چند تا Android Device اومدن و چند تا iOS Device؟؟؟ توی گوشی ها ، فقط 4 تا آیفون بوده در مقابل این همه مدل گوشی اندرویدی...
    توی تبلت ها هم الان میشه مقایسه کرد... فقط 2 تا نسل iPad اومده ، و چند تا مدل تبلت اندرویدی (بازم از 2 تا بیشتر بوده) ، و میشه دید که آیپد چه طوری توی فروش تبلتای اندرویدی رو غورت داده...
    و نمیدونم چرا یه حسی به من میگه که شاید تا چند وقت دیگه همین اوپن سورس بودنش ، خفش کنه و دود شه بره هوا به قول شما... و به همین دلیل بوده که گوگل موتو موبیلیتی رو خریده...
    biostar یه پست جالبی داده بود ، که نظر ایشون هم همین بود که همین طور سیستم عامل هایی با پایه اندروید دارن ساخته میشن و این شاید باعث این بشه که اندروید کم کم زیر این ها دفن بشه... و شاید به خاطر همین بوده که گوگل موتو موبیلیتی رو خریده که در چنین حالتی خودش رو توسط موتو پیش ببره...
    پس صبر میکنیم تا نسل 5ــم آیفون (4 اس یا 5 حالا : دی) هم بیاد تا ببینیم این برتری پایدار خواهد ماند یا نه : دی

11. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان کمممک کنید تو سه تا گوشی موندم کدوما بخرم
    iphone4
    n8
    s2
    تو را خدا کمک کنید پولش مهم نیست
    من شدیدا از گوشی نرم افزار میخوام
    از سیمبیان هم خسته شدم خیلی یکنواخته
    گوشی میخوام که حالا حالاها کار میکنم خستم نکنه
    هیچ گوشی را تا حالا 3ماه نگه نداشتم
    با این تفاصیل کمکم کنید دمتون گرم فوری گوشی ندارم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واسه نرم افزار من آیفون رو توصیه میکنم ، بعد از اون هم گلکسی اس 2... ان 8 هم که سوسکه...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

1:شما باید یه تاپییک جدا بزنی
    2:بدون شک ایفون4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

واسه نرم افزار من آیفون رو توصیه میکنم ، بعد از اون هم گلکسی اس 2... ان 8 هم که سوسکه...

یعنی iphone 4همه جوره ساپورتم میکنه
    Last edited by khanmehdi; 22-08-2011 at 20:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •